Şimdi Ara

Xperia Z1 mi , İphone 5s mi Almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler 1 hafta içinde bu iki telefondan birisini alıcam. Sizden istedigim şey hangisini seçmemde yardımcı olmanız. nedeni ile birlikte yazarsananız cok daha iyi olur şimdiden teşekurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamadovic -- 13 Kasım 2013; 17:20:53 >

• peki nedenleri ile belirteyim tercihi siz yapın

İphone 5S malzemesi kamerası kaliteli mağzası uygulama ve oyun yönünden en zengini ikinci el fiyatı iyi stabil donma kasma yapmayan işletim sistemi var bunlar iyi tarafı gelelim kötü tarafına
    sıfır fiyatı fahiş yani ederinin üzerinde satılıyor, blutut var ancak her cihazla eşleştirip alışveriş yapamıyorsun, telefona müzik resim ...vs atabilmen için mutlaka özel yazılım kullanman gerekiyor sd kart slotu yok şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyorsun telefondaki her müziği arama sms eposta...vs için gelen arama bildirimi olarak kullanamıyorsun özel yazılımla 30sn lik yapabiliyorsun yani direk seçemiyorsun

Z1 in de malzeme kalitesi olarak iphoneden aşağı kalır yanı yok ebat olarak büyük biraz hantal android işletim sistemi kullandığından dolayı stabilite olarak iphone gibi olmaz
    sd kart slotunun olması, kamerasının 20megapiksel olması su toz ..vs geçirmemesi telefonda hertürlü özelliştirme yapabilmen iyi yanları

tavsiyeye gelince teknolojiden uzak telefonu kutudan çıktığı gibi kullanırım oyunlarla, uygulamalarla işim olmaz derseniz iphone yok biraz anlarım meraklıyım kurcalarım oyun program yüklerim derseniz Z1 tavsiyemdir

• İphone al 10 yılda kullansan kasmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

peki nedenleri ile belirteyim tercihi siz yapın

İphone 5S malzemesi kamerası kaliteli mağzası uygulama ve oyun yönünden en zengini ikinci el fiyatı iyi stabil donma kasma yapmayan işletim sistemi var bunlar iyi tarafı gelelim kötü tarafına
    sıfır fiyatı fahiş yani ederinin üzerinde satılıyor, blutut var ancak her cihazla eşleştirip alışveriş yapamıyorsun, telefona müzik resim ...vs atabilmen için mutlaka özel yazılım kullanman gerekiyor sd kart slotu yok şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyorsun telefondaki her müziği arama sms eposta...vs için gelen arama bildirimi olarak kullanamıyorsun özel yazılımla 30sn lik yapabiliyorsun yani direk seçemiyorsun

Z1 in de malzeme kalitesi olarak iphoneden aşağı kalır yanı yok ebat olarak büyük biraz hantal android işletim sistemi kullandığından dolayı stabilite olarak iphone gibi olmaz
    sd kart slotunun olması, kamerasının 20megapiksel olması su toz ..vs geçirmemesi telefonda hertürlü özelliştirme yapabilmen iyi yanları

tavsiyeye gelince teknolojiden uzak telefonu kutudan çıktığı gibi kullanırım oyunlarla, uygulamalarla işim olmaz derseniz iphone yok biraz anlarım meraklıyım kurcalarım oyun program yüklerim derseniz Z1 tavsiyemdir

saol tavsiyen için , çok açıklayıcı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: byprof

İphone al 10 yılda kullansan kasmaz.

saol önerin için.
  • Iphone al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone al geç Uzay grisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iphone 5s

• lg g2 al,kalan parayıda catır catır yersin
  • 5s
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jackal

lg g2 al,kalan parayıda catır catır yersin

almışken sağlam dayanıklı guzel bişey alalım :D
  • ikiside çok iyi telefonlar ve her isteğini karşılar o yüzden burda devreye önceliklerin girer , önceliklerini söyleki yorum yapayım ama kendi açımdan değerlendirecek olursam şahsen bu saatten sonra iphone un küçük ekranı beni tatmin etmezdi ve androidin serbestliğini,özgürlüğüne alıştığım için Z1i tercih ederdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

ikiside çok iyi telefonlar ve her isteğini karşılar o yüzden burda devreye önceliklerin girer , önceliklerini söyleki yorum yapayım ama kendi açımdan değerlendirecek olursam şahsen bu saatten sonra iphone un küçük ekranı beni tatmin etmezdi ve androidin serbestliğini,özgürlüğüne alıştığım için Z1i tercih ederdim..

önceliklerim telefonda internete girmeye odaklı ve arada sırada 1 2 oyun oynama. dizi ve film de izlemeyide seven birisiyimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamadovic

quote:

ikiside çok iyi telefonlar ve her isteğini karşılar o yüzden burda devreye önceliklerin girer , önceliklerini söyleki yorum yapayım ama kendi açımdan değerlendirecek olursam şahsen bu saatten sonra iphone un küçük ekranı beni tatmin etmezdi ve androidin serbestliğini,özgürlüğüne alıştığım için Z1i tercih ederdim..

önceliklerim telefonda internete girmeye odaklı ve arada sırada 1 2 oyun oynama. dizi ve film de izlemeyide seven birisiyimdir.

internet konusunda da dizi film izleme konusunda da , oyun oynama konusunda da büyük ekran seni daha çok tatmin eder zaten Z1 de çok güzel telefon , ben Z1 al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

quote:

internet konusunda da dizi film izleme konusunda da , oyun oynama konusunda da büyük ekran seni daha çok tatmin eder zaten Z1 de çok güzel telefon , ben Z1 al derim

Alıntıları Göster
    tamam dostum saol cok acıklayıcı oldun benim için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamadovic -- 14 Kasım 2013; 13:47:53 >

• Arkadaşlar Sony Xperia Z1 almış bulunmaktayım cok guzel bir telefon ihtiyaçlarımı karşılıyor herkeze teşekur ederim.
  • quote:

Arkadaşlar Sony Xperia Z1 almış bulunmaktayım cok guzel bir telefon ihtiyaçlarımı karşılıyor herkeze teşekur ederim.

HAYIRLI OLSUN
  • mamadovic kullanıcısına yanıt
    Hocam z1 mi aldın yoksa iphone 5 mi.
     Xperia Z1 mi , İphone 5s mi Almalıyım ?

• iphone 5s al tabiki deli misin android e bulaşma bile, Z1 alırsan1 yıla kasmaya başlıcak ama 5s alırsan 2 yıl kasıntı yüzü görmezsn
  • Z1 tabıkı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.