Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1700-1800 diye dockluya

1900 sw2 diye sw2 li isteyen varmı 1999tl ye bırakıyorlar sw2 alır almaz 200 liraya satsanız havada kaparlar sc fiyatı 450tl dock falan hikaye
    1600 ede hiçbir firma vermez 1.5 ay sonraya kadar beklemeyin öyle bir fiyat oda toplu alımda ne kadar ısrar ettim whatsapp grubunda mesajım var. Aysun Hanım Distrübütör ardı mı diye döndü bugün aramadı dedim tekrar dönecek

Hocam ben bekleme taraftarıyım haftaya Cumaya kadarda Bürotekniği bizdeuygunu falan aramayı düşünmüyorum Çünkü o hafta yavaş yavaş satamayacaklarını anlayacakları hafta birde 1600 e alalım diyen arkadaşlar Allah aşkına herkese dedim ben bizim adımıza görüşebilirsiniz diye en çok konuşanlar hiçbir iş yapmayanlar, hızlıal la bizim adımıza görüşebilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 30 Mayıs 2014; 20:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dock lu 1800 civari olmalı bence. ben biraz daha bekleyebilirim.
  • Bizeuygunun son yaptığı hareketlerden sonra onlardan soğudum. Fiyat ise pahalı. Mümkünse dock + nc almayı isterim.
    Biraz bekleyelim, nereden daha uygun fiyata denk getirirsek oradan alalım.
    Hızlıal fiyatı iyi gerçekten, paralel daha ucuz olmalı.
  • Sw2 ile 1800 e alınır aslında ama sw yoksa nc kulaklık ile dockta olsun bir zahmet
    Edit: Ama tercihim kulaklık+dock tan yana 1700 e alabiliriz bence fazla aceleye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 30 Mayıs 2014; 22:02:14 >
  • SW2 opsiyonluya 1800 TL verebilirim.
    SW2'li opsiyon bence dock'lu opsiyondan daha mantikli ve tercihim SW2'den yana.
    Ama resmi garantili 1900 TL olan bir telefona SW2 var diye 2000 TL vermem.
    I

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben saat falan istemem olursa nc kulaklık ve dock olsun fiy
  • Arkadaşlar ben beklerim lakin gelipte bizi bekletiyorsunuz diyen arkadaşlardan çekiniyorum.

• dostum bende senin kafadanım beklerim saat de olur dock da hem uyarım ikisinede bence de bir iki haftabeklemede fayda var
  • Elbette beklemek zor geliyor bana da ama beklenmeli bence birazcık daha. Bir hafta nedir ki. Önceden almak için 300 500 TL fazla verenler şimdi telefonlarına kavuşmuştur mesela. Ama bizim burada amacımız ideal bir fiyatlandırma yakalamak değil midir? Zamanlama olarak telefonun ülkemizde resmen satışının başladığı ilk günler iyi bir seçim olmayacaktır bizim için. Bırakalım birkaç gün geçiversin diyorum, şahsen.

Aksesuar konusunda Dock+NC iyi olur demiştim.
    SCR10 aksesuarı nasıl sizce?
    Saat ne işe yarıyor? Özel bir görevi falan mı var? Olayı nedir? Kullanılabilir olduğunu düşünen var mı? Telefon zaten akıllı. Akıllı saate gerek var mı? :)

3. bir konu en az aksesuarlar kadar önemli bir konu:
    Nereden alırsak hangi garanti oluyor? Mesela hizlialdaki garantisi nedir? hangi garantiler iyidir. Hangi garanti diğerine göre ne kadar daha avantajlı olur. Bunların fiyata yansıması ne kadardır? Daha kapsamlı/üstün olan garantinin bir diğer garantiye göre kapsam, kalite, üstünlük açısından farkları ve fiyat olarak farkları nedir?

• saatli dock da neymiş :D
  • smartwatch firmadan fazladan alırsanız helalinden bi 100 tl verebilirim veya satan arkadaş olursa

dubaiden getirttim telefonumu zaten 1400 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 30 Mayıs 2014; 23:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

smartwatch firmadan fazladan alırsanız helalinden bi 100 tl verebilirim veya satan arkadaş olursa

dubaiden getirttim telefonumu zaten 1400 tl ye

Hocam değeri 100 tl değil onun kim satacak 100e. Zaten 100 dolar. Onun dışında ben o saate 100tl bile vermem bence çok gereksiz. Ha al sat olabilir mi olur. Ama bana göre hiçbir markanın hiçbir saati 5 para etmez(Akıllı olanlar). Allah aşkına kaç kişi açıp ordan maile mesajlara bakacak. Adam gibi açarsın telefona bakarsın 1.5 inçlik ekranda göz bozmazsın. Basması bile dert. Samsungunki desen komedi ajan saati gibi kocaman mercek koymuşlar Yolda birinde görsem valla çevirip gülücem. Ne yazıkki hiç denk gelmedi neyse.

Herkesi fiyat aralığını ve kutu içeriğini belirtirse ona göre bir yol haritası çizeriz. Herkese hitap etmek mümkün değil. Biri diyor saat olsun biri diyor hiçbir şey olmasın. İlla belli noktalarda ortak noktalara gidilir. Fiyat uygun olduktan sonra herkes birleşir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 31 Mayıs 2014; 1:10:43 >

• 1700 olsun yeter

• Arkadaslar dock saat hikaye nc kulaklik olmali bence

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    saat yerine nc kulaklık verseler daha mantıklı olurmuş ama saati satıp onun parasıyla (200tl desen) 2 tane nc kulaklık alınır be
  • quote:

saat yerine nc kulaklık verseler daha mantıklı olurmuş ama saati satıp onun parasıyla (200tl desen) 2 tane nc kulaklık alınır be

Orası da öyle tabi. Ama açıkçası satmayla uğraşacağıma direk 200 ucuz satsın isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orası da öyle tabi. Ama açıkçası satmayla uğraşacağıma direk 200 ucuz satsın isterim.

Hocam yaz bana nc+dock ben normalde saat kullanmam bunu hic kullanmam ama cogunlugada uyarim

• saat kadar saçma bir şey yok :) bence nc+dock 1800 şuan için avrupa fiyatına göre uygun. bu fiyata gelirse yarın sipariş verebilirm :)
  • Beni ekleyebilirsiniz, yurtdışından getirtme imkanım var ama fiyat burada uygun olursa yurt dışı ile uğraşmam
    1800 e nc+dock olursa bende alırım
  • siyahsepya kullanıcısına yanıt
    Hocam sony centerın 450tl yr bıraktığı 2. Elini 250tl bile göremediğim bir saatin sıfırına 100tl veririm diyorsunuz kutudan çıkardığım gün satsam 250tlye havada kaparlar ölücülüğün mezarcılığın alemi yok

Ayrıca 1600tl insin diyen arkadaşlar seneye paralel fiyatı o olur cihazın öyle çok biliyorsanız milletle iletişime geçip bize haber verinburda hiçkimseyi sizin keyfiniz için 2 ay daha bekletemem bekletsemde o fiyata veren zor çıkardediğimiz gibi 1700-1800 fiyat bandında buluştuk 1600 diyen hiçkimseyi listeye almadım çıkıntılık yapmayın lütfen bu fiyata düşünce alışverişe inşaallah başlayacağız düb docklu için 25tl daha fiyat düştü bence 2 hafta içerisinde kesinleşecek inşallah :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.