Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nc+sw2 li 1850 olursa alabilirim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSy! -- 1 Haziran 2014; 18:15:40 >
  • Ben bu hafta içi xperia z2'ye sim kartımı takmak istiyorum artık. Böyle de hissediyorum alıyoruz!
  • Arkadaslar yeter artik bu hafta su olayi halledelim 10hazirana elimize ulassin telefonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon,Türkiye'ye resmen birkaç gün önce giriş yaptığı için bu zaman diliminde, biçilen resmi fiyatın altında almak aslında çok zor ama başarıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

nc+sw2 li 1850 olursa alabilirim sanırım

Keşke dediğin gibi olsa ama biraz zor gözüküyor bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 1 Haziran 2014; 18:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: pSy!

nc+sw2 li 1850 olursa alabilirim sanırım

Keşke dediğin gibi olsa ama biraz zor gözüküyor bilgin olsun.

farkındayım çok şey istiyorum nc siz de olur
  • ben kabul ediyorum. nasıl alacağız çokta fazla okuma şansım olmadı ama ? nasıl irtibata geçebiliriz ?
  • yadıklarım biraz akıl vermek gibi anlaşılıyormuş kusura bakmayın. bunlar şahsi fikirlerimdir.

şu ana kadar bizdeuygn'la bizim adımıza kaç kişi görüştü?
    artık 10 koldan firmayı arayıp duracağına sadece birimiz adam gibi oturup konuşsada şu cihazı alsak artık. anladığım kadarıyla 1800TL, dock+nc için çoğu kişi hemfikir.
    dilerseniz yarın bende konuşabilirim. biz burda muhabbet etmiyoruz artık işin ciddiyetini anlamaları ve bizim verdiğimiz fiyata olur ve ya olmaz tek kelime cevap vermeleri gerekiyor.
    anladığım kadarıyla firmalar "biz bunları 1 ay sallayalım, şuan cihaz peynir ekmek misali gidiyor. 1 ay sonra piyasa doyup ürün satılmamaya başlayınca burdan da toplu alımı çakar, işimize devam ederiz." bunun için net bir tarih ve kesin bir cevap vermek gerekiyor firmalara artık.

almanyada 429€(1223TL) olan LG g2 geçen hafta gittigidiyorda 1209TL'ye satıldı. satıcının yapmış olduğu kârda var bunun içinde. demekki 599€ olan z2, 1700TL'ye satılabilir. ki birçok kişi 1800TL'ye razı nc+dock'la.
    firmalar akıllılık yapayım derken evdeki bulgurdan olacaklar haberleri yok. 70 küsür kişi 50 küsüre düştü. her geçen gün aleyhlerine işliyor haberleri yok

• Arayın Hocam

• Ekle hocam
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    evet aynen net konuşup net cevap istendiği ve bu konuda ciddi olunduğunun belirtilmesi gerekir ben 1700 e bu işin olacağını düşünüyorum.
  • Benide ekleyin dock+nc ( dock yerine wch10 da olabilir) 1800 uygun haziran 15 den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysti.win -- 1 Haziran 2014; 21:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysti.win

Benide ekleyin dock+nc ( dock yerine wch10 da olabilir) 1800 uygun haziran 15 den sonra

Biz en geç 15 hazirana halletmeyi düşünüyoruz. Ekliyim mi?
  • Satın alımlar için görüşmelerle ilgilenen ve gerekli takipleri yapan kişilere teşekkür ediyorum. Aksesuarlar konusunda satıcının seçenekler sunması çok iyi olur. Çünkü herkes benim gibi +dock+nc istemiyor. Kimisi sadece telefonu almak istiyor. Kimisi saat ,kimisi dock istiyor. kimisi sadece NC, kimisi nc+saat istiyor.
    Bana sadece telefon uyar, +nc uyar, +dock uyar, +dock+nc uyar. Ama saat olmasa iyi olur.

Bence fiyatların oturması için 5 6 gün daha beklemek gerekecek.
    Belki 5 6 gün sonra telefon+dock+nc 1800 - 1850 TL civarında alınabilir.
  • Arkadaşlar PLATINIUM'un yaptığı görüşmeye göre;
    Ya Dock'lu
    Ya SW2'li olacak.
    Yani her durumda NC yok gündemde.

Bazılarımız NC ve Dock'lu birlikte istiyorlar. Ancak böyle bir opsiyon olmadığından boşa beklentiye girmiş oluyorlar.
    Tercihimiz şu olacak Dock'lu veya SW2'li.
    Daha önce belirttiğim gibi SW2'liye 1800₺ veriyorum. En avantajlısı bu çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    şahsi fikrim ana sayfada "listeye eklenmeden ortaligi karıştırıyorlar" gibisinden konusacagina, konu sahibi olarak kim nerde ne yazmış dikkatlice okumani ve listeye alım yapma sorumluluğunu aldığın üzere takip etmeni öneririm.

• ZZ RAT mesajın iyi oldu.
    NC kulaklık seçeneği şu an için söz konusu olmadığı için kimse beklentiye girmesin.
    Olursa diyerekten ben yazdım +dock+nc diye ama NC olmayacak gibi duruyor.

Telefon+dock kaç TL olur tahminen?
    Telefon+sw2 1800 veriyorum dedin ZZ RAT. Yanlış mı söyledin? Bu kadar ucuza alınabilir mi?
    1buçuk ay öncesine kadar Xperia Z1 modeli 2000TL 2200 TL'ydi. Yanlış mı hatırlıyorum.
  • Merhabalar PLATINIUM nasılsın?

Uzun süredir foruma uğrayamıyorum Z2 için çalışmalar devam ediyor diye görüyorum ve 1999 Sw2 görünce şok oldum ve bana uygun olan da bu, bende Z1 vardı biliyorsun bugün 1850 liradan sattım sattıktan sonra sizin konu geldi aklıma ve herhangi bir gelişme olursa SW2 liden bende almak isterim

• frhtnc F kullanıcısına yanıt
    Daha dün Hızlıal 1.899₺'ye (1999-100 worldpuan) resmi distribütör garantili sattı.
    Yani SW2'li 1.800₺ gayet makul,
    ya da Dock'luya 1700₺ verilebilir.
    Ama paralel garantiliye bunların üstünde vermek mantıklı gelmiyor bana.
    Sağolsun, arkadaşlar çok uğraşıyorlar,
    inşallah bu fiyatlara anlaşılacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

şahsi fikrim ana sayfada "listeye eklenmeden ortaligi karıştırıyorlar" gibisinden konusacagina, konu sahibi olarak kim nerde ne yazmış dikkatlice okumani ve listeye alım yapma sorumluluğunu aldığın üzere takip etmeni öneririm.

Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum elbette gözden kaçırmış olabilirim. Sen de bir kez daha söylersin vs.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.