Şimdi Ara

Xperia Z2 4K Video Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu 1 hafta once aldim telefonla 4K video cekerken yaklasik 1 dakika sonra telefon isindigi icin video durduruldu gibi bir hata aldim ve telefonun kamera kismi simsicak olmustu.
    Maksimum bir dakika 4k video cekip telefon isindigi icin video durduruldu hatasini aliyorum her seferinde. 1080 p video cekerken bir sorun yok ama 4K video cekilemiyor?
    Bu hata hakkinda olan bilgisi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony kendisi açıkladı zaten birkac dk dan fazla 4k vermeyin diye cok gerekli bir sey değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

Sony kendisi açıkladı zaten birkac dk dan fazla 4k vermeyin diye cok gerekli bir sey değil bence

Yani bu tum telefonlarda mi boyle yoksa benim telefonumda bir arzami var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 14 Haziran 2014; 1:18:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • AnakinHendrix kullanıcısına yanıt
    4k Video cekmek işlemciyi ciddi anlamda zorluyor ve yoruyor yani genel birşey kafanıza da takmayın zaten evde 4k TV veya monitör yoksa 4k kalitesinde izleyemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

4k Video cekmek işlemciyi ciddi anlamda zorluyor ve yoruyor yani genel birşey kafanıza da takmayın zaten evde 4k TV veya monitör yoksa 4k kalitesinde izleyemezsiniz

Anladim hocam sagolun bende telefonu garantiye vermeyi dusunuyordum ama genel bir sorunsa yapilcak bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün telefonlarda olan kronik bir sorun
  • Her markada aynı. Bana kalırsa 4K çekim yapan bir cihazın soğutucusu olması lazım bu kadar ısttığına göre. Ya da işlemcinin çok gelişmiş olması lazım bu işi yorulmadan yapması lazım. Sonuçta mühendis değilim bilemem ama 4k bence telefonlara çok gereksiz oldu.
  • Sırf sidik yarıştırmak için böyle şeyler yapıyorlar bu gereksiz şeylerde fiyata yansıyor.

• Cok sagolun arkadaslar sanirim herkes bu sorundan sikayetci cok onemli bir sorun degil tabiki ama insan boyle bir ozellik varken kullanmak istiyo yinede.

• Gelecek update ile biraz olsun çözdüler bu sorunu 10dk kadar çekiyo 4k ama gereksiz bişey bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Gelecek update ile biraz olsun çözdüler bu sorunu 10dk kadar çekiyo 4k ama gereksiz bişey bencede

Markette o update gelen cihazı denedim resmen daha uzun çeksin rezil olmayalım diye yapmışlar 5 dakika sonunda hem hafızanın içine etti hem elimi dokunduramayacağım kadar ısındı resmen işlemciyi pert etmek için yapılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Gelecek update ile biraz olsun çözdüler bu sorunu 10dk kadar çekiyo 4k ama gereksiz bişey bencede

10-15 Dk 4k video cekebilsek yeter sanirim. Okadar gerekli bir ozellik degil tabiki ama 1 dk video cekip uygulamanin kapanmasi sinir bozucu.

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    4k zerrre umrumda değil şu akıllı aramaydı bildirimlerin tek hoparlörden gelmesi gibi sorunları çözsünler yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.