Şimdi Ara

XPERİA Z TELESERVİCE (ACİLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 23.06.2014 tarihinde vatan bilgisayar aracılığıyla garantiye gönderdim, hafta başından beri arıyorum parça bekleniyor distiribitörden diyorlar. 20 iş gününü de doldururdu. Yarın yapmam gereken ilk iş ne olmalı tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Para iadesi alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpnrck -- 18 Temmuz 2014; 2:37:25 >

• Zor gibi gozukuyor. Cihazi yapip verirler. Bosunuza umutlanmayin. 20 is gunu hakkiniz tanimlanmistir ama para iadesi alacaginizi sanmiyorum. Tehdit ederseniz islemleriniz hizlanabilir. Cunku bu servis teleservice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    tüketici haklarına başvursam sonuçta yasal süre 20 gün bişeyler yapamazlar mı. Başka telefon alıyım diyorum hepsine teleservice bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tpnrck

tüketici haklarına başvursam sonuçta yasal süre 20 gün bişeyler yapamazlar mı. Başka telefon alıyım diyorum hepsine teleservice bakıyor

Benim 3 servisten sonrs thh basvurdum. 5 ayda sonuclandi ve parami aldim

• Benimde 3.kez gidişi hocam zaten :) ama bu sefer 20 günü aştılar

• quote:

Benimde 3.kez gidişi hocam zaten :) ama bu sefer 20 günü aştılar

Şahsi fikrim cihaz gelsin sonra Thh ye gidin.
    Son yasa ile 4 servis sonrasi Thh basvuru oluyor diye biliyorum hocam. Ama yinede arastirin. Süründürün teleserviceyi

• Valla hakadiyolar hocam ya şimdi telefonsuzda kaldım aksi gibi kocaman tablet taşıhorum mecburen :)

• quote:

Valla hakadiyolar hocam ya şimdi telefonsuzda kaldım aksi gibi kocaman tablet taşıhorum mecburen :)

karar sizin hocam. Zaten siz thh verseniz bile o zamana cihaz elnize ulasir. Bu durumda ne olur bilemem.

• Arkadaşlar bugün tüketici haklarına başvurdum. 4 ay sürer bu sürecte servisten almayın dediler. Para iadesi istedim. Kesin aleyhime bi sonuç çıkar mı para iadesi alabilirmiyim? Ona göre yeni bir telefon düşünüyorum.

• tpnrck kullanıcısına yanıt
    kardeş ne parçası değişecek teli parça parça satacam anakart hariç ihtiyaç sahiplerine duyrulur herşeyi orjinaldir anakart bulamadım satıyorum serviseherşeyi yollamayın sadece dokunmatik paneli 750 tl ye değiştirdiler dışarda 450 tl
  • selcukclkr S kullanıcısına yanıt
    Garantisi varken dışarıdan yaptırmam kardeşim. Zaten 1 aydır serviste

kardş bende aynısını düşünüyodum ama o tel açıldımı her halukarda su geçirecek artık unutma ve masrafın 100 tl ise bile servister 250-300 diyolar direk onlara göre de bütün suç kullanıcı da
  • selcukclkr S kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarına başvurdum zaten en kötü para iadesi alırım

inş. kardşm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.