Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony Eurasia nın telefon distrübütörü netcell onunda garantisi teleservice e bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eseslisemih26 kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlıalın şuanki fiyatına baktınız mı

• Sw2 liyi bilmem ama docklu için fiyat maksimum 1800 olmalı biraz sıkıştırın usta ha dockluda nc kulaklık varsada en fazla 1850 verilir ben almayacağım ama çok para vermenizi istemem

• Beyler uzun süredir bu konuyu takip ediyorum yanlız bi sorunun cevabına ulaşamadım bu paralel telefonlarda kasa açıklığı olmayacağına dair firma garanti verecekmi kapıda kasa açıklığı bulunan teli alıp ta getir götür durumu olmasın isterim. şahsen haziran 30 da alınırsa bende ister kredi kartı ister nakit 1800 e kadar (nc+dock) alabilirim benide ekleyiniz yanlız bu kasa açıklığı denk gelmesin aman.
  • buradaki oluşumun amacı alabildigimiz en dusuk fiyatı almak olduğu halde düşük fiyat isteğini belirtenlere bu atarın sebebi nedir? konu acilali neredeyse 2 ay olacak. ortada birsey yok henüz insanlarin gerilmesi normal.
    amaç artistlikse başka şekil halledelim. yok bezginlikse ugrasmazsiniz olur biter. he ikiside değilse bu kadar sert yazmanın alemi yok. sonuç olarak beraber bir ise kalkıştık ve olumlu sonuçlanmasi icin sayının olabildigine artması lazım bunun içinde beraberlik sart.
    diğer konuda ismimi bizdeuygnun uckagiti dolayısıyla sildirdim. adamlar ayarsiz bir iş beceremediler.
    neyse laf kalabalığının alemi yok. dediğim gibi kici kırık bi telefon icin insanların birbirini kirmasinin alemi de yok. madem bi ise başladık dönmek olmasin. dockdur ncdir bana farketmez. 1750TL'ye kadar benide ekleyin listeye.

söz vermemekle birlikte yarın gg,n11 vs paralel satan satıcılarin telefon numaralarına ulasmaya çalışacağım. bulabilirsem eğer birde onların düşüncelerini alırız. iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

buradaki oluşumun amacı alabildigimiz en dusuk fiyatı almak olduğu halde düşük fiyat isteğini belirtenlere bu atarın sebebi nedir? konu acilali neredeyse 2 ay olacak. ortada birsey yok henüz insanlarin gerilmesi normal.
    amaç artistlikse başka şekil halledelim. yok bezginlikse ugrasmazsiniz olur biter. he ikiside değilse bu kadar sert yazmanın alemi yok. sonuç olarak beraber bir ise kalkıştık ve olumlu sonuçlanmasi icin sayının olabildigine artması lazım bunun içinde beraberlik sart.
    diğer konuda ismimi bizdeuygnun uckagiti dolayısıyla sildirdim. adamlar ayarsiz bir iş beceremediler.
    neyse laf kalabalığının alemi yok. dediğim gibi kici kırık bi telefon icin insanların birbirini kirmasinin alemi de yok. madem bi ise başladık dönmek olmasin. dockdur ncdir bana farketmez. 1750TL'ye kadar benide ekleyin listeye.

söz vermemekle birlikte yarın gg,n11 vs paralel satan satıcılarin telefon numaralarına ulasmaya çalışacağım. bulabilirsem eğer birde onların düşüncelerini alırız. iyi akşamlar.

Hocam listede adınız yoktu 1 bir diğer konudada böyle atarlı konuşuyordunuz bu 2 3. Olarak bu cihazın altında note3 ve g2 den gerçek performansta daha başarılı çok stabil bir cihaz olan z1 duruyor ve onun şuanda paralelini 1400 e zor buluyorken Hangi Firma 1600 e Sonynin türkiye piyasasına gireli daha 2-3 ay olmamış cihazını verir veya siz verirmiydiniz dediğim gibi ben o konuyu açtığımda fiyat tahmini yapabildiğim için bu işe kalkıştım 2 ayı geçiktir hem forumdakilerle hemde şirketlerle uğraşıyorum siz ne yaptınız bugüne kadar akıl vermekten başka hocam dedim ben herkese arayalım bulalım diye whatsapp grubundaki arkadaşlar harici bana yardımı olan olmadı 2199tl yi mesela biz ayın 26 sında öğrendik haberi geldi.RowRc se_runtome koray_dx AlpKhanate numberten_ank koloccini Adını söylemediğim arkadaş varsa hakkını helal etsin çok yardımcı oldu. Mesela görüş olarakta Bishey nickli arkadaşı beğeniyorum hem mantıklı hem saygılı bir uslüpla kendini ifade ediyor fikirlerinede katılıyorum Dediğim gibi fiyat ne olur bilemem ama 1700-1800 lira olmadan almayacağımızı bastıra bastıra söyledim standart kutu içeriği içindi bu diğerleri ne olur bilemem ama isterseniz arayın firmalara 1600 e bırakın bize diye 100 kişi olsak bu ay içinde o fiyata hiçbiri satmaz çünkü cihazı 1700e kampanya diye koysa koyulduğu gün çekilir

• Mysti.win M kullanıcısına yanıt
    Hocam 28 mayıs kanununa göre yapmaları gerek ancak ondan önce değişim normal sony centerda yapmıyor mağazadan çıkıp cihazı çalıştırdığın anda öte yandan bşr sony centera uğramanızı önerirrim özellikle veyaz olanlara bakın sc ninkilerde aynı durumda

• Ben GittiGidiyor'dakilere mesaj attım hocam. 3 satıcı var zaten. İsterseniz telefon nolarını bulabilirseniz konusun daha etkili olur. N11'le pek içli dışlı olmadığım için ona bakmadım. Siz isterseniz bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu78 -- 1 Haziran 2014; 1:45:13 >
  • 1800 nc +dock bence de ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaletli Türk -- 1 Haziran 2014; 1:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

kullanmayacağım gereksiz aksesuarları almadan 1700'e verirlerse alırım.

Fişte almazsın 1500 e gelir.

Beyler 50-100 tl nin lafını etmeden bi orta yol bulun da alın artık. z3 çıkınca mı alacaksınız.
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    aynen çok güzel konuştun. Görüş belirtin yazılmış yazdığıma pişman oldum vay efendim o kadar düşük olmazmış insanların kafasını karıştırmayın yazılmış siz bizden yanamısınız firmadan yana mı anlam veremedim. Ha olmayacağını anlatmanında bi üslubu olur direk terslemenin bi manası yok. Ben burda konuyu takip ediyorum üstüme düşen varsa yazılsın onuda yapalım ama siz almak isteyen belirtsin dediniz belirttik sonra görüşünüzü söyleyin dendi söyledik ufak çaplı fırça yedik gerek yoktu insanları kırmaya
  • hocam en güzel tarih vermek şu tarihe kadar fiyat alınacak deyip şu tarihte alım yapılacak densin bence
    ben 10 haziranda fiyatı bekleyip alıcam diyorum.
  • sekoçi S kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bende 15inde en uygun nerde varsa alacağım. artık 100 150 için çokta kasmaya gerek yok.. 15i maaşı ile alıyorum :)
  • ayrıca şuan için sw2 li fiyat makul gibi. alıp saati 150 200e satarsan telefon iyi fiyata geliyor :)
  • Arkadaşlar bence telefonu en geç haziran ortasına kadar kararlaştırıp almak lazım , yoksa bu grubun bi anlamı kalmıyo. ondan sonra herkes istediği fiyata alır zaten ucuza alcaz diye telefonu eskimesini beklemenin anlamı yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Auglia

Arkadaşlar bence telefonu en geç haziran ortasına kadar kararlaştırıp almak lazım , yoksa bu grubun bi anlamı kalmıyo. ondan sonra herkes istediği fiyata alır zaten ucuza alcaz diye telefonu eskimesini beklemenin anlamı yok bence

@+1

• Sony Smartwatch 2 fiyatları 500-600 lira iken bize hiçbir aksesuarı almadığımız takdirde hangi firma saat verecek tek tek okudum saati veren firmayla ilgili bir şey bulamadım ?

Yukarıda arkadaşın biri yazmış ve düşününce gayet mantıklı bu saat gerçekten işlevsel bir saat değil en fazla 1 ayda sıkılıp atacağımız türden bir ürün (ben de kullanırım diyordum şu videoyu izledim kararım değiştihttp://goo.gl/Uq7nDx ) onun yerine birçok kişi tarafından övgüyle bahsedilen noise canceling kulaklık ile dock daha iyi olur ama firmaların çoğu ile görüşmem neticesinde paket içeriğinde o kulaklığın olduğu site bulamadım.

Yok ben saati alırım 500 lliralık saate 250 fiyat çeker satarım derseniz o da mantıklı, orası artık bizim önümüze gelecek seçeneklere bağlı.

Şunu da belirteyim soran arkadaşlar olmuş. Dün bizdeuygun.com ile olan görüşmemde kasa açıklığı durumu var bu telefonlarda sizden bu telefonu aldım ve kasa açıklığı olduğunu gördüm ne yapabilirim diye sorduğumda oradaki yetkili kutuyu hırpalamadan açarsınız sim kartınızı falan takmazsınız geri gönderirsiniz en geç 3 gün içinde banka hesabınıza paranız geri yatar o yönden sıkıntı yaratmayız önemli olan sizin memnuniyetiniz denildi.

Buraya yazılan her şey önemli bazı firmalar bu forumu takip etmekte ona göre bazı arkadaşlardan hassasiyet rica ediyorum fiyat düşmediği takdirde kimse gidip almasın, siteler kafasına göre fazla kar için fiyatla oynuyor. Şu anki fiyatlar uygun değil elbette fiyatlar düşecek G3 Haziran ortasında piyasaya girdiğinde kesinlikle ve kesinlikle fiyatlarda hatrı sayılır bir düşüş olacak ama kimse 1600 gibi bir fiyat beklemesin eğer öyle fiyat bekleyen varsa bence gidip başka telefon alsın o fiyatlar 2-3 ay için ütopya olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

Açıkçası hızlıaldaki distirübör garantili 1999+100 tl worldpuan olayını gördükten sonra bu kadar kişinin toplu alımda alacağı fiyat dock ile birlikte 1700 tl falan olmalı. Hızlıal da para kazanıyor bunlar da.Sonuçta tek kişi almıyoruz yaklaşık 50 kişi var burda.

Arkadaş haklı toplu alım için fazla fiyat bi cazibesi yok açıkcası!!
  • Beni de ekleyebilirsiniz.
  • Bende alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.