Bildirim
Xperia z2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 6 aydır 2 z ve vodafone hat kullanıyorum. aynı sorun ilk başlarda bende de olmuştu internette kopma zaman zaman şebeke kesilmesi ve peşinden gelen arama bildirimleri daha sonra turkcell kontürlü bir hat aldım 1 ay onu kullandımturkcellde de aynı sorun oldu ama son 2-3 aydır hiç olmadı desem yeridir. bazen 101 falan oynarken
arada nette kopma oluyor. Ama o sorun ise 6 plus'ta da zaman zaman görülebiliyor. -
Benim arkadaş kullanıyor onda da vodafone hat var ama ayarlardan bir yeri düzeltince geçiyor hatta çağıralım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kopma sorunu uygulama ile de alakalı olabilir.
Şöyle bir durum başıma geldi. Ben z3 kullanıyorum.
Ne zaman bir uygulama açsam, alt kısımda uyarı beliriyordu. İnternet bağlantısı, yavaş internet bağlantısı, hızlı internet bağlantısı, kablosuz ağa bağlandı falan filan ama defalarca üst üste çıkıyor yani. Artık kafayı yeme noktasına geldim, telefona format attım hatta servise vermeyi bile düşündüm. Araştır araştır sorunu çözemedim. Wifi testi yapıyorum onda da sorun yok. Sonra nette nexus kullanan bir arkadaş yazmış. Haberturk uygulaması buna sebep oluyormuş, sildim kurtuldum. Yani uygulama bazlı da sorun olabilir onu söylemek istiyorum. -
aşağıdaki linkten internet ayarlarına ulaşa bilirsiniz.
http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/sony-xperia-z2/kesfedin/internet/telefonu-internete-ayarlayin/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X