Şimdi Ara

[Xperia Z1 Compact] MIUI Türkçe ROM ! # SORUNSUZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendi kullandığım MIUI Rom'u sizlerle paylaşmak istedim kaynak yabancı siteden Türkçe anlatım ve SS'ler benden. Kolay gelsin :)

[Xperia Z1 Compact] MIUI Türkçe ROM ! # SORUNSUZ !

- LOCKED BOOTLOADER DESTEĞİ
    - KAMERADA ASLA "KAMERA DURDURULDU" HATASI VERMEZ.(GEÇ AÇILMADA ORTADAN KALKIYOR)
    - iPhone KADAR STABİL
    - DÜŞÜK RAM KULLANIMI
    - %100 TÜRKÇE
    - XPERİA UYGULAMALARI KURULABİLİR ( 4K,TİMESHİFT VİDEO,ALBUM,WALKMAN VS.)

Gerekenler :

- Locked veya Unlocked Bootloader
    - CWM ( Custom Recovery )

Yükleme Talimatları :

- Daha önceden CWM yüklü olan cihazınıza indirdiğiniz miui zip dosyasını atıp CWM'den kurun.
    - Cihazınız LOCKED BOOTLOADER ise kurduktan sonra cihaz açılmayacaktır fakat korkmayın BOOT.ZİP dosyasını Flashtool ile cihazınıza flashladığınızda cihazınız açılacaktır.

Linkler :

- MIUI v.4.9.19 İNDİR

- ALTERNATİF LİNK

- BOOT.ZİP İNDİR

Root - CWM Vs. İçin Diğer Konuma Bakabilirsiniz :

ROOT - CWM - ADB DRİVERS VS.

• ustam eline sağlık ..yalnız bana z1 c6903 için boot zip dosyası bulabilirmisin ben romu yükledim ama jeton sonradan düştü bu compact içinmiş boot.zip
  • wanteddd kullanıcısına yanıt
    z1 için ayrı rom yüklemeniz gerekiyor şöyle bişey buldum sorumluluk kabul etmem fakat deneyebilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/development/miuiv5-z1-l39h-c6903-c6903-c6906-c6943-t2820435
  • Romu kurdum yanlız Wifi açılmıyor ve sim kartı görmüyordu ama çook stabildi.. Akşama eve gidince dediysem verdiğin linki inşallah olur.. İlgin için sağol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.