Şimdi Ara

Xperia z1 uçakta camı patladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum sony xperia Z1 daha bugün uçaktayken herhangi.bir darbeye mağruz kalmadığından emin olmadığım bir.şekilde arka camı kırılmış. Kırılan daha doğrusu en çok kırığın olduğu yani beyazlaşmış bölge pürüzsüz yani içten patlamış. Kameranın chrome halkasının etrafından başlayan kırık büyük bir alana yayılmış durumda. Ben de yapmadığım bir hataya para saymak istemiyorum. Ne yapabilirim ve garanti bu işi kullanım hatası diyerek atlatabilir mi fotoğraf yok ancak bariz bir biçimde dışarıdan darbe alınmadığı gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiron -- 27 Aralık 2014; 0:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim Xperia Z'nin arka cam da o dediğin bölgeden çatlamıştı ama maalesef kullanıcı hatası. Sen farkında olmadan oraya büyük ihtimal basınç uyguladın. Çünkü arka taraf cam olduğu için, sonuçta bazı işlemlerden geçiyor ve o kısım kesiliyor kapaktan ve en dayanıksız bölge orası. En kolay çatlayacağı yer yani cam'ın.
  • Tam olarak ne kadara yaptırdın.peki?

• Hocam xperia znin guzel tasariminin eksi noktasida bu.millet ekranina zor sahip cikarken z serisi kullanicilari birde arkaya dikkat etmek zorunda

• Çok doğru mağlesef..

• Aa öyle deme en dayanıklı Sony(!) asşdlaksd. Yazık.
  • Arka cam ne kadara patlar bana peki anlaşılan Sony işin içinden sıyrışacak...

• Gecmis olsun,hatceci ler kokuyu almis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.