Şimdi Ara

Xperia Z Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler öncelikle xperia z markalı telefonumda garip bir sorun vuku buldu aramalarda ses geliyor gidiyor sıkıntı yok ama telefon çalınca,youtube,müzik vb uygulamaların ses i gelmiyor daha düne kadar geliyordu yatmadan önce şarja taktım yattım sabah kalktım gelmemeye başladı yardımlarınızı bekliyorum

• aynen kardeşimin telefonuda şuan böyle xperia z
    müzik açıyorsun sesi dışarı vermiyor kulaklık takınca geliyor.
    onu arayınca telefonu çalıyor sesi dışarı veriyor sorun yok
    ama konuşamıyorsun hoparlöri açınca konuşabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 6 Haziran 2016; 19:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikansefatalay

İyi günler öncelikle xperia z markalı telefonumda garip bir sorun vuku buldu aramalarda ses geliyor gidiyor sıkıntı yok ama telefon çalınca,youtube,müzik vb uygulamaların ses i gelmiyor daha düne kadar geliyordu yatmadan önce şarja taktım yattım sabah kalktım gelmemeye başladı yardımlarınızı bekliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ygF77b-x7ao çözüm! çalışıyor stabil değil çünkü kulaklık takınca bu sefer kulaklığa sesi vermiyor. sürekli sesli de kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 6 Haziran 2016; 19:55:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arikansefatalay

İyi günler öncelikle xperia z markalı telefonumda garip bir sorun vuku buldu aramalarda ses geliyor gidiyor sıkıntı yok ama telefon çalınca,youtube,müzik vb uygulamaların ses i gelmiyor daha düne kadar geliyordu yatmadan önce şarja taktım yattım sabah kalktım gelmemeye başladı yardımlarınızı bekliyorum

garantiye gönderdin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.