Şimdi Ara

Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
8
Favori
11.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4.4 guncellemesi bende sorun tamamen cozuldu :)
  • Bende sanki düzelmezse.. Ama eskiye oranla biraz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahazad

4.4.4 guncellemesi bende sorun tamamen cozuldu :)

bendede çekmeme problemi vardı. bende güncellemeyi yaptım 4.4.4.umarım düzelir daha farkedemedim.

Eminsin dimi? artık hep çekiyor heryerde
  • Telefona güncellemeden sonra bile eşim bir kaç kere ulaşamadığını söyledi, çok garip bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcimilis

quote:

bendede çekmeme problemi vardı. bende güncellemeyi yaptım 4.4.4.umarım düzelir daha farkedemedim.

yuzde 99 eminim diyelim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurcimilis

quote:

yuzde 99 eminim diyelim :)

Bende güncellemeyi yaptım ama dün akşam ara ara çekmeme problemi devam etti...
  • Ara ara gidiyor yine.. Ne yapıcaz böyle bilmiyorum

• Beyler 4.4.4 güncellemesinden sonrada 3g de beklemede şarj gidiyor sorunun çözümü var mı

• belkide bulunduguz yer kor nokta olabilir. gercekten baz istasyonu cekmiyor olabilir /:
  • Kardesim cok sagolasın sorunum çözüldü.. Orange fr yükledim.. Demek ki sorun yazılımsalmıs... 4.4.4 Rus romunu yükleyim mi yoksa lolipopun cıkmasını bekliyim.. Rus romunda herhangi bi sıkıntı var mı????

• belirtilen adımları izleyerek flashtoolu kurdum işlemi bitirdim.C de de görünüyor kurulu yani ama program hiçbişekilde açılmıyor, yanlış olan nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtinn

belirtilen adımları izleyerek flashtoolu kurdum işlemi bitirdim.C de de görünüyor kurulu yani ama program hiçbişekilde açılmıyor, yanlış olan nedir acaba?

Makina 64 bitse onu acın degilde sadece flashtool yazanı cslıstırın

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Orijinalden alıntı: ealtinn

belirtilen adımları izleyerek flashtoolu kurdum işlemi bitirdim.C de de görünüyor kurulu yani ama program hiçbişekilde açılmıyor, yanlış olan nedir acaba?

Makina 64 bitse onu acın degilde sadece flashtool yazanı cslıstırın

pc 64 bit ,aynı şekilde 64 bit olanı çalıstırıyorum ama tıkladığımda hiçbişey olmuyor
  • orange fr romundada wifi hotspot sorunlu interneti paylaşamıyorsunuz.orange caribor fr romu sorunsuz.4.4.4 rus romunu yükledim ondada kopma ve çekmeme var.orange caribor fr romunun günlelenmesini beklemek en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyberios

quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

bağlantıyı kesip tekrar bağladığım zaman böyle bi hata alıyorum yardım eder misiniz
     Xperia Z2 Çekmeme / Ulaşılamama ve 3G (VCDMA) Çözümü Resimli Anlatım

http://forum.donanimhaber.com/m_98015478/tm.htm
    driverlarda sorun olmuş sanırım windows 8 ise bu konuda verdiğim driverları deneyin

Şu sorunu kesinlikle aşamadım yok ne yaptıysam olmadı flaşlayamadım driver hatası hala devam ediyor.

• Arkadaşlar selam,

Sırf şu sorunun çözümünü yazıp herkesi sıkıntıdan kurtarmak için şuan üyelik açtım :)

Önce flashtool'la orange fr rom yükleyin bitince telefonu açın (içinde simkart olmasın) telefon tamamen açıldıktan sonra tekrar kapatın. Daha sonra
    http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FSony%2FXperia+Z2%2FD6503%2F
    bu linke gidin, açılan sayfada Generic yazan kısıma tıklayın daha sonra " 23.0.1.A.0.167 " ve oradan " D6503_23.0.1.A.0.167_Customized DE.ftf " olana tıklayıp indirin. İndirdikten sonra tekrardan flashtool'u açın ve bu indirdiğiniz romu seçin, Exclude kısmından " Baseband " ın tikini kaldırın ve o şekilde flashlayın bitince telefonu açın, şimdi hem 4.4.4 kullanıyo olcaksınız hemde mobil veride sorun kalmamış olucak. Ben yaptım test için 3 gündür deniyorum gayet iyi hiç bir sıkıntı yok. Umarım işinize yarar arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: osmn03

Arkadaşlar selam,

Sırf şu sorunun çözümünü yazıp herkesi sıkıntıdan kurtarmak için şuan üyelik açtım :)

Önce flashtool'la orange fr rom yükleyin bitince telefonu açın (içinde simkart olmasın) telefon tamamen açıldıktan sonra tekrar kapatın. Daha sonra
    http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FSony%2FXperia+Z2%2FD6503%2F
    bu linke gidin, açılan sayfada Generic yazan kısıma tıklayın daha sonra " 23.0.1.A.0.167 " ve oradan " D6503_23.0.1.A.0.167_Customized DE.ftf " olana tıklayıp indirin. İndirdikten sonra tekrardan flashtool'u açın ve bu indirdiğiniz romu seçin, Exclude kısmından " Baseband " ın tikini kaldırın ve o şekilde flashlayın bitince telefonu açın, şimdi hem 4.4.4 kullanıyo olcaksınız hemde mobil veride sorun kalmamış olucak. Ben yaptım test için 3 gündür deniyorum gayet iyi hiç bir sıkıntı yok. Umarım işinize yarar arkadaşlar :)

Cok sagol yani 4.4.4 ün basebandını yüklemeyecegiz.. Degil mi???

• Aynen. orqange fr romun baseband'ını kullanmış oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmn03

Aynen. orqange fr romun baseband'ını kullanmış oluyoruz.

Tamam cok sagol

• captor34 kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.