Şimdi Ara

Xperia z havuzda denesem bişi olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar havuza gidiyorum arkdaşlarlan flan takılıyor Xperia z havuzda çekim yapsak bişi olurmu ? + bide bu suya girince kendi kendine ekrana dokunuyor nasıl ayarlıyabiliriz ?

• Kapak açılırsa gecmis olsun olur dostum.
    Su icinde video cekerken ekrana temas etmezseniz kendi kendine dokunmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk deniyecem aldıgım beri 3 defa suyla yıkadım bi sorun cıkmadı inş o günde çıkmaz
  • deneme,su alıyor.
  • sakın deneme ülkemize satılan xperia z ler sıkıntılı. ayrıca xz ekranı suyla temas halinde kullanılamıyor.
  • BarisBugraa B kullanıcısına yanıt
    Sakın deneme pişman olursun. Forumda bu şekilde deneyip de cihazı su geçirip pert olan birçok kullanıcı var. Servisi de kullanıcı hatası diyerek ücretsiz tamir etmiyor. Bu kadar para verilen cihazı riske atmaya gerek yok.
  • Ben senin yerinde olsam suya dayanıklılık özelliğini, önlem amacı ile kullanırım. Misal telefon masanın üstünde garson bira döktü falan hani başıma geldiği için bu örneği veriyorum. O zamanlarda 6600 kullanıyordum az daha pert oluyordu telefon.
    Ama bir z z1 z ultra sahibi isen böyle bir korkun olmaz. Ama illa ben suya sokacağım dersen sen bilirsin. Ben tamir görmeden önce z'yi defalarca yıkadım hiç de sorun yaşamadım. Fakat bu yaşamayacağın anlamına gelmiyor mağdur olanlar var sonuçta.
    Bir de millet şey der o kadar para verdin suya sokmuyorsun. Onların gazına gelme sakın. Ben suya karşı dayanıklı olduğu için aldım de, zaten z nin mantığı da budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence denemenin anlamı yok o bir önlem olarak düşün moto gninde videoları var suya sokuyorlar bişey olmuyor ama açıkça söyleyim ben denemem bile benim gözümde önlem üstüne çay döküldü silip devam ettim macera aramanın anlamı yok suya sokarsın kapakları kapalı olsada xperia zde içine su girenler olmuş ondan sonra servisle uğraş dur
  • 30 dk sokabilirsin hic bir sey olmaz... olursa servis sifirini sana geri verir... dal suya o zaman o telefonu neden aldin su altinda cekim yapmayacaksan... al bir discovery 700 tlye... o kadar para neden verdin ayni isleri discovery de yapiyor ...😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey için sagolun abiler ablalar küçük kardeşlerim sokmuyacam gerekte yok benimde başıma geldi önümde oturan kız bana bişi demek isterken yanımdaki cocugun suyu döküldü bişi olmadı şanslıyım :) yukselg keşke öyle olsa be abicim hemen yenisini verseler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.