Şimdi Ara

Xperia Z ULTRA İncelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note3 yerine tercih edilebilecek telefon. Flaşı olsaydi ve pili daha yuksek oldaydi tadindan yenmezdi. Buyuk ekranli telefon alacak olsam hic dusunmeden alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flaşın olmaması bir dezavantaj gibi gozukuyor ama bana sorsanız ben gece olsa dahi flaşla foto cekmezdim cunku flaş patladıgında on taraf cok aydınlık oluyor ve arka taraf cok kara gozukuyor.foto cekerken manuel modda aydınlık degerlerinle oynarsanız ztn gece modunda da foto cekebilirsiniz...sdce flaş acil durumlarda el feneri nietine kullanabilir bu yonde bi eksiklik sayılabilir diğer yonden bakarsak bence telde flaş olmaması buyuk bir eksiklik deil...
  • arkadaslar gzl kaliteli bir ekran koruyucusu arıyorum ultram icin... zagg diye bir marka duydunuz mu daha once linkini paylaşmak isterim :http://www.zagg.com/invisibleshield/sony-xperia-z-ultra-cases-screen-protectors-covers-skins-shields

nasıl bir ekran koruyucusudur bilgisi olan var mı? veya z ultra icin tafsiye?
  • kaisas K kullanıcısına yanıt
    hocam flaş bence gerekli. tamam fotoğraflarda çoğu zaman kullanılmıyor olabilir ama acil durumlarda hayat kurtardığına şahit olmuşumdur. ayrıca sadece el feneri kullanımı için bile olması gerek diye düşünüyorum.

bu arada inceleme için teşekkürler. ben de birçok kişi gibi note3 ile z ultra arasında kaldım. sony ekran dışında birkaç parkurda daha samsungu sollayabilseydi kesinlikle bunu alırdım ancak şuanki durumda N9005 alacağım gibi gözüküyor. hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucahmetuc -- 5 Kasım 2013; 8:37:19 >
  • hayırlısı olsun z ultrayı es geçme hemen :) bi flaş koymak bu kadar zormuydu anlamıyorum cogu kisi flaş ok diye telden vazgeçiyor...aslında dier bir sorunda su geçirmez ozelliği olsun diye telin ses çıkıs performansının cokta iyi olmadıgı kesin...o nerde eski sony ericsonlarda ki tel caldıgında bir km otedeki insan bile duyarda :)
  • Pazartesinden buyana Bende bir z ultra sahibiyim. Beyaz modelini aldım. Tek kelime ile harika bir alet. Tek elle kullanim module niye yok diyenler var. Olmasinin bir ablation kalmazdi cunki telefon hicbir Sekilde Tek El kullanima musait degil. Yanlarda ustte fazla cikinti-bosluk varmis diyenler var. Oyun oynarken nekadar faydali oldugunu alir ve kullanirlarsa idrak edebilirler. Bu boyuttaki bir alet Bu incelikte bunu dikkate almak gerek.

• Tüm yeni alan akradaşlarımız : Güle güle kullansınlar
  • hızla sayımız artıyor :) herkes gule gule kullansın arkadaslar...bende de beyaz rengi var gercekten cok zarif duruyor... telli çıkarttıgınızda gozler sizde oluyor :)
  • sizlerede hayirli olsun. birde yardimlasma konusu olsa guzel olurdu. bu sayede birbirimize takildigimiz sormak.istedigimiz konulari belirtir bilgilerimizi paylasirdik.

• TrMhMt kullanıcısına yanıt
    Şu başlığı gördünüzmü ? Sayımız biraz az :) :http://forum.donanimhaber.com/m_78114016/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Şu başlığı gördünüzmü ? Sayımız biraz az :) :http://forum.donanimhaber.com/m_78114016/tm.htm

Gormemistim sizin sayenizde gordum

• Şahane bir inceleme olmuş, elinize sağlık
  • TrMhMt & ZZ RAT : Teşekkürler
  • İncelemenizi büyük bir keyifle okudum. Verdiğiniz örnek fotoğraflar, açıklayıcı ve detaylı açıklamalar ve tarafsız yorumlarınızı hiç erinmeden ve büyük bir fedakarlıkla yazmışsınız. G Pro kullanıcısıyım ve bu günlerde Z ultraya karşı bir çekim oluşuverdi içimde. Başka bir yorum veya incelemeye bakmadan sadece sizin incelemenizle karar verebileceğimi düşünüyorum. Çok çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık !!...

Merak ettiğim birşey var. Cihazı yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. Sanıyorum ülkelere göre değişen modelleri var. Sizinkinde LTE var mı ?
  • fractalboy kullanıcısına yanıt
    Güzel söz ve ayırdığınız zamanınız için teşekkür ederim , beğenmenize sevindim

Benimkinde LTE yok (HK dan gelme) 6802 modeli.Bu wiki sayfasında Variants başlığı altında model kodları destekledikleri bantları listelemişler konfirme etmek için yararlanabilirsiniz : Buraya tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Kasım 2013; 14:38:55 >
  • quote:

Güzel söz ve ayırdığınız zamanınız için teşekkür ederim , beğenmenize sevindim

Benimkinde LTE yok (HK dan gelme) 6802 modeli.Bu wiki sayfasında Variants başlığı altında model kodları destekledikleri bantları listelemişler konfirme etmek için yararlanabilirsiniz : Buraya tıklayın.

Peki ekran kaplamasının çizilmesini ve parmak izi bırakmasını engelleyebildinizmi yani ekran koruyucu kullanıyor musunuz ? Bu sorundan çok bahsedilmiş inceleme videolarında.

Merhaba,

Evet o sorun %90 oranında bitti diyebilirim zira incelemede eklediğim aksesuarlar bölümündeki cam filmini kullanıyorum DX box dan 2 haftada geliyor cihazı almak istiyorsanız o filmi şiddet ile tavsiye ederim.Daha önceki Xperia Z modeli cihazımda da kullanıyordum çok memnundum onun için Z Ultraya da aldım bu sorunun ciddi çözümü o film diyebilirim.(Ek olarak orjinal film o kadar rahat çiziliyorki anlatamam)
  • quote:

Merhaba,

Evet o sorun %90 oranında bitti diyebilirim zira incelemede eklediğim aksesuarlar bölümündeki cam filmini kullanıyorum DX box dan 2 haftada geliyor cihazı almak istiyorsanız o filmi şiddet ile tavsiye ederim.Daha önceki Xperia Z modeli cihazımda da kullanıyordum çok memnundum onun için Z Ultraya da aldım bu sorunun ciddi çözümü o film diyebilirim.(Ek olarak orjinal film o kadar rahat çiziliyorki anlatamam)

Evet, cihazı almayı düşünüyorum nasipse. O kadar kolay çiziliyorsa daha cihazı almadan ekran koruyucuyu almak lazım demekki. Bende sizin tavsiye ettiğiniz ekran koruyucudan alırım bir tane o halde. Sert bumper ve nilkin kapağı hangi sitelerden aldınız ?
    E bay den aldım Nilkin'i ötekinide DX Box dan aldım & cihazı kesin alıcaksanız en azından : Bu şarj bölümünün kapakcığı ile uğraşmak bir dert o yüzden Magnetic dock kablosu (yada daha fazla ödeyip dock almak isterseniz dock un kendisi ülkemizde mevcut) ile bu ekran koruyucuyu mutlaka alın derim.
  • quote:

E bay den aldım Nilkin'i ötekinide DX Box dan aldım & cihazı kesin alıcaksanız en azından : Bu şarj bölümünün kapakcığı ile uğraşmak bir dert o yüzden Magnetic dock kablosu (yada daha fazla ödeyip dock almak isterseniz dock un kendisi ülkemizde mevcut) ile bu ekran koruyucuyu mutlaka alın derim.

Haklısınız bende o kapak konusunda endişelendim ve sizin dediğiniz gibi magnetic kablo veya dock almalıyım diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractalboy -- 15 Kasım 2013; 13:48:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.