Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1900 Liraya kadar sw olarak alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Arkadaşlar bence cihaz piyasada yaygınlaşşın çoğalsın biraz bende temmuzun ilk haftasinı felan bekliyorum yoksa pişman olacaz aldığımıza kendileri düşecekler zaten bu cihaz paralelde kesinlikle 1800 ün yukarısına alınmamalı en anzından haziranın son haftasına kadar bekleyip G3 ünde fiyatı etkili olur belki öyle almak lazım ve docklu şekilde dock daha önemli.

1 ay sonra da z3 lanse edilecek. O zaman da z3 çıktı diye pişman olmaz mıyız?

Z3 Kasım'dan önce tanıtılmaz hocam.
  • Alter Bridge kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Z3 Kasım'da tanıtılsa kime fayda Z2 bile daha doğru düzgün gelmedi Türkiye'ye gelmedikten sonra.
  • ben dock un ne avanatjı var hiç anlamadım asıl olması gereken nc kulaklık bence. eger pakette sadece dock varsa ben sw2yi tercih ederim.
    Ancak arkadaş yukarıda beni zor durumda bırakmayın falan demiş. Kimsenin kimseyi zor durumda bıraktığı yok sadece kimse fiyatın bu kadar hızlı düşeceğini tahmin etmemişti bu kadar hızlı kendiliğinden düştügüne göre toplu alımda 1700 den yukarı vermek mantıksız (bence biraz daha aşağı olmalı). Konuyu takipteyim umarım sabırla bir süre daha beklenirse toplu alımda daha güzel bir paraya hepimiz istediğimiz gibi paket içeriğine sahip olanı alırız.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Bence ağustos gibi tanıtım olur. İlla ki daha iyi bi telefon olacak z2'den ( Snapdragon801-805, Adreno330-420, Krait400-450, 5.2inç-??) ama o tanıtılırken ocak ayında z4 cıkacak haberleri çıkarsa ne yapıcaz
  • aklım Sw2 li z2 partisinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Arkadaşlar Z3 Kasım'da tanıtılsa kime fayda Z2 bile daha doğru düzgün gelmedi Türkiye'ye gelmedikten sonra.

Z3 gelene kadar Z4 sızmaya başlar, bu Z3'ler bu seferde onu beklerler telefonsuz kalırlar :D
  • ozgens kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum dock denen şey şarj aparatı değil mi sonuçta ? Onun yerine sw çok daha iyi seçim kulaklıkla ikisi olan bir paket olsa çok iyi olur düşünmeden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgens

ben dock un ne avanatjı var hiç anlamadım asıl olması gereken nc kulaklık bence. eger pakette sadece dock varsa ben sw2yi tercih ederim.
    Ancak arkadaş yukarıda beni zor durumda bırakmayın falan demiş. Kimsenin kimseyi zor durumda bıraktığı yok sadece kimse fiyatın bu kadar hızlı düşeceğini tahmin etmemişti bu kadar hızlı kendiliğinden düştügüne göre toplu alımda 1700 den yukarı vermek mantıksız (bence biraz daha aşağı olmalı). Konuyu takipteyim umarım sabırla bir süre daha beklenirse toplu alımda daha güzel bir paraya hepimiz istediğimiz gibi paket içeriğine sahip olanı alırız.

Hocam ben biliyordum böyle olacağını yoksa ne bu işe girer ne de konu açardım millet o kadar 2600 ler tutturdu 2300 e paralel dedi 2000 e imkanı yok paralel bulamazsınız dedi ben konuyu ta ilk açtığımda 1700-1900 diyordum yani kimse düşeceğini beklememiş falan demeyin 1700 den aşşağısı hayal bunuda açıkca söyliyeyim böyle yapıp kafa karıştırarak alınmaz duruma getirmeyin ortak bir karar olacak 1600 e bir ay içinde bana bulun ciddiyim 2-3 tane alacağım 1700 ün aşağısı gülünç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüşünü belirt demişsiniz konu başlığına, bende görüşümü belirttim herkesin kendi aklı mantığı var benim kafamla hareket edecek değil kimse. Toplu alımdan bahsediyorsak gülünç diye bişey yok adam bir gün önce bizde uygunda 2000 üstü fiyat çekti bi baktım 2000 altına düşürmüş ki bu tek kişiye satış fiyatı topluda yapsın makul fiyat alalım bunda gülünç bişey göremiyorum
  • 1.700-1800 arası dock+nc. Haziran sonuna kadar bekleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700-1900 arası sw2 li olabilirse bende dahil olabilirim tabi kişi sıkıntısı yoksa :)
  • batu78 ~ 1800-1900 Sw2 (duruma göre çoğunluğa uyarım)
    (ilk mesaja eklerseniz sevinirim)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Gerçekten çok iyi düşünmüşsünüz bu toplu alım olayını. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu78 -- 31 Mayıs 2014; 16:41:15 >
  • 1.700-1800 arası dock+nc veya sw2+nc kulaklık şekilde almayı düşünebilirim.
  • Bizdeuygun'da 1 saat önce 1929'du, 1998e yükseldi fiyat.
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z2_142150.html?gclid=COyjzo2P1r4CFQIGwwodnyEAOQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu78

Bizdeuygun'da 1 saat önce 1929'du, 1998e yükseldi fiyat.
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z2_142150.html?gclid=COyjzo2P1r4CFQIGwwodnyEAOQ

burayı takip ediyorlar galiba biraz önce yazdığımı okudularsa yapmışlardır diye düşünüyorum hızlıalda da 2200e yükselmiş dün indirimliydi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggkhan

Bence ağustos gibi tanıtım olur. İlla ki daha iyi bi telefon olacak z2'den ( Snapdragon801-805, Adreno330-420, Krait400-450, 5.2inç-??) ama o tanıtılırken ocak ayında z4 cıkacak haberleri çıkarsa ne yapıcaz

1 ay sonra derken zaten g3 çıktıktan 1 ay sonra dedim o mesajda. G3 temmuz başı gibi gelse. Ağustos oluyor işte. Aynı şeyi söyleidm yani. Z4 şubatta tanıtılır doğru ama beklemenin sonu yok malesef
  • 2-3 hafta daha bekleme taraftarıyım bende. Bu arada ilk sayfa daki listeye beni eklerseniz sevinirim. 1800 nc+dock en mantıklısı görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Effective61 -- 31 Mayıs 2014; 18:30:08 >
  • Fiyat hızla düşüyor.
    Ebay'de 600USD'ye bulunabiliyor artık.
    Burda yaklaşık 50 kişiyiz.
    Yani SW2'li 1800TL'ye artık firmaların razı olması lazım.

Bakmayın şimdilik satışlarının iyi olmasına, birkaç güne uzun süredir almayı bekleyenlerin talepleri sona erecek.
    Ondan sonra rekabet kızışacak ve fiyatlar istediğimiz gibi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda keşke bir smartwatchim olsa diyen var mı? Varsa da pebble steel ister motorolanın çıkaracağı saati istersiniz. Samsungun sony nin ürünlerinin ben gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yani kullanmayacağımız birşeye para vermenin bir anlamı var mı ki? Ayrıca 30-40 kişi birden türkiye de satmaya başlayınca ikinci el onların piyasasını da düşürmüş oluruz. Satması çok kolay olmaz yani bence. Docku kapaklar eskimesin diye istiyoruz. Kulaklığı kaliteli müzik dinleyelim diye istiyoruz. Saati niye istiyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.