Şimdi Ara

Xperia Z1 mi Lg g2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Soru Açık Sizce Hangisi Ve neden

• bnce g2 ekranı daha guzel ıps,cerceveler ınce batarya cok ıyı,ama z1 kotu telefon degıl tabiki.
  • İkiside güzel telefon.
    Ama ben yerinde olsam G2 alırdım.
    Daha zarif duruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1.

• Lg g2 nin Malzeme Kalitesi Kötü Diyorlar z1 nin çerçevesi kalın diyorlar kafam karısti

• quote:

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Lg g2 nin Malzeme Kalitesi Kötü Diyorlar z1 nin çerçevesi kalın diyorlar kafam karısti

Kılıf takarsın G2'ye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İkiside güzel telefon.
    Ama ben yerinde olsam G2 alırdım.
    Daha zarif duruyor :)

+1 ekran daha canlı

• Bende bu iki telefon arasında kaldım aklım Z1 de....Lütfen tavsiye tekrar bende başlık açmak istemiyorum....Hepsiburadada 1399TL....Tavsiye yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emesdos

Bende bu iki telefon arasında kaldım aklım Z1 de....Lütfen tavsiye tekrar bende başlık açmak istemiyorum....Hepsiburadada 1399TL....Tavsiye yorum bekliyorum.

Paran varsa Z1 al daha sağlam daha iyi arayüz, su geçirmezlik artısı

• Lg g2 de Karar Kıldım Gold Lg g2 Alıcam Beyler Hem Daha Ucuz hemde Sizin Tavsiyelerinizi Dikkate Aldım Saolun
  • quote:

Lg g2 de Karar Kıldım Gold Lg g2 Alıcam Beyler Hem Daha Ucuz hemde Sizin Tavsiyelerinizi Dikkate Aldım Saolun

Keşke z1 alsaydin be hocam.

• adilowski A kullanıcısına yanıt
    Hocam Neden Öyle Dedin Açıklarmısın Telefonu Daha Almadım Bi Kaç Güne Alıcam
  • quote:

Hocam Neden Öyle Dedin Açıklarmısın Telefonu Daha Almadım Bi Kaç Güne Alıcam

Eski telefonum ve bir çok sorun yasadim. Gerçi simdi Çözüm bulunmuş diyorlar ama ben sorunlu diye sattım. Sorun ne diyeceksin. Öncelikle tel isiniyor ve isininca işlemciyi düşürüyor. Ve oyun kasmaya basliyor ve performans düşüyor. 4.4.2 güncellemesi batarya performansıni düşürdü ama galiba o sorun düzeldi bilmiyorum tam olarak. Tam o aralıkta dayanamayıp sattim teli. Almasaydiniz dememin bir nedeni de z1 in daha kaliteli bir tel olması. Ama benim size şahsi onerim su an g2 yi satip aldigim LG nexus 5 cihazidir. Özellikleri tamamen aynı. Pil daha az ama 1 gün rahat çıkıyor. Kamerasi ois teknolojisine sahip. 8mp olmasına rağmen g2 den daha iyi çekiyor. Anlamanin en iyi yolu yan yana koyup kamerayi açmaktır. İsterseniz bi ara çektiğim fotoları atabilirim. Performans olarak snapdragon 800 2gb RAM 2.3 ghz çekirdek hizi ve 4 çekirdeği hakkiyla veriyor. Hic kasma yok. Ayni zamanda google desteği var. Su an android 4.4.4 var telde. Yakinda da android 5.0 gelecek. ( nexus 5 google ve LG ortakligiyla yapilmis olan bi tel olduğundan android 5.0 ilk bu tele gelecek.) kisacasi ben size z1 yada nexus 5 cihazı öneririm. Ama tabi stok android sevmiyorsaniz z1 alin. Ama stok android tele yük bindirmediginden en hafif arayuze sahip ve kasma yapmiyor. Bilginiz olsun hocam. Ama seçim sizin olduğu için size en yakin olanı seçmek en iyi tercihtir. Çünkü telden ne istediğinizi en iyi siz bilirsiniz. İyi forumlar....

• adilowski A kullanıcısına yanıt
    Hocam Özelden Konusabilirmiyiz .
  • bende ikisi arasında kaldım ikiside güzel telefonlar

ama seçimimi z1 den yana kullandım memnunum çok şükür

z1 daha karizma duruyor gibi
  • Hocam z1 in Ekranı Biraz Kücük Kalıyor Cerceve Yani Bu İnsanı Rahatsız Ediyor mu ?
  • quote:

Hocam Özelden Konusabilirmiyiz .

nasıl istersen hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.