Bildirim
XPERİA Z2 Almayı Düşünüyorum Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ready66
Merhaba arkadaşlar bu ay sonu kendime bir telefon almayı düşünüyorum maddi olarak bir sıkıntım yok çok şükür , aklımda Z2 ve M8 var ancak Z2 ye daha sıcak bakıyorum siz ne önerirsiniz yada önerebileceğiniz başka bir telefon varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer yazılımı sağlam olan istiyorsan M8, kamera benim için daha önemli diyorsan Z2. Kullanım açısından farkedebileceğin herhangi bir farkları yok başka. -
quote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophy
quote:
Merhaba arkadaşlar bu ay sonu kendime bir telefon almayı düşünüyorum maddi olarak bir sıkıntım yok çok şükür , aklımda Z2 ve M8 var ancak Z2 ye daha sıcak bakıyorum siz ne önerirsiniz yada önerebileceğiniz başka bir telefon varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer yazılımı sağlam olan istiyorsan M8, kamera benim için daha önemli diyorsan Z2. Kullanım açısından farkedebileceğin herhangi bir farkları yok başka.
Teşekkür ederim. -
quote:
quote:
quote:
Eğer yazılımı sağlam olan istiyorsan M8, kamera benim için daha önemli diyorsan Z2. Kullanım açısından farkedebileceğin herhangi bir farkları yok başka.
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Bir de Z2 alırsan lütfen suya sokma. Sayfada çokça su geçirme vakıası okuduk. Senin durumunda olsam parasal olarak; M8'den yana kullanırdım tercihimi.
-
bence z2 alınmalı, m8 z2 karşısında o fiyatı haketmiyorquote:
Orijinalden alıntı: SirPhilosophyquote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Bir de Z2 alırsan lütfen suya sokma. Sayfada çokça su geçirme vakıası okuduk. Senin durumunda olsam parasal olarak; M8'den yana kullanırdım tercihimi.
Alıntıları Göster
-
z2 al sirphilosophy nin lafına bakma sen mok atmayı pek bi sever kendisiquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
bence z2 alınmalı, m8 z2 karşısında o fiyatı haketmiyor
Alıntıları Göster -
Z2 almak daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: gezizekalı
z2 al sirphilosophy nin lafına bakma sen mok atmayı pek bi sever kendisi
Ne biliyorsun da mok atmıyorsun acaba merak ettim? Hani benim mok atmamın sebepleri varken atıyorum acaba sen hangi olmayan sebeplerle atmıyorsun gezi ergeni? -
bende z2 var gayet iyi hergün denize girdim derine değil arada daldım 4k video çektim bozulma felan olmadıquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
z2 ile çekilmiş video gönderebilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: HzVolkan
bende z2 var gayet iyi hergün denize girdim derine değil arada daldım 4k video çektim bozulma felan olmadı
Alıntıları Göster -
paralel ithalat olayı varmış e şimdi hangi mağazadan alcaz z2yi vatandakiler kvk garantilimiquote:
Orijinalden alıntı: sabfil
z2 ile çekilmiş video gönderebilirmisiniz?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 15 Ağustos 2014; 4:16:00 > -
Sırf yazılım için m8e 2500 tl kesinlikle değmez.Ayrıca zaten sonynin arayüzünde de ne bir kasma ne de donma var son derece akıcı,son derece "sağlam" sense ile birlikte en iyi arayüz sonyde.Kamerada zaten karşılaştırmaya bile gerek yok o kadar fiyatı olan bir telefona o kamera hiç olmamış.Bence z2 al derim ancak almadan önce her ikisinide baya inceleyin hocam bizim dememizle olmaz,hangisi içinize sinerse onu alın.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 15 Ağustos 2014; 15:52:12 > -
vatandakile sony garantili -
M8 oneririm. -
Ben Z2 aldım, denize değil, sadece havuza girdim. 1 metreden fazla derinliğe sokmadan suyun yüzeyinden defalarca çekim yaptım. Bir seferinde telefon sapıttı. Kulaklık takıldı, çıkarıldı, takıldı, çıkarıldı, takıldı.... uyarısı verdi. Ben de hemen cihazı kapattım. 2 saat sonra açtım. Sorun düzeldi. Bayağı bir tırstım. Cihazın sim kartının hemen üstünde bulunan su göstergesi beyazdan kırmızıya döndü. Şu an kırmızı ama cihaz sanıyorum sorunsuz çalışıyor. Sıvı ile çok temas ettirme diyen arkadaşa katılıyorum. Sony müşteri hizmetleri ile görüştüğümde görüştüğüm kişi cihazın su geçirmez olduğunu bile bilmiyordu. Bana cihaz su ile temas ederse bozulur dedi :). Bu konuda Sony'e kesinlikle güvenmiyorum. Bu cihazı aldığıma pişmanmısın diye soracak olursan, hayır değilim. Plastik telefonlardan çok daha şık duruyor. Yine alacak olsam M8 ya da Z2 arasında kalır, Z2 alırdım.
-
quote:
quote:
Ne biliyorsun da mok atmıyorsun acaba merak ettim? Hani benim mok atmamın sebepleri varken atıyorum acaba sen hangi olmayan sebeplerle atmıyorsun gezi ergeni?
Evet adam doğru söylüyor. diğer konuda nasibini aldın daha ne yapmaya çalışıyorsun ki? Seni anlamıyorum , artık geç bu ayakları. -
Z2 almalısın. M8 fiyatını haketmiyor. -
Ben de Z2 alicam su anda Z2 taraftariyim -
Z2 ile M8 in fotoğraf kalite karşılaştırması:quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Ben de Z2 alicam su anda Z2 taraftariyim
➲http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=6144&idPhone2=6074&idPhone3=6033 -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack8696
quote:
quote:
Ne biliyorsun da mok atmıyorsun acaba merak ettim? Hani benim mok atmamın sebepleri varken atıyorum acaba sen hangi olmayan sebeplerle atmıyorsun gezi ergeni?
Evet adam doğru söylüyor. diğer konuda nasibini aldın daha ne yapmaya çalışıyorsun ki? Seni anlamıyorum , artık geç bu ayakları.
Nasibi Allah verir küçük bebem. Aciz kul değil. Gel gelelim ki ben olanı söylüyorum hala da söylüyorum eğer yazılım ise M8 kamera ise Z2. Bak kötülememişim bile. Durduk yere sataşıp Sony fanlığı yapmak sizde bende değil.
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- telefon yönlendirme
- gps nedir, ne işe yarar
- gök gürültüsü tehlikelimi
- samsung a15
- bimcell numara taşıma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X