Şimdi Ara

Xperia Z BootLoader Kilidi Açma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam derleme numarası 10.5.1.A.0.292 olarak görünüyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_98803695/tm.htm
    yukarıda linkini verdiğim konudakileri uygulayacaksınız. tek dikkat etmeniz gereken 10. adımda alttaki linktekini kurun yani 283 değil 192 olarak yazıyı okuyun

http://www.mediafire.com/download/qaaqmq82vpmdhms/XperiaZ_10.5.1.A.0.292_kernel_only.ftf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgoxel -- 3 Mart 2015; 22:25:48 >
  • hocam yapıyorum fakat flashtool açılmıyor. telefon pc ye bağlı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklediğiniz mi açılmıyor yoksa ilk defa kurulum yaptınız da mı açamadınız. bilgisayarınız 64 bit mi dikkat edin
  • hocam bilgisayar 64 bit. ilk defa flashtoolu kurdum. driverıda kurdum sonrasında flashtool 64 bit olanı açtım açılmıyor. imlecin yanında yuvarlak işaret 4-5 sn dönüyor sonra hiç bişey gelmiyor.

• normalde böyle birşey olmaması lazım ama işletim sisteminiz windows 8 mi?
    8 ise yukarıda 4-2-b seçeneğini yapmanız lazım
  • yok hocam win 7 işletim sistemi. silip tekrardan kurayım. acaba driverları mı yanlış kuruyorum. bide telefonu pc ye ne zaman bağlamak gerekiyor.

• sorunu anlamadım silip tekrar kurulum yapın olmazsa akşam teamwiever ile bağlanayım yapayım.tabi sizin kararınız
  • valla çok iyi olur hocam ne zaman müsait olursun? söylersen o zaman ben girerim teamviewera

• hocam javanın yüklü olmaması etkiler mi programı? java yüklü olması gerekiyorsa eğer sorun çözüldü çünkü pc de java yüklü değil

• telefon numaranı forumdan sil ben aldım akşam görüşürüz
    javanın olmamasını bilmiyorum ama sen akşama kadar yükle bakalım birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgoxel -- 9 Mart 2015; 16:49:47 >
  • hocam tekradan merhaba ben telefonu rootladım, bootloader kilidini açtım ve android 5.1 i yükledim fakat google play yok. google apps kurulumunu yapamadım. birde bootloader kilidini açmadan önce back ta ile yaptığım yedeklemeyi kuramıyorum. yedeklemelerin hiç birini kuramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• backup Ta yedeğini kurmanın tek yolu orjinal roma dönünce sorunla karşılaşmamak için rotlayıp kurulmasıdır
    gooogle play yüklemesi de 5.0 konusunda vardı alttaki linkte ama siz farklı yerden yüklediyseniz ordada olması lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_99555710/f_//tm.htm#99555710/
  • hocam sanırım telefon brick oldu :) sony yazısı geliyor tekrar kapanıyor :)

• ne yaptında brick oldu:)
    sony yazısı geliyorsa o soft brick olmuştur kurtarılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgoxel -- 25 Mart 2015; 14:33:10 >
  • hocam herşeyi normal yaptım ama en sonunda konsolda ...(üç nokta) çıktı orada oldu sandım çıkarttım bilmiyorum beklemelimiydim.
    şu anda ise telefonda sony yazısı geliyor xperia yazısı geliyor o ilk açılış animasyonunda yeniden başlıyor telefon.Biraz araştırdım
    sony pc companion ile yapılabilir falan deniyor ancak telefonu görmüyor.
    yardımınıza fazlasıyla ihtiyacım var hocam .

EDİT : hocam son işlemi konsolda tekrarladım ve sorun çözüldü bende telefon gitti diye üzülüyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunesonem -- 27 Mart 2015; 11:52:14 >
  • çözmenize sevindim

fakat adımları eksiksiz yapmalısınız ben detaylıca anlattım zaten.bu iş aceleyle olmaz sabır işidir yoksa telefonu atarsınız çöpe
  • hocam android in 5.1 sürümünü yükledim fena değil yalnız sim kartı çok geç okuyor. telefon şarjdayken açılıp kapanıyor. operatör simgesinin yanında sürekli ünlem işareti var vs vs sorunlarla karşılaştım. eski sürüme nasıl geri dönebilirim.

• orjinal sürüme Sony Pc COmpanion ile Onarma işlemi yaparak dönebilirsin
  • veri kaybı yaşar mıyım peki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.