Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ne ilginçtir ilk defa sony bizi şaşırttı ve fiyat 2199 çıktı aslında yine çok da tahminleri yüksek tutmuştuk.
    avrupa fiyatını kıyaslarsak sony sitesinde 679 diyor 1935 tl
    amazon.de 599 diyor 1707
    burada paralel ithalat kesinlikle 1700'ü geçmemeli.
  • Haziran'ın 15 inden sonra alırsak daha karlı cıkabiliriz bu isin icinden. Ben adımı yazdırırken 1700-1800 tl arası bi fiyat bekliyodum ama 1700 liranın altında bi fiyata 50 kisi topluca satın alma ihtimali arttı bence arkadaslar.
  • Bizde uygun siteside sapıttı son dönemlerde hem paralel satıyor hemde yeni fiyatı 2160 ya çekmiş 40 tl daha veririm orjinal garantili alırım yani ne gereği var acilen 1700-1800 arasına çekmesi lazım fiyatı ne düşünüyorla artık hangi kafadalarsa ben bilmiyorum paralel dediğimiz hiç olmazsa 300 tl daha ucuz olması lazım bir kere.
  • Sony Xperia Z2 Türkiye'de çıktı ve işte fiyatı

Sony'nin yeni amiral gemisi artık resmi olarak ülkemizde satışa sunulmuş durumda.

Bu senenin dikkat çekici telefonlarından biri olan Xperia Z2, daha önce sınırlı olarak farklı ülkelerde satışa çıkmıştı. Telefon ülkemizde de çıktı çıkacak derken sonunda raflardaki yerini almış durumda. Telefon 30 Mayıs yani bugünden itibaren resmen satışa sunuldu. Fiyatı ise 2.199 TL.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/05/30/sony-xperia-z2-turkiyede-cikti-ve-iste-fiyati

• enevre kullanıcısına yanıt
    Eğer kutu içeriğinde dock ve nc kulaklık varsa olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_dx

Sony Xperia Z2 Türkiye'de çıktı ve işte fiyatı

Sony'nin yeni amiral gemisi artık resmi olarak ülkemizde satışa sunulmuş durumda.

Bu senenin dikkat çekici telefonlarından biri olan Xperia Z2, daha önce sınırlı olarak farklı ülkelerde satışa çıkmıştı. Telefon ülkemizde de çıktı çıkacak derken sonunda raflardaki yerini almış durumda. Telefon 30 Mayıs yani bugünden itibaren resmen satışa sunuldu. Fiyatı ise 2.199 TL.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/05/30/sony-xperia-z2-turkiyede-cikti-ve-iste-fiyati

hocam niye sürekli bunu paylaşıp duruyorsun ? anladık gördük 2199 lira zaten her yerde

• bugün çıkan bir haber,resmiyet.
  • Arkadaşlar bugün bizdeuygun 200 tane mal getirmiş cihaz kodu 14W18 100 siyah 100 beyaz olmak üzere
    Kutu içeriğinde DOCK mevcut kulaklık standart
    1948tl
    Haftaya saatli model gelecek Smartwatch2 Sw2 o da 1999tl yalnız hatırlatmamda fayda var.Amazondan dock+nc alsak 150-160tl etmiyor kulaklı ve dock türkiyedede 2 si toplasan 1-2 aya 220 tl falan olur.
    Smartwatch2 saat ise yurtdışında 150-220$ arası trde ise 400 lira

Docklu yu kabul eden varsa bir sayı alalım
    Saatliyi de öyle mesela saatli aklıma yattı yalnız ürünü bize vermeyebilirler çünkü kemiksiz et gibi birşey çok iyi fiyat saatlide sayı konuşur Büroteknik ise 2199tl yi görünce bugün telefonu açmadı

• Bizdeuygun 2100TL yapmış fiyatı baştan 1700TL ile çıksalardı köşeyi dönmüşlerdi çoktan

• Saatli daha mantıklı bekliyelim bakalım
  • Hocam 1948 TL ve 1999 TL hala çok pahalı.
    Hızlıal'da 1899 TL'ye (1999TL-100 TL worldpuan) Türkiye garantili almak varken, bu fiyatları daha aşağı çekmeleri lazım.
  • eti kemiği karıştırmadan, çıplak halde 1600'e bıraksınlar. et isteyen kemik isteyen aradaki fiyat farkını kullanarak seçimini o yönde yapabilir. akıllı saatler için bence erken telefon şarjı yetmiyor gibi 2 günde bir onuda şarj etmek zor gelecek, çoğu kişi aktif olarak kullanmayacak zaten.
    şu saatden sonra 2100 müş 2000 miş o fiyatlara paralel satmayı rüyasında görsün bizdeuygn ve diğerleri. ellerinde patlaması ve bize düzgün fiyat verenin kazanması dileğimle.
    yarın gece 12'ye kadar hepsiburada world kampanyası bitmeden haber bekliyorum arkadaşlar sizden. iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Arkadaşlar bugün bizdeuygun 200 tane mal getirmiş cihaz kodu 14W18 100 siyah 100 beyaz olmak üzere
    Kutu içeriğinde DOCK mevcut kulaklık standart
    1948tl
    Haftaya saatli model gelecek Smartwatch2 Sw2 o da 1999tl yalnız hatırlatmamda fayda var.Amazondan dock+nc alsak 150-160tl etmiyor kulaklı ve dock türkiyedede 2 si toplasan 1-2 aya 220 tl falan olur.
    Smartwatch2 saat ise yurtdışında 150-220$ arası trde ise 400 lira

Docklu yu kabul eden varsa bir sayı alalım
    Saatliyi de öyle mesela saatli aklıma yattı yalnız ürünü bize vermeyebilirler çünkü kemiksiz et gibi birşey çok iyi fiyat saatlide sayı konuşur Büroteknik ise 2199tl yi görünce bugün telefonu açmadı

Ulan fiyatlar bu kadar uygunken 1800 den fazla vermemek lazim

• ismimi silebilirsiniz orjinal almaya karar verdim bu saatten sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullanmak istemediğim bir saat için ekstra 200-300 vermek istemem açıkçası. Yani değer olarak saat değerli olabilir belki ama ben kullanmadıktan sonra bana pek bir değeri yok. Satması da çok kolay olmaz. Docklu model içinde 1950 çok fazla. Bence biraz daha beklemekte fayda var. Ama çoğunluğun istediği olur sonuçta. Ben daha iyi bir fiyat ve/veya kutu içeriği için biraz daha bekleyelim derim.
  • Nihayet Sony Xperia Z2'nin Türkiye'de resmi satışının başlamasına çok sevindim. Çok gecikti ve bazılarımızı çok bekletti. Hemen almak isteyenler alsınlar. Ancak 10 15 gün kadarcık daha beklenmesinin mâli faydasının olacağını düşünüyorum. Tabii ki buradaki çoğunluğa uyacağım.

2. bir konu aksesuarler: nc kulaklık yani gürültü önleyici noise cancelling bence önemli. dock'u da önemli buluyorum. Çünkü her şarj edişte kapakların açılıp kapanmasının kapaklarda uzun vadede deformasyona sebep olabileceğine inanıyorum. Saat falan bence hikaye çünkü kullanılabilirliğini düşük buluyorum.

Telefon yalın alınacaksa bana yine uyar ama dock ve NC kulaklık opsiyonlarını da dahil edecekseniz fiyatlandırma anormal olmadıkça listedeki 11. sırada ismimin yanına + NC kulaklık + Dock yazabilirsiniz. NC kulaklık olmadan ( Telefon + Dock ) olacaksa bu da güzel. Ama 3'ü 1 aradayı tercih ederim.

Artık en geç 2 günde bir buraya girip okuyorum yorumlarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtnc -- 30 Mayıs 2014; 20:13:17 >

• Ben docklu istiyorum. Bu şekilde 1.700 tlden fazla verilmesini doğru bulmuyorum. Zira sony türkiye garantili telefon 1.900 tlye alınabiliyor.

Bizdeuygun'un sony türkiye garantili telefondan daha fazla fiyat cekmesini ise gülünç buluyorum.

Biz keriz değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 30 Mayıs 2014; 20:26:38 >
  • dock daha iyi olur . saat i pek kullanışlı görmüyorum . 1800 civarı olursa güzel olur
  • Saat yerine docku tercih ederim ancak fiyat 1950 ise cok pahalı. Dock ile 1700 civarı olmalı.

Fiyatlarda bir değişiklik olmayacaksa yarın hızlıaldan 1900e almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.