Şimdi Ara

Xperia z mi? Galaxy s4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama hep xperia z iler galaxy s4 arasında gidip geliyorum xpreia z nin etkileyen tarafı su ve toza karşı dayanıklı olması ve boyutuda iyi ama drop testlerini izledim ve fazla dayanıklı değil ben biraz hor kullanıyotumda ondan galaxy s4 de etkileyen tarafı hızı ve her iki kamera ile aynı anda cekim yapabilmesi görünümüde çok etkileyici bence, boyut olarak z den biraz daha büyük her ikiside full hd oldugu için hangisini alcagıma karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

• Eğer xperia z'ye dayanıksız diyorsan , kırarım çizerim diyorsan , Galaxy S4 alma sakın alma. Galaxy S4 En az 10 katı daha kötü malzemeden yapılma
    Bence Xperia Z .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Eğer xperia z'ye dayanıksız diyorsan , kırarım çizerim diyorsan , Galaxy S4 alma sakın alma. Galaxy S4 En az 10 katı daha kötü malzemeden yapılma
    Bence Xperia Z .
    s4 ün üstüne telefon yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

aynen altınada yok hatta yanına da yok sağına soluna gerçektende yok aaaaaaaaaaaaaaaaaa s4 piyasada yok samsung s3 kullanıyorum donanım zirv e olabilir ama samsungun tasarım ve malzeme kaliteleri yerlerde htc one ile xperia z arasında seçim yapmanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 13 Nisan 2013; 23:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

aynen altınada yok hatta yanına da yok sağına soluna gerçektende yok aaaaaaaaaaaaaaaaaa s4 piyasada yok samsung s3 kullanıyorum donanım zirv e olabilir ama samsungun tasarım ve malzeme kaliteleri yerlerde htc one ile xperia z arasında seçim yapmanı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    amerikadan alıcam ondan s4 dedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: osihan

amerikadan alıcam ondan s4 dedim :D

Alıntıları Göster
    tasarım ve malzeme istiyorsan htc one ile xperia z arasında terch yap derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

tasarım ve malzeme istiyorsan htc one ile xperia z arasında terch yap derim

Alıntıları Göster
    Htc One ile S4 arasında seçim yapın.

ikiside pişman etmez.

HTc One Multimedya özellikleri bakımından daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Htc One ile S4 arasında seçim yapın.

ikiside pişman etmez.

HTc One Multimedya özellikleri bakımından daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Bence Xperia Z çünkü hem S4 daha piyasada değil hemde kasa kalitesi Z kadar iyi olamaz.İkincisi akıcı ve stabil şekilde çalışan Timescape'i unutmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Bence Xperia Z çünkü hem S4 daha piyasada değil hemde kasa kalitesi Z kadar iyi olamaz.İkincisi akıcı ve stabil şekilde çalışan Timescape'i unutmamak lazım

Alıntıları Göster
    xperia z şık ve sağlam telefon ancak en xperia z nin 4.2 den sonra güncelleme alması konusunda şüpheliyim. zira sonyde yazılım desteği çok kötü bende sony tarafındaydım 4 yıl kadar hep sony kullandım. en son xperia arc s idi. ama yazılım konusunda iyi olmadıkları için ya nexus 4 yada htc one alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

xperia z şık ve sağlam telefon ancak en xperia z nin 4.2 den sonra güncelleme alması konusunda şüpheliyim. zira sonyde yazılım desteği çok kötü bende sony tarafındaydım 4 yıl kadar hep sony kullandım. en son xperia arc s idi. ama yazılım konusunda iyi olmadıkları için ya nexus 4 yada htc one alıcam.

Yani yazılım konusunda Nexus deseniz kimse birşey demez de HTC ne oluyor anlamadım . Alan herkes güncelleme konusunda sövüp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Yani yazılım konusunda Nexus deseniz kimse birşey demez de HTC ne oluyor anlamadım . Alan herkes güncelleme konusunda sövüp duruyor.

tek çare nexus 4 o zaman.

• Telefonu hor kullaniyorsaniz isin icine malzeme kalitesi girer ki S4 kafadan elenir. Xperia Z ile One arasinda secim yapmanizi tavsiye ederim. Suya dayanikli olmasi Xperia z yi one gecirir saglamlik acisindan. Htc nin cihazlari saglamdir suya dayanikli olmasa bile yere dustu mu kaporta gibi ice cokmez.
    Dayaniklilik konusu esitlendigine gore (su ile cok hasirnesir degilseniz eger) geriye kalan kisim sizin goz zevkiniz ve kullanim alanlarinizla ilgili olacaktir.
    Kamera ilgi alaniniza giriyorsa One tavsiye ederim. Performansinin da Xperia Z den daha ustun oldugu soyleniyor. Denemeden bilemeyiz.
  • quote:

quote:

quote:

Alırsanız şimdi almayın Nexus4 ün iyileştirilmiş, sorunları giderilmiş modeli çıktı, alırken dikkat edin de onu alın. Sanırım LG NEXUS 4 303k diye geçiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alırsanız şimdi almayın Nexus4 ün iyileştirilmiş, sorunları giderilmiş modeli çıktı, alırken dikkat edin de onu alın. Sanırım LG NEXUS 4 303k diye geçiyor

Alıntıları Göster
    Samsung artık kasa ve malzeme kalıtesı acısından cok bozdu oyuncak gıbı telefonlar yapıyor,hor kullanırım demıssın kesınlıkle sony kalıtesı varken ısın ıcınde Z yı alırdım yerınde olsam,hatırı sayılır para vereceksın hıc samsunga bulasma bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın Nexus 4 ün yeni çıkanı iyi bir seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BariscaNxD

quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın Nexus 4 ün yeni çıkanı iyi bir seçim.

Aynen .

• quote:

cidden xz'nin 4.2den sonra güncelleme alacağından şüpheli misin?

ciddi misiniz yani bu konuda?

samsung a güncelleme konusunda iyi diyen insan gidip de galaxy w alan adamın derdini dinlesin birde.

güncelleme konusunda sağlam tek telefon nexustur,onun dışında samsun-htc-sony hepsi aynı dışkının farklı rengi.
    ki yazılım desteği de telefon alırken bir kriter olmamalı,bir sürü custom rom var nette.

• quote:

merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama hep xperia z iler galaxy s4 arasında gidip geliyorum xpreia z nin etkileyen tarafı su ve toza karşı dayanıklı olması ve boyutuda iyi ama drop testlerini izledim ve fazla dayanıklı değil ben biraz hor kullanıyotumda ondan galaxy s4 de etkileyen tarafı hızı ve her iki kamera ile aynı anda cekim yapabilmesi görünümüde çok etkileyici bence, boyut olarak z den biraz daha büyük her ikiside full hd oldugu için hangisini alcagıma karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

merhaba hocam

bence xperia z şu donanımıyla ancak nexus 4 ve note 2 nin sınıfında olabilir.

ona rağmen 1850 gibi yüksek bir fiyattan girdi.

eğer 1500-1650 civarında olsa z tavsiye edilirdi ama.

s4 ve z den s4 daha iyi bir kere.

ama sana tavsiyem yaz sonu eylül gibi 1500 liraya s4ü alabilirsin. 3 ay için 500 lira zarara girmene gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama hep xperia z iler galaxy s4 arasında gidip geliyorum xpreia z nin etkileyen tarafı su ve toza karşı dayanıklı olması ve boyutuda iyi ama drop testlerini izledim ve fazla dayanıklı değil ben biraz hor kullanıyotumda ondan galaxy s4 de etkileyen tarafı hızı ve her iki kamera ile aynı anda cekim yapabilmesi görünümüde çok etkileyici bence, boyut olarak z den biraz daha büyük her ikiside full hd oldugu için hangisini alcagıma karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

merhaba hocam

bence xperia z şu donanımıyla ancak nexus 4 ve note 2 nin sınıfında olabilir.

ona rağmen 1850 gibi yüksek bir fiyattan girdi.

eğer 1500-1650 civarında olsa z tavsiye edilirdi ama.

s4 ve z den s4 daha iyi bir kere.

ama sana tavsiyem yaz sonu eylül gibi 1500 liraya s4ü alabilirsin. 3 ay için 500 lira zarara girmene gerek yok :)
    para sıkıntısı yokda bn birazdaa oyun oynamak için alıyorum ama dişarıdayken yere düşürebilirim ondan kararsız kaldım s4 olmadıgınıda biliyorum ama amerikadan alıcam o yüzden sıkıntı olmaz

• quote:

para sıkıntısı yokda bn birazdaa oyun oynamak için alıyorum ama dişarıdayken yere düşürebilirim ondan kararsız kaldım s4 olmadıgınıda biliyorum ama amerikadan alıcam o yüzden sıkıntı olmaz

Hayat sana güzel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.