Şimdi Ara

xperia z yi distribütör mü paralel ithalat garantisinde mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak çok araştırma yapmama rağmen net bi cevap bulamadım. Ayrıca z ile ilgili her konuyu her sayfasına kadar okuyorum. Sizce hangi garanti şartında alınmalı? Distribütör mü Paralel mi ve neden? Bildiğim kadarıyla distribütör garantisi olduğu zaman teleservis bakıyor ama nette teleservis hakkında o kadar olumsuz yorum var ki açıkçası kararsızım yardımlarınızı bekliyorum. Telefonu netten almayı düşünüyorum mağazadan değil.

• Resmi garantili alın. Paralel alırsanız teleservice gibi olsaydı keşke dersiniz en azından SONY TR arkanızda olur bir arıza durumunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Resmi garantili alın. Paralel alırsanız teleservice gibi olsaydı keşke dersiniz en azından SONY TR arkanızda olur bir arıza durumunda.

+1

• Teşekkürler arkadaşlar birde merak ettiğim sony mobile ın resmi distribütörleri hangi firmalar?
  • en iyi distribör garantili hiç başın ağrımaz paralel ithalatlarda satan firma malı satıyor garantilik birşey olduğu zaman bi bakmışsın o firma yerinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fischmann

Teşekkürler arkadaşlar birde merak ettiğim sony mobile ın resmi distribütörleri hangi firmalar?

Netcell ve Brighstar.

• Şuan itibariyle s4 ün çıkmasını bekliyorum. Belki fiyat biraz daha düşer diye, yoksa kararımı resmi olarak sizinde yorumlarınız sayesinde %90 verdim. Zaten z kesin kararımdı eski bi sony kullanıcısı olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan itibariyle s4 ün çıkmasını bekliyorum. Belki fiyat biraz daha düşer diye, yoksa kararımı resmi olarak sizinde yorumlarınız sayesinde %90 verdim. Zaten z kesin kararımdı eski bi sony kullanıcısı olarak.

2 hafta sonra piyasadaki rekabeti izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

quote:

Şuan itibariyle s4 ün çıkmasını bekliyorum. Belki fiyat biraz daha düşer diye, yoksa kararımı resmi olarak sizinde yorumlarınız sayesinde %90 verdim. Zaten z kesin kararımdı eski bi sony kullanıcısı olarak.

2 hafta sonra piyasadaki rekabeti izleyin

Rekabet iyidir. Banada yararsa 2 hafta sonrasında z elimde olacak inşallah.
  • Arkadaşlar linke bakabilirmisiniz netcell garantisinde bu fiyat mümkünmü sizce? Bide beyaz seçeneği var türkcell rom lu değildir umarım!

http://www.gondolbasi.com/urun/sony-xperia-z.aspx?ref=akakce&v=1.15.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fischmann -- 18 Nisan 2013; 16:30:50 >
  • quote:

Arkadaşlar linke bakabilirmisiniz netcell garantisinde bu fiyat mümkünmü sizce? Bide beyaz seçeneği var türkcell rom lu değildir umarım!

http://www.gondolbasi.com/urun/sony-xperia-z.aspx?ref=akakce&v=1.15.1

Benzer fiyata siteler var. Telefon açıp sormanız en net bilgiyi sağlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74095826/f_//tm.htm#74095826

• garanti koşullarını iyi bilirim.hakkımı iyi ararım diyorsan ve vereceğin fiyat aralığınada değiyorsa paralel al...tabi telefonu düzenli kullanıyorsan..
  • arada 80 lira gibi bi fark var ama kafama takılan türkcell romu bu bi sorun yaşatır mı türkcell yazısı yada kısıtlamasıyla karşılaşırmıyım diye tereddüt ediyorum?
  • Anlaşılan bu gondolbasi.com'a bende dahil kimse güvenip yanaşmıyor :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.