Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

quote:

foursquare programında ve diger yer bulma programları wifi ve gps açık oldugu halde dönüyor duruyor sonra hata veriyor bulunamadı diye nasıl düzelticez?

ayarlar - yer servisleri - konumuna eriş

açık oda şimdi güncelledim programı dönüyor dönüyor
    still waiting for location... diyor arada

Google Ayarları -> Konum -> "Google uygulamaları konumunuza erişsin" i işaretle.

zaten açık..

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

root yapmak istiyorum sırf şu barı küçültmek için benim bilgisayarım win8 li ve sürücüleri yüklemeyi beceremedim yüklemem tamamlanamadı diyor win+r kombinasyonuyla girdiğim yerde değişik seçenekler var o denilen yeri bulamadım birde tel takılımı olacak yükleme yaparken

arkadaşlar bilgisayarım win8 flashtool drivers yüklerken hata alıyorum sonra root yapmak isterken beyaz ekran geliyor pc de şöyle uyarı veriyor ve hiç ilerlemiyor alta resimleri ekliyorum
     *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

• quote:

.

Windows 8 'i olup root eden arkadaş varsa yardımcı olacaktır bende 7 var o yüzden birşey diyemeyeceğim.

Örnek 2 adet video var seyrettin mi gayet anlaşılıyor orda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

foursquare programında ve diger yer bulma programları wifi ve gps açık oldugu halde dönüyor duruyor sonra hata veriyor bulunamadı diye nasıl düzelticez?

Google Ayarları -> Konum -> "Google uygulamaları konumunuza erişsin" i işaretle.

zaten açık..

O zaman gps'i açmadın? Bende çözümler tükendi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten açık..

int dahil hersey acık gps yer bildirimleri vs

• quote:

quote:

root yapmak istiyorum sırf şu barı küçültmek için benim bilgisayarım win8 li ve sürücüleri yüklemeyi beceremedim yüklemem tamamlanamadı diyor win+r kombinasyonuyla girdiğim yerde değişik seçenekler var o denilen yeri bulamadım birde tel takılımı olacak yükleme yaparken

arkadaşlar bilgisayarım win8 flashtool drivers yüklerken hata alıyorum sonra root yapmak isterken beyaz ekran geliyor pc de şöyle uyarı veriyor ve hiç ilerlemiyor alta resimleri ekliyorum
     *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Anladığım kadarıyla driver yükleme hatası alıyorsun ve onun içinde root yapamıyorsun.Önce flashtoolun son sürümünü indirmen lazım,indirdiğin flashtool klasörünün içinde driver dosyaları var ordaxperia z seçeneğinin olması lazım.Onu yükliyebilmen için

bilgisayarda ayarları tıkla
    sağ altta pc ayarlarını değiştiri tıkla
    genel tıkla
    gelişmiş başlangıç altındaki şimdi yeniden başlatı tıkla
    sorun gideri tıkla
    gelişmiş seçenekler
    başlangıç ayarlarını tıkla
    yeniden başlat tıkla ve açılan sayfada 7 inci sırada sürücü imzası zorlamasını devredışı bırak seçeneği olacak F7 ye bas ve pc nin açılmasını bekle
    diverleri ondan sonra yüklemeyi dene hata olmayacak ve yüklenecektir.
    Sonra telefonunu kapatıp aç ve yeniden root yapmayı dene.

• quote:

Hocam, ben purexaudio kurmak için root yapıcam şimdi de, önce root işlemini yapıp pure'u kurduktan sonra mı twrp yapacağım?işlem sırası ne olmalı?tşkler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten açık..

int dahil hersey acık gps yer bildirimleri vs

1) Google'ın yer servisi
    2) GPS Uyduları
    3) Yer ve Google arama
    seçenekleri aktif ve internet bağlantınız varsa çalışacaktır, farklı bir çözüm yolu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Hocam, ben purexaudio kurmak için root yapıcam şimdi de, önce root işlemini yapıp pure'u kurduktan sonra mı twrp yapacağım?işlem sırası ne olmalı?tşkler

Cwm yüklemeden onu yükleyemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

quote:

bu konularda acemiyim kusura bakmayın öncelikle.
    önce root yapıcam,sonra twrp ile backup alacağım,sonra da cwm kurup en son bu modu kurucam.doğru mudur?
  • herkese mrb. arkadaşıma amerikadan Xperia ZL almasını söyledim ama amazonda 577$, sony'nin sitesinde 759$.. Ben anlamadım bu işi hangisi doğru rakam? arkadaşa 1250 tl para verdim alıp gelsin diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

herkese mrb. arkadaşıma amerikadan Xperia ZL almasını söyledim ama amazonda 577$, sony'nin sitesinde 759$.. Ben anlamadım bu işi hangisi doğru rakam? arkadaşa 1250 tl para verdim alıp gelsin diye :D

ABD, S. Arabistan, BAE (Dubai) gibi ülkelerden alınan ürünlerin uluslararası garantisi ülkemizde geçerli değil. bu bilgiyi okumusundur umarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

quote:

bu konularda acemiyim kusura bakmayın öncelikle.
    önce root yapıcam,sonra twrp ile backup alacağım,sonra da cwm kurup en son bu modu kurucam.doğru mudur?

CWM de TWRP de aynı işi yapan iki farklı recovery programı ben TWRP kurdum onu kullanıyorum zevk meselesi.

ROOT yapacaksın TWRP kuracaksın sonra recovery'e girip istediğin recovery'den kurulabilen modu install/flash zip gibi seçenekle kuracaksın.

Arkadaşlar ilk sayfayı dikkatli okuyun lütfen!
    Bunları yazdım ama emeklerimiz boşa mı gidiyor?
    Yazılan şeyleri tekrar tekrar cevaplamak zorunda kalıyoruz ya da sıkılıp bir süre sonra hiç bir şey cevaplamıyoruz.

Lütfen yazılanları okuyun 10 dakikanızı almaz.

• JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

İlk soruya da eklenecek.
  • merhaba paylaşımlar ve konu çok güzel bir sorum olacak bu play station mobile özelliğini nasıl ve ne zaman kullanabileceğiz.
  • 3 ay sonra felan indirime girer mi ? veya ne zaman indirime girer ?
  • quote:

JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

İlk soruya da eklenecek.

boyle karsilastirmalar bence sacma gozle gormedikten sonra zannetmiyorum bu kadar asiri fark olacagini.. ilk zamanlar sharp iyi diyorlardi..
  • Bende bugün almış bulunmaktayım... Nokia N8 imde bulunan rehberi bu telefona nasıl kopyalayabilirim birde bu XZ reklamındaki ahtapot uygulamasını nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bende bugün almış bulunmaktayım. N8'imdeki numaraları bu telefona nasıl aktarabilirim birde bu reklamlardaki ahtapot uygulamasını nerden bulabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.