Şimdi Ara

XPERİA Z2 GÜNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY XPERİA Z2 ALDIM AMA CİHAZ SON ÇIKAN ANDROİD 4.4.4 SÜRÜMÜNE GEÇMİYOR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM?

• 4.4.4 yayınlanmadı kardeşim z 2 için hala 4.4.2 kullanıyoruz yakında tarihte yayınlanacak
  • Hocam Z1 de var ama?
  • 4.4.4 bugün çıktı fakat güncelleme motoru hatası alıyorum. Nedir ne değildir bilen var mı?
  • Z2 için 4.4.4 güncellemesi telefonuma geldi ama PC Companion da indirmeyi bitirdikden sonra telefonu güncellemek için kapatıyor ama sonra hata veriyor. "Sony Mobile güncelleme motorunda cihazınız için yeni yazılım bulunmuyor" diye. Herhangi bi bilgisi olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikecir

Z2 için 4.4.4 güncellemesi telefonuma geldi ama PC Companion da indirmeyi bitirdikden sonra telefonu güncellemek için kapatıyor ama sonra hata veriyor. "Sony Mobile güncelleme motorunda cihazınız için yeni yazılım bulunmuyor" diye. Herhangi bi bilgisi olan var mı??

aynen bunu yapıyor ama bütün dünyada varmış sıkıntı bir kaç güne geçer umarım yoksa ftf atacağız
  • Bende şuan denedim. Fakat pc yazılım indirirken %2'ye kadar indiriyor sonrasında ''cihazınızın yazılımı indirilemiyor, internet bağlantınızı kontrol edin'' gibi bir hata alıyorum. İnternet bağlantısında herhangi bir gecikme dahi yok, umarım bu sorun erken sürede çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM SİNİR EDİCİ BİR DURUM. İNŞALLAH HEMEN ÇÖZERLER. BENDEDE TAM GÜNCELLEME İÇİN TEL KAPANIYOR SONRA YAZILIM BULUNAMADI DİYE BİR UYARI ÇIKIYOR BİLGİSAYARDAKİ SONY PROGRAMINDA EN AZ 10 KERE DENEDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

Bende şuan denedim. Fakat pc yazılım indirirken %2'ye kadar indiriyor sonrasında ''cihazınızın yazılımı indirilemiyor, internet bağlantınızı kontrol edin'' gibi bir hata alıyorum. İnternet bağlantısında herhangi bir gecikme dahi yok, umarım bu sorun erken sürede çözülür.

bende de aynı sorun var.
  • An itibariyle güncellemeyi yaptı telefon. Sorun devam etmekte olan arkadaşlar var mı halen ?
  • Bende mobil üzerinden yaptım güncelleme tamamlandı arayüz değişmiş 74 uygulamada optimize edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil üzerinden nasıl yaptın? ben pcden yaparken usb kabloyu telefona takarken ses kısma tuşuna bas diyo basıyorum ama hiç bişe olmuyor.
  • Ben de mobil üzerinden yaptım. Usb kabloyla teli bağladım pc ye. Daha sonra ayarlar----telefon hakkında-----yazılım güncelleme.. Sorunsuz indirdim kurdum. Sadece ne alakaysa şarj %50 nin altında güncellemeye başlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar güncellemeden sonra telefonun artılarını ve eksilerini yazar mısınız
  • simgeler çok büyük geliyodu başta alışınca bi sıkıntı yok :) Arkadaşlar bence ön kamera tamamen leş , siz ne diyorsunuz ?
  • şu son 5.0 gelse artık gerçi sony sona saklayıp üreten firmanın hatalarını girmesini bekledikten sonra en iyi haliyle telefonlara güncellemeleri getirmesi çok güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.