Şimdi Ara

XPERİA Z web den video izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar xperia z almayı düsünüyorum ama flash desteği olmaması kafamı karıstırıyo internetden video izlerken sıkıntı oluyor yazanlar olmus bazı yerlerde böyle bisey söz konusumu flashın olmamasının dezavantajları neler acaba yardımcı olursanız sevinirim. :)

• Elimde xperia z var hangi siteden video izlemek istiyorsun söyle deneyeyim oynatıp oynatmadıgına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 9 Nisan 2013; 18:59:51 >
  • Flash tüm mobil platformlardan yani telefonlardan ve tabletlerden elini ayağını desteğini çekti. Bu saatten sonra hiçbir telefonda resmi olarak Flash kullanamazsınız, Flash desteği denen özellik de tarih karıştı.(Zaten Android işletim sistemine sahip her cihaz Flash desteğine sahiptir) Ancak Android açık kaynaklı olduğu için bazı kullanıcılar netten eski versiyonlarını indirip kullanabiliyorlar, isterseniz siz de bu şekilde kullanabilirsiniz. iPhone 5'te Lumia 920'de falan bu seçenek te yok. Flash'ı kesinlikle kullanamıyorsunuz bunlarda. Ki bence de artık gereksiz bir teknoloji oldu HTML5 ne güne duruyor.
  • Hangi cahil demiş netten video izlenmiyor diye???
    Xperia Z ile gelen chrome browser, flash desteklemiyor ama destekleyen birton browser var google playde. Şuradan flash playeri indirebilirsin :

osandroid.com/en/phone/sony-xperia-z/soft/21-adobe-flash-player.html

Xperia Z kullanıyorum ve internette bugüne kadar izleyemedigim video olmadı, hem de görüntü müthiş. İçin rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm herşeyi sıkıntısız.
  • Xperia Z gibi kaliteli bir telefon açmayacak ta ne açacak
  • youtube' dan faceden filan video acarsa sorun yok zaten kafamı karıstırdılar flash olmazsa izleyemezsin diye bu yüzden kararsız kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizimag dan çok rahat video izleyebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Flash tüm mobil platformlardan yani telefonlardan ve tabletlerden elini ayağını desteğini çekti. Bu saatten sonra hiçbir telefonda resmi olarak Flash kullanamazsınız, Flash desteği denen özellik de tarih karıştı.(Zaten Android işletim sistemine sahip her cihaz Flash desteğine sahiptir) Ancak Android açık kaynaklı olduğu için bazı kullanıcılar netten eski versiyonlarını indirip kullanabiliyorlar, isterseniz siz de bu şekilde kullanabilirsiniz. iPhone 5'te Lumia 920'de falan bu seçenek te yok. Flash'ı kesinlikle kullanamıyorsunuz bunlarda. Ki bence de artık gereksiz bir teknoloji oldu HTML5 ne güne duruyor.

Yani flash ın olmaması video izlerken filan bana bi eksi si olmaz degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MarlaSingerr

youtube' dan faceden filan video acarsa sorun yok zaten kafamı karıstırdılar flash olmazsa izleyemezsin diye bu yüzden kararsız kaldım.

Youtube'dan 2006 model w810 bile video açıyor Z mi açmasın
  • Eskiden steve jobsla dalga geçirdik flash arar olduk:)

• Xperia Z yi bilgisayarla karşılaştırdımsayfaları ve videoları bilgisayardan önce açıyor yani kısaca Xperia Z nin oynatamayacağı video yok
  • quote:

youtube' dan faceden filan video acarsa sorun yok zaten kafamı karıstırdılar flash olmazsa izleyemezsin diye bu yüzden kararsız kaldım.

youtube uygulamasından çatır çatır , facebook uygulamasından çatır çatır, imdb uygulamasından HD film fragmanlarını çatır çatır izliyorum.

Ayrıca eski sürün flash player'ı yükledim , sitelerden gezinirkende sıkıntım kalmadı

İzleyemezsin diyenler çekemeyen Iphone fanları.
  • arkadaşın demek istediği mobile sitelerden değil sanırım, mobil sitelerde bütün telefonlar oynatıyor videoları

sitenin masaüstü görünümünden izlemek önemli olan yani youtube girip seçeneklerden masaüstü görünümüne alın sonra video açın

m.***.com olmayacakwww.***.com olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Flash tüm mobil platformlardan yani telefonlardan ve tabletlerden elini ayağını desteğini çekti. Bu saatten sonra hiçbir telefonda resmi olarak Flash kullanamazsınız, Flash desteği denen özellik de tarih karıştı.(Zaten Android işletim sistemine sahip her cihaz Flash desteğine sahiptir) Ancak Android açık kaynaklı olduğu için bazı kullanıcılar netten eski versiyonlarını indirip kullanabiliyorlar, isterseniz siz de bu şekilde kullanabilirsiniz. iPhone 5'te Lumia 920'de falan bu seçenek te yok. Flash'ı kesinlikle kullanamıyorsunuz bunlarda. Ki bence de artık gereksiz bir teknoloji oldu HTML5 ne güne duruyor.

Yani flash ın olmaması video izlerken filan bana bi eksi si olmaz degil mi

Yani, artık hiçbir sitenin Flash kullanmaması lazım. Flash kullanan sitelerin videolarını izleyemezsiniz, ancak bu sadece XZ için geçerli değil her telefon ve tablet için geçerli.
    Ancak günümüzde zaten çoğu web sitesi HTML5'e geçti. %99 sorun olmaz, ancak dediğim gibi bu izleyeceğiniz videoya bağlı, eğer oynatıcısı Flash Player gerektiriyorsa, bunu hiçbir telefon ve tablette izleyemezsiniz.

• yeni telefonların hiçbirinde yok kafana takma
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum choremeden nasıl video izleyebilirim ayrıca başka browser indirdim videoyu tam ekran yapmıyor
  • kimler hangi telefonları almayı düşünüyor,elinizde uzaya gidecek alet var,web den video oynatmıyor muhabbetleri
  • arkadaşlar xperia arc telefona yazdığınız adobe flash player *.apk sını indiriyorum ama dosyayı açamıyor telefon bir çözümü varmıki? teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.