Bildirim
xperia Z tv ye bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
önemli soru up -
Sadece xperia için değil tüm micro usb olan telefonlarda geçerli mümkünmüş ama net olurmu onu bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: avora1
Sadece xperia için değil tüm micro usb olan telefonlarda geçerli mümkünmüş ama net olurmu onu bilmiyorum
Benim merak ettiğim bende note 2 var şuan. Herhangibir videoyu all share costla samsung akıllı televizyonuma aktarabiliyorum. Sonyde var mı bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
quote:
Orijinalden alıntı: avora1
Benim merak ettiğim bende note 2 var şuan. Herhangibir videoyu all share costla samsung akıllı televizyonuma aktarabiliyorum. Sonyde var mı bu?
Sony'de de var o ama adamlar birde telefondaki ekran goruntusunu son derece akici bir sekilde samsung smart tv ye yansitabiliyorlar. 4600 liraya tv aldim herseyini cozdum. Bi bu kaldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun için mhl adaptörü alman gerek kalite ise full hd görüntü sağlıyor. Ben satıyorum eğer istersen dükkanıma bakabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X