Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca benim kadar root yapan kimse olmasın.Bir aydır hiç yapmadıysam 20 defa root yapmışımdır,niye derseniz tüm ülke yazılımlarını denedim en son hollanda yazılımında karar jıldım.
    Bir iki sefer bendede takılma oldu,telefonu kapatıp açtım problem yaşamadan root yaptım.
    Windows 8 kullanan arkadaşlarda driver kurma problemi oluyor 1-2 sayfa öncesinde bir arkadaşa anlatmıştım.Ben pc companionu hiç kaldırmadım.Driverleride flashtool un son sürümünü kurduktan sonra klasördeki driver dosyasından kurdum.Listede xperia z seçeneğinin olması gerekiyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201189
    Burdan son sürüm flashtoolu indirebilirsiniz.İlerde manuel olarak yazılım yüklemeniz gerektiğindede lazım olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Gürol hocam, bu sefer pişti benden

@grolof

Haklısın aynen öyle oldu.
    Demekki iki kişi aynı şeyi söylüyorsa doğruluk payı yüksek.
    Hakikaten daha evvelde yazmıştım hatta siz uyarmıştınız 1 veya 0 ı değiştirince şarzı çok yiyor diye bende onu düzeltmiştim.Benimde bir ölçüm yerim var bu işlemi yapmadan evvel balkonda kopmalar oluyordu ve radyo çalamıyor internete giremiyordum bu 87 yi 100 yapma işleminden sonra balkonda çektiği gibi apartmanın dışında balkonun altında denedim rahatlıkla internete girdim ve kopma olmadı.Note 2 en iyi çeken diyordum bu şimdi ondan daha iyi çekiyor.
    Problem yaşıyan arkadaşların birazda modemi suçlamaları lazım sanıyorum.

Bnde playstation 3 cektigi yerden tel cekmiyor. wifi fix ile. bendede tam tersi çekişyormus gibi gösteriyor ama whats updan attıgım mesajlar gitmiyor.bende note 2 kullanıyordum önceden o 2diş cekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: afd92

quote:

Orijinalden alıntı: shootographer

Arkadaşlar birşey denemenizi isteyeceğim... Whats app açık iken gelen bildirim sesinden sonra gittikçe azalan ve kesilen toplam 1 sn süren gürültü gibi bir ses geliyor... Hatta bu tlf boşta iken gelen diğer bildirim seslerinde de var... Siz de gece sessiz bir ortamda deneyip paylaşırmısınız?

Aynen, bende de var o ses. Siz de root yapıp ses modunu yüklediniz mi? (Purexaudio..)

Ben yüklemedim, clear phase ve xLoud bile kapalı bende. Bu sorunu yaşayan başka birileri var mıdır? Yardımcı olabilecek birileri?
  • @mert1905x
    Vallaha bir şey diyemiyorum,tek ihtimal modem ile uyuşmaması diyebilirim.Bendeki durum aynen yazdığım gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahabraven07

Dostum cihazı jazz, blues, psychedelic trance ve rap tarzında müziklerle denedim ve hepsinde de memnun kaldım.(tizi basa göre biraz daha iyi veriyor gibi ama bas tada kötü değil)

Çok iyi bu telefonun ses kalitesi. İyi bir kulaklıkla dehşet oluyor.

Bahsettiğimiz konu bu nfc hoparlör üzerineydi yoksa telefonun walkman ses çıkışının tartışalabilecek hiç bir yanı yok bence ki ben smart watch hariç bütün aksesuarları aldım hepsinden de memnunum.Bir de dün yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım soranlar olmuştu ilk sayfaya bunuda eklerseniz sevinirim ''cloud storage olarak Box app ini google playden indirin Xperia ile anlaşmalı bir firma ve 50 gb alan sunuyor(yanınızda çalışanlara da 50gb alan sunuyor fakat kaç kişiye kadar olduğuna dair bir fikrim yok) Xperia kullanıcılarına telefondan giriş yaptığınız anda promosyon aktif oluyor ve son başvuru Aralık.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 17 Nisan 2013; 14:52:54 >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum cihazı jazz, blues, psychedelic trance ve rap tarzında müziklerle denedim ve hepsinde de memnun kaldım.(tizi basa göre biraz daha iyi veriyor gibi ama bas tada kötü değil)

Çok iyi bu telefonun ses kalitesi. İyi bir kulaklıkla dehşet oluyor.

Bahsettiğimiz konu bu nfc hoparlör üzerineydi yoksa telefonun walkman ses çıkışının tartışalabilecek hiç bir yanı yok bence ki ben smart watch hariç bütün aksesuarları aldım hepsinden de memnunum.Bir de dün yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım soranlar olmuştu ilk sayfaya bunuda eklerseniz sevinirim ''cloud storage olarak Box app ini google playden indirin Xperia ile anlaşmalı bir firma ve 50 gb alan sunuyor(yanınızda çalışanlara da 50gb alan sunuyor fakat kaç kişiye kadar olduğuna dair bir fikrim yok) Xperia kullanıcılarına telefondan giriş yaptığınız anda promosyon aktif oluyor ve son başvuru Aralık.

Cloud da mp3,video, resim kullanımı nasıl.online video , müzik var mı. Birde otomatik senkronizasyon var mı?

• Arkadaşlar;

Navigasyon programı kullanan var mı?

TomTom kurdum yazılar çok küçük ve program ulaşmak istediği yere götürmüyor.
    Baya uğraştım olmadı. Farklı bir navigasyon programı kullanan varsa link verebilir mi? (IGO Primo Full HD aradım bulamadım) Farklı da olabilir yeter ki doğru tarif etsin:)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osbournee

Arkadaşlar;

Navigasyon programı kullanan var mı?

TomTom kurdum yazılar çok küçük ve program ulaşmak istediği yere götürmüyor.
    Baya uğraştım olmadı. Farklı bir navigasyon programı kullanan varsa link verebilir mi? (IGO Primo Full HD aradım bulamadım) Farklı da olabilir yeter ki doğru tarif etsin:)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Tom tom sanırım full HD için güncelleme yapmadı henüz.

İyi bişi bulursanız bize de söyleyin
  • Online video ve müzik dinleyebiliyorsunuz fakat şarkıları otomatik atlamıyor doğal olarak, bittiğinde kendiniz açıyorsunuz.Senkronizasyon olayını da olmuyor herhalde diye düşünürken google play de app olduğunu öğrendim adı Box Sync indiriyorsunuz senkronizasyon yapılmasını istediğiniz dosyayı örneğin fotoğrafların videoların kaydedildiği dosyayı seçiyorsunuz ve senkronize ediyor(tabi seçenekler var senkronizasyon buluttan telefona mı olsun yoksa telefondanmı buluta ve bu işlemler yapılırken ana cihazda ve ya bulutta ki veriler silinsin mi vs.)fakat senkronizasyon işlemi örneğin sizin her çektiğiniz fotoğrafı çeker çekmez tek tek atmıyor bu da sanırım mobil veri trafiğini korumak için siz istediğiniz zaman start sync diyorsunuz ve ana dosyadaki değişiklikleri buluta alıyor.
  • arkadaşlar xperia z kullanıyorum ancak şarjla ilgili bir sorunum var. 4 gün öncesine kadar telefonu tam olarak şarj ettiğimde tahmini bekleme süresini 1 gün olarak gösteriyordu stamina ile 3-4 güne kadar bu süre artabiliyordu. ancak 3-4 gündür tam şarj etsem bile tahmini bekleme süresini 13 saat, stamina açıkken 17 saat olarak gösteriyor. sizce sorun ne 3 günde telefonda ne değişti de süreler bu kadar azaldı. ayrıca pil kullanımında medya sunucusu %21 olarak gösteriyor, bu rakam çok gibi geldi. fikirleriniz nelerdir yardım ederseniz sevinirim.

https://store.donanimhaber.com/a9/04/41/a904415691061007f02f16c2d3525931.pnghttps://store.donanimhaber.com/36/48/ec/3648ec0dfc7ef5440ca2620adbdeb31c.png

• merhaba arkadaşlar.
    ben bazı videoları açamıyorum.tavsiyeniz nedir?
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Online video ve müzik dinleyebiliyorsunuz fakat şarkıları otomatik atlamıyor doğal olarak, bittiğinde kendiniz açıyorsunuz.Senkronizasyon olayını da olmuyor herhalde diye düşünürken google play de app olduğunu öğrendim adı Box Sync indiriyorsunuz senkronizasyon yapılmasını istediğiniz dosyayı örneğin fotoğrafların videoların kaydedildiği dosyayı seçiyorsunuz ve senkronize ediyor(tabi seçenekler var senkronizasyon buluttan telefona mı olsun yoksa telefondanmı buluta ve bu işlemler yapılırken ana cihazda ve ya bulutta ki veriler silinsin mi vs.)fakat senkronizasyon işlemi örneğin sizin her çektiğiniz fotoğrafı çeker çekmez tek tek atmıyor bu da sanırım mobil veri trafiğini korumak için siz istediğiniz zaman start sync diyorsunuz ve ana dosyadaki değişiklikleri buluta alıyor.

Cevabın için Teşekkür ederim. Sen cloud programından memnun kaldın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: forcabarca1899

arkadaşlar xperia z kullanıyorum ancak şarjla ilgili bir sorunum var. 4 gün öncesine kadar telefonu tam olarak şarj ettiğimde tahmini bekleme süresini 1 gün olarak gösteriyordu stamina ile 3-4 güne kadar bu süre artabiliyordu. ancak 3-4 gündür tam şarj etsem bile tahmini bekleme süresini 13 saat, stamina açıkken 17 saat olarak gösteriyor. sizce sorun ne 3 günde telefonda ne değişti de süreler bu kadar azaldı. ayrıca pil kullanımında medya sunucusu %21 olarak gösteriyor, bu rakam çok gibi geldi. fikirleriniz nelerdir yardım ederseniz sevinirim.

https://store.donanimhaber.com/a9/04/41/a904415691061007f02f16c2d3525931.pnghttps://store.donanimhaber.com/36/48/ec/3648ec0dfc7ef5440ca2620adbdeb31c.png

yanlış hatırlamıyorsam ben tv ye dlna dan dosya transferi yaptığımda medya sunucusu açılmıştı %13 pil de iken %25 tüketim gösteriyordu. Ayarlar-Uygulamar-çalışan uygulamalaradan programı kapattığımda düzelmişti. Sende deneyebilrsin

• Sebebini tam bilmemekle beraber medya sunucusu vidyo ve resim uygulamalarında öalışıyor. Örneğin mx playerda 30 dakika dizi seyrettiğimde mx playerın çalıma süresi 4 dakika medya sunucusunun 20 dakika idi.

Bunun yanında bazen neden bilmiyorum ama medya sunucusu aktif kalıuor. Bir kere ekran yüzde 20 iken medya sunucusu yüzde 40 idi.. Sonra irdeleyince uyanık tut yazan kısmında 2saat gördüm yani arka planda 2saat boyunca çalışmış. Uygulamayı durdur fiyince düzeldi. Zaman zaman pili kontrol etmekte fayda var, gereksiz çalışan uygulamalar olduğunda kapayma lazım.

Şu an kontrol ettim arka planda uyanık xaman 16 dakika yüzde 12 şarj yemiş.

• quote:

Online video ve müzik dinleyebiliyorsunuz fakat şarkıları otomatik atlamıyor doğal olarak, bittiğinde kendiniz açıyorsunuz.Senkronizasyon olayını da olmuyor herhalde diye düşünürken google play de app olduğunu öğrendim adı Box Sync indiriyorsunuz senkronizasyon yapılmasını istediğiniz dosyayı örneğin fotoğrafların videoların kaydedildiği dosyayı seçiyorsunuz ve senkronize ediyor(tabi seçenekler var senkronizasyon buluttan telefona mı olsun yoksa telefondanmı buluta ve bu işlemler yapılırken ana cihazda ve ya bulutta ki veriler silinsin mi vs.)fakat senkronizasyon işlemi örneğin sizin her çektiğiniz fotoğrafı çeker çekmez tek tek atmıyor bu da sanırım mobil veri trafiğini korumak için siz istediğiniz zaman start sync diyorsunuz ve ana dosyadaki değişiklikleri buluta alıyor.

Box-Xperia olayını sizden öğrenmiştim,teşekkürler.Bu cloud uygulamalarında tek çekincem arka planda çalışıp şarj ve ramden yemeleri ama yüzde 10'unu bile kullansak 50 gb iyiymiş harbiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: forcabarca1899

arkadaşlar xperia z kullanıyorum ancak şarjla ilgili bir sorunum var. 4 gün öncesine kadar telefonu tam olarak şarj ettiğimde tahmini bekleme süresini 1 gün olarak gösteriyordu stamina ile 3-4 güne kadar bu süre artabiliyordu. ancak 3-4 gündür tam şarj etsem bile tahmini bekleme süresini 13 saat, stamina açıkken 17 saat olarak gösteriyor. sizce sorun ne 3 günde telefonda ne değişti de süreler bu kadar azaldı. ayrıca pil kullanımında medya sunucusu %21 olarak gösteriyor, bu rakam çok gibi geldi. fikirleriniz nelerdir yardım ederseniz sevinirim.

eğer ilk mesajı okusaydınız şimdiye kadar çözmüş olurdunuz..

quote:

41-STAMINA modunda kalan tahmini süre hep aynı şekilde takılıyor kalıyor nasıl düzeltilir?
    ayarlar-- uygulamalar-- tümü (sola kaydırarak) -- eco modu kontrolu--durdurmaya zorla ve verilere temizleye basın -- teli açıp kapatın bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Box-Xperia olayını sizden öğrenmiştim,teşekkürler.Bu cloud uygulamalarında tek çekincem arka planda çalışıp şarj ve ramden yemeleri ama yüzde 10'unu bile kullansak 50 gb iyiymiş harbiden.

Box u bilmiyorum ama uzun süredir dropbox kullanıyorum. Resim ve videolarımı eve yada işe gidip wireless gördüğünde hemen eşleme yapar. Beni dert sıkıntıda bırakmaz. Dosya aktarmak istediğimde kablosuz dropbox dan transfer ederim. Telefon harici PC'deki kolaylıkları hiç saymıyorum bile.

• arkadaşlar gmailimi kurdum, her saat senkronize et seçeneğini de işaretledim ama bi türlü senktronize etmiyor. hep elle senkronize ettiğimde düşüyor mailler. ek bi ayar daha mı yapmak lazım

not:wifi ile bağlı ve kopma yok. whatsapptan sürekli mesaj geliyor oradan biliyorum
  • Modern Combat 4: Zero Hour

Bizim telefona bu oyunu yukleyip açabilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.