Şimdi Ara

Xperia Z ULTRA İncelemesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beğenmenize sevindim iyi günlerde kullanın :)
  • Yeni okudum ve gerçekten güzel bir inceleme olmuş tebrikler. Belki bana iphone 5 imi sattıracak cihaz budur. Gerçi xperia s den sonra androide tövbe etmiştim ama ekran boyutu be tasarımı beni öyle cezbediyorki şeytan özelliklerini mözelliklerini boşver hatta kamerasını bile boşver al diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı geceler..?COk guzel bir konu olmus ..?
  • Teşekkürler beğenmenize sevindim :)

@ frisby77 : Z Ultra bence çok 'özel' bir cihaz hatta o kadar özelki Sony belki bir daha bu boyutta cihaz yapmaz Şaka bir yana eğer kısıtlamaları sorun olmıyacak ise olumlu yanları oldukça fazla olan özgün bir cihaz.
  • sizce sony ultrayı biraz daha ufak boyutta yapsaydı note 3 un satısından daha faza saıs gerceklestirebilir miydi;?
    bence sony nin amacı bir ilki gerceklestirmekti belkide note 3 u ekranla vurmak istediler..
  • Samsung un satış rakamlarına ulaşmak çok zor.Çok daha iyisini çok daha ucuza yapsalardı dahi (ki olanaksız) satış rakamlarının yanından dahi geçemezler.Zira hacimli satış için Sony nin Samsung'a karşı pe çok dezavantajı mevcut.Sony eskiden beri minyatürleştirme işinde uzmandır ama nedense akıllı telefon segmentinden tam tersini yapıyor yani devleştiriyor her modelini
  • Ellerine Sağlık...

Bir Ultra Kullanıcısı Olarak Cihazdan aşırı memnunun...bence note 3 filan hikaye...
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , güle güle kullanın cihazınızı :)
  • Zevkle okudum. Tesekkur ederim.
  • umutkop U kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize sevindim, teşekkürler :)
  • Hocam incelemeniz güzel olmuş,vallahi z1 satıp z ultra alasım bile geldi
  • Uzun süredir bu forumu takip ederim. Kendi kullandığı bir ürünün hem iyi hemde kötü yönlerini içten gelerek bu kadar iyi anlatabilen sınırlı sayıda ki üyelerdensiniz. Başka bir kullanıcı olsa eminim eksi yönü olmazdı bu cihazın. :) Çok güzel ve faydalı bir inceleme olmuş. İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre79 & new-desing : Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 3 Kasım 2013; 15:14:43 >
  • Hepsini okuyamadim ama guzel bir yazi olduguna eminim pilide bekledigimden cok daha iyiymis gule gule kullanin

• PwaGG kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Teşekkür ederim :)

Tercih etmenizdeki sebep neydi?
    One cikan noktasi ekran ve incelik sanirim

• Kamera'da flaş yok mu?
  • Aynen yazdığınız gibi (Tek korkum pil ömrüydü alırken neyseki boşa çıktı)

@ *RedLine™ : Evet malesef yok.
  • Neyse hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.