Şimdi Ara

Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
11.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum hala tıkır tıkır çalışıyor orange fr kurduğumdan beri rahatım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

bağlantıyı kesip tekrar bağladığım zaman böyle bi hata alıyorum yardım eder misiniz
     Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım

http://forum.donanimhaber.com/m_98015478/tm.htm
    driverlarda sorun olmuş sanırım windows 8 ise bu konuda verdiğim driverları deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

eline koluna sağlık adresini ver bi kilo baklava göndereceğim yeminle .

yeni aldığım telefondan soğumuştum adam akıllı kullanamıyordum çok iyi oldu bu

İnşallah sorun çözülmüştür benim gibi kimse madur olmasın diye oturdum hazırladım valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahazad

turkcell rom'unu kurmustum ama sorunum hala duzelmedi.

acaba orange rom'umunu kuranlarin sorunu duzeldi mi?

orange fr deneyin 314 sürüme geçmiş gerçi sonu 17.1.1.A.0.402 olanları dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

tebrikler dostum güzel anlatım

Yardımcı olduysam ne mutlu :)
  • merhba. bende de Z2 var orange rom atacağım ama her şey oldu driver bulamama sorununu bende yaşadım. sizin söylediğiniz W8 driverlerini indirdim ama nereye koyacağımı bilmiyorum? ne yapacağım o driverlar ile?
  • orange yükledim. bir türlü internet ayarlrını indiremedi. olmadı.
    turkcell yükledim şuanda aynı sorun devam ediyor. wireless baglıyken ulaşılamıyor.

25 gün önce 2200liraya medyamarkt dan al. 25 gün içinde telefonun sıfır fiyatı 1700 e düşsün. wireless bağlıyken telefon çekmesin. müşteri hizmetleri format attır kartı değiştir vs vs saçma sapan oyalasın.

böyle telefonunda böyle firmanın da taaaaa .......
  • Emeğine sağlık. Deniyorum şuan, gelişmeleri paylaşacağım
  • Orange Fr ye de version gelmiş derleme numarası 17.1.1.A.0.402 olan bi rom bulup onu kurun beyler derleme nosu 314 olan tüm romlar sorunlu
  • bir kaç saat içinde 402 fw'sini kendi hostuma upload edip. burada linkini paylaşacağım. 1,5 gb'lık veriyi dosya upload sitelerinden indirmek iskence. :)

edit:

Generic TR:

Sony_Xperia_Z2_D6503_17.1.1.A.0.402_Generic_TR

Generic FR:

Sony_Xperia_Z2_D6503_17.1.1.A.0.402_Generic_FR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahazad -- 24 Ekim 2014; 20:21:19 >

• flashtool telefonu tanıyor..ama en son işlem,ses kısmaya basılı tutup kabloyu taktıgımda,ekranda hata veriyor..driver falan birseyler yazıyor.. ne yapmam lazım... 3g de hat kopuyor..yardım

yükleme işlemi bitene kadar mı ses kısmaya basılı tutucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captor34 -- 27 Ekim 2014; 10:25:15 >
  • abdullahazad kullanıcısına yanıt
    Dostum indirdim ama dosya uzantısı .man bunu neyle yüklemeliyiz? flashtool uzantısı değil sanırım bu
  • beyler herseyi yapıyorum...program telefonu tanıyor.. driver yüklü.. ama son flash işleminde..o yukarıda arkadasın paylastıgı sekilde hata veriyor.. sony oc falan yüklü degil..işletim sistemi windows 7..acil yardım su 3g sorununa uyuz olmaya basladım..habire hat kopuyor..çekiyor görünüyor cekmiyor telefon
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    c:/flastool/firmwares klasorune koyman gerek.
  • abdullahazad kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bu romlardan hangisini kullanmamız lazım sonunda fr olanı mı tr olanı mı ?
  • arkadaşlar bende bu sorun yok sizin w kaç acaba
  • hocam bu çekmeme ile ilgili sorunun aynısını bende yaşıyorum sizden bi şey öğrenmek istiyorum biraz acill olursa sevinirim. bu attığımız romda garanti ile ilgili bir sorun ile karşılaşır mıyız? garanti kapsamı dışına çıkma durumu var mı ?
  • Bende telefonu bugün media markt'dan aldım fakat daha hattımı kestirmedigim için deneme fırsatım olmadı, sorun olursa denerim açıklayıcı anlatımın için teşekkür ederim. Bu işlemi yapınca garanti'de bir bozulma oluyormu peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mobil şebeke ayarında gsm seçin bide öyle deneyin
  • Merhaba;

Alttaki iki romuda denedim ama sonuç alamadım sorun hala devam ediyor lütfen yardım edin.

Generic TR:

Sony_Xperia_Z2_D6503_17.1.1.A.0.402_Generic_TR

Generic FR:

Sony_Xperia_Z2_D6503_17.1.1.A.0.402_Generic_FR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.