Bildirim
Xperia Z Garanti Dışı Mı Oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevabı bilen yok galiba :D -
quote:
Orijinalden alıntı: brnteam
cevabı bilen yok galiba :D
Telefonun servislik bir işi olursa beyaz şeritleri değiştirip götürmeniz gerekecek. Çünkü bu haliyle telefon su geçirmiş kullanıcı hatası derler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 1 Ağustos 2014; 14:06:03 > -
Nasıl değiştireceğim hakkında bilgi verebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis bu durumu kapaklardan anlayabiliyor yani?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o seritler islaninca renk degistirsin de su gecirdigini anlayip kullanici hatasi dyelim diye konmus.
Hocam malesef garantiniz gitti cunku o kapakciklar pembe oldugu zaman su gecirmis sayiyorlar ve garantiyi iptal ediyorlar keske kuru bir bezle silseydiniz zaten o kismi kolay kolay tozlanmiyor kirlenmiyor ki.
kapakların altında kir birikmişti ben de biriken kirleri temizlemek için kürdanın ucuna ıslak mendil koyarak silmiştim bu şekilde garanti dışı kalması çok saçma değil mi -
saçma değil adamlar telefonun su geçirdiğini oradan anlıyorlar
GEÇMİŞ OLSUN -
quote:
Orijinalden alıntı: talha733
saçma değil adamlar telefonun su geçirdiğini oradan anlıyorlar
GEÇMİŞ OLSUN
daksil ile üzerini beyaza boyar yollarım o zaman bir şey olursa sorarlarsa da ben boyamadım derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X