Şimdi Ara

Xperia Z ile Iphone 5 i takas etsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 1 ay önce Bulgaristan'dan siyah renkte sony xperia z telefon aldım.Pasaportuma felan kayıt ettirdim bütün işlemler tamam telefonu kullanabiliyorum. Büyüklüğüne tam olarak alışmış değilim. Mesaj yazarken zorluk çekiyorum. Dün bi arkadasımın ıphone 5 cihazını kullandım ve sanki yıllardır kullanıyormus gibi hic zorlanmadım laf arasında takas edelimmi felan dedim olur dedi. Oda baktı telefona beğendi. Benim kararıma kaldı iş. Telefonlarda hiçbir şekilde çizik yok. Iphone Dubai'den gelmiş pasaporta felan kayıtlı herşeyi tamam. İnternetten baktığımda xperia'nın özellikleri ıphoneden daha iyi. Karar veremedim yani. Yorumlarınızı alayım

• kaçırma bence
    teknik özellik olarak Z daha cazip gelebilir
    ama işlevsel oalrak ios her zaman daha önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolyx

kaçırma bence
    teknik özellik olarak Z daha cazip gelebilir
    ama işlevsel oalrak ios her zaman daha önde

Öylede xperia yı suya sokmadan önce takas istemiyodu. Suya dayanıklı olmasa coktan değiştirirdik te şuan kafam cok karısık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertelden44 -- 8 Eylül 2013; 23:04:49 >
  • Dubai dedikleri de replika olmuyo mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum telefonu herhangi bi telefon bayisinden almış sipariş üzerine gelmiş 5 tane. replika olma ihtimali varmı? nasıl anlarız ?kullandığımda dokunmatiğinde herhangi bi sorun yoktu hemen algılıyordu Xperia orjinal bu arada.

• dubai malları orjinalden faklı diye biliyorum, üniversiteden dolayı bi çok dubaili arkadaslarım var ordaki fiyatı 800 tl , tlf seri numarasını al ve apple sitesinden sorgulat, orjinalse al.. ayrıca xperia z suya dayanıklı felan değildir, kendim de kullanıyorum, ıphone5 im vardı satıp xz aldım, gereksiz :))
  • Değiştirme Z daha iyi ve karizmatik telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşime Xperia Z almıştık, telefon çok hoşuma gitti.
    Ama ben de senin gibi düşünen biriyim. Xperia Z'yi ben kullanamam, çok büyük :)
    almışsın xperia z'yi devam et bence. oyun falan oynuyorsan video izliyorsan iphone'dan çok daha güzel ekranı var.
    ama telefon olarak kullanacam, mesaj yazacam diyorsan iş başka...

Not: Bu arada xperia Z suya dayanıklı. sadece data kablosu slot kapakları falan var, onlara dikkat etmek lazım >>> videosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

dubai malları orjinalden faklı diye biliyorum, üniversiteden dolayı bi çok dubaili arkadaslarım var ordaki fiyatı 800 tl , tlf seri numarasını al ve apple sitesinden sorgulat, orjinalse al.. ayrıca xperia z suya dayanıklı felan değildir, kendim de kullanıyorum, ıphone5 im vardı satıp xz aldım, gereksiz :))

Xperia suya dayanıklı, he bazıları sorun yaşamış olabilir ama ben telefonla su altı cekimi felan yaptım hersey normal bitek hoparlörden az ses çıkıyor 4-5 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertelden44 -- 9 Eylül 2013; 13:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothing_but

Eşime Xperia Z almıştık, telefon çok hoşuma gitti.
    Ama ben de senin gibi düşünen biriyim. Xperia Z'yi ben kullanamam, çok büyük :)
    almışsın xperia z'yi devam et bence. oyun falan oynuyorsan video izliyorsan iphone'dan çok daha güzel ekranı var.
    ama telefon olarak kullanacam, mesaj yazacam diyorsan iş başka...

Not: Bu arada xperia Z suya dayanıklı. sadece data kablosu slot kapakları falan var, onlara dikkat etmek lazım >>> videosu

Ekranın iphonedan iyi olduğunu biliyorum genelde oyun oynayan birisiyim mesajla fazla işim olmaz ama kullandığım zamanlarda oluyor vede telefon bazı oyunlarda ısınıyor iphone da varmı ısınma felan?

• Su geçirdikten sonra garanti dışı kalan bir cihazı suya dayanıklı diye savunmasın kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Su geçirdikten sonra garanti dışı kalan bir cihazı suya dayanıklı diye savunmasın kimse

O konuda servisin hatalı olduğunu bende kabul ediyorum.
  • Kameradaki siyah leke sonrası bende ayfon 5 düşünmüyor değilim.
  • Z verilip Iphone 5 alınır mı yahu.
  • Iphone5 satıp lanet xperia aldım, alır almaz servise gitti siyah lekelerden dolayı, 3-5 güne gelir kamera lensi değişmiş, gelir gelmez satıp I5s veya Htc one alıyorum, daha da sony marka hiç bir ürün almam.
  • Ben yapma derim ama kafaya koyduysan bir sey diyemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre İphone 5 kullanmış ve şu anda da xperia z kullanmakta olan biri olarak söylüyorum: İşletim sistemi diyorsan, performans diyosan kesinlikle iphone. Yok ekran avantajından ve dış görünüş olarak biraz daha karizmadan yanaysan xperia z'yi tavsiye ederim.

Açıkçası Xperia z'yi kullanırken bana iphone'u özlettiren bazı hatalarla karşılaşmadım değil. Dediğim gibi; xperia z, iphone gibi donanıma kusursuz bir şekilde oturtulmuş ve neredeyse sıfır hata ile çalışan bir işletim sistemine sahip değil.
  • Anlıyorum haklısınız ama işin bir de şurası var arkadaş zye alışmış kendi alıp kendi eskitmiş bunun yanında belki defalarca yere düştü belki başka bir şey oldu arkadaştan da olsa sonuçta 2.el bu yüzden böyle dedim

• ıphone 5'im varken resim çekmekten zevk alıyordum, xz aldıgımdan beri resim çekemıyorum çünkü hem bulanık çıkıyor hem siyah lekeler çıkıyor .. bu sadece bi örnek

mesela bu videoyu I5 ile çekmiştim, tabi orjinali çok daha net youtuba atınca biraz bozulmus, ama aynı görüntüyü xperia yakalayamıyor xperia ile çektiğim videoyu koysam gülersiniz :) http://www.youtube.com/watch?v=DqWWou01BbY
  • Bence yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.