Bildirim
Xperia z güncelleme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Aynı sorun bende de var yardım edebilecek olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc companion aracılığıyla güncellemeyi telefonuma attım aynı sorunu bu şekilde aştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Abnports
Telefonuma yeni sistem güncellemesi geldi fakat kuramıyorum indiriyorum ama yükleme sırasında Android resmi varken telefon aniden açılıyor yükleme tamamlanamadı diyor nasıl yükleyebilirim varsa bilen bi yardım lütfen
pc compınaıonu yükle ordan güncelleştir sonra telefonu ordan onar -
quote:
Orijinalden alıntı: kaya3835
quote:
Telefonuma yeni sistem güncellemesi geldi fakat kuramıyorum indiriyorum ama yükleme sırasında Android resmi varken telefon aniden açılıyor yükleme tamamlanamadı diyor nasıl yükleyebilirim varsa bilen bi yardım lütfen
pc compınaıonu yükle ordan güncelleştir sonra telefonu ordan onar
Akşam deneyeceğim inşallah sıkıntı olmaz herşeyim telefonda yapmadan yedeklesem sanki iyi olur :))
Aynı sorun bende de oluştu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaya3835
quote:
pc compınaıonu yükle ordan güncelleştir sonra telefonu ordan onar
Akşam deneyeceğim inşallah sıkıntı olmaz herşeyim telefonda yapmadan yedeklesem sanki iyi olur :))
yedeklemene gerek yok ama işini sağlama al
-
Sony pc companion la girdim güncellemeyi görüyor kur diyince cihazı kapatıyor sonra da cihaz bulunamadı diyor ne yapmalıyım elle açıyorum bu sefer aynı işlemi baştan yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X