Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dock + nc 1950 imiş sanalpazardaki bir firmada. Platinium kardeşimiz detaylı bilgiye sahiptir. Ben artık pek fazla ilgilenmiyorum bu işle baydı. Bu son şey de olmazsa konu tamamen kapanıyor platinium da ilgilenmeyecek. 15 haziran teslim. Haydi kalın sağlıcakla.

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Öncelikle İyi günler Arkadaşlar foruma yoğunluğumdan dolayı pek yazamıyorum kusura bakmayın.
    En başta Xperia Z2 WhatsApp daki arkadaşlara ve şahsi olarak RowRc,se_runtome,insom,numberten_ank,koray_dx,AlpKhanate,ergunsoy,koloccini,suleyman.sry,batu78,Engin.OK gib ive ismini hatırlamayıp bizim için koşuşturan arkadaşlara
    Öncelikle şuna açıklık getirelim;
    Birçok arkadaş desteksiz ve mesnetsiz hayaller peşinde şuanlık ve de bilmişlikleri Hebeneka ‘yı aşıyor.
    Hayatın da yurtdışında alışveriş yapmamış belki paralel bile alım yapmamış insanlar en fazla tıkırdayanlar
    Ben bu konuyu açarken nitekim çıkış fiyatını herkes 2400-2600 derken ön görüyle 2200 demiş en kötü ihtimalle 2300 küsüre cihazın piyasada olacağını söylemiştim. Ayrıca konuyu açarken en baştan beri standart global piyasadaki promosyon olmayan kutu için sayı toplamıştım(standart kutu içeriği için tahminlerime göre 1700-1900 olacak demiştim). Ama yalnız herkes sanki her kutuda promosyon içerik çıkması şart gibi algılamış. Xperia Z2 kendi başına Galaxy S5 den ve One M8 den daha dolu bir telefon ve bu cihazların yanında hiçbir şey verilmiyor ve de cihazlar Türkiyede çıkalı nisanın ilk 2 haftası olmasına rağmen paralel ithalat 1900 den aşağı bulunamıyor kutu içeriğide cihazında ne olduğu belli,öte yandan daha resmi olarak 30 mayısta giriş yapmış 2. Haftasını doldurmamış Sonynin dolu Amiral gemisi Xperia Z2 duruyor aylardır beklediğimiz için müthiş bir arz talep patlaması var ki beklemesek bile daha alt seviyelerinde duran One m8, Galaxy S5 gibi cihazlar tek başına 1900+ ve de ithalatçı firmalar cihazı sizin dediğiniz gibi o kadar ucuza mal etmiyor ki 1600-1700 e satsın ki adam şuanda 2000e satılıyorken 1900 e koysa bile peynir ekmek gibi giderken neden bize 300-400 lira eksik fiyata versin? Ayrıca bir çok arkadaş bu cihazları paralel getiren firmalar çok ucuza getiriyormuştan çok mâl ediyormuş gibi göstermiş :)Geçen toptancı bir arkadaş 400 adet getirdi onla geçen konuşmayı aşağı aktaracağım Cihazın %20 kdv bilmem kaç öiv bilmem neyleri ulaşım bedeli gümrük ve depo masrafı garanti şirketiyle anlaşmasıyla beraber 1659tl ye getirmiş şimdi bazı arkadaşlar inanmayacak arkadaştan faturanın fotoğrafını çekip yollamasını istedik ama ekmek parası işinden atılma tehlikesi var yollayamadı.
    Şimdi beraber matematik hesabı yapalım. 1659x400=663600 hadi 1600 ü geçtim 1700 olup 41tl kâr yapsın. 400x41=16.000 hiçbir firma elinde bulunan 700binlira nakiti ne zaman eriyeceğini bilmediği bir cihaz için o kadar düşük kar marjı koymaz(0.02 kar marjı siz düşünün artık) Bu arkadaşada çok ısrar ettik toplu alımla indirim için patrondan izin çıkmadı.kırmızı Bir kere Lütfen Hiç kimse şunu unutmasın ki Biz buraya promosyonları için değil cihaz için söz vermiştik

en başta ve Herkes 2400 diye alayıp yine almaya çalışırken 2200 e çıktı zaten ben böyle olacağını sezerek bu işin altına girdim
    sonrasında ise herkes işini abartıp tadını kaçırdı.
    1919 liraya docklu bulduk yok dediniz sw2nin gelme durumu oldu yok dediniz şimdi smartbandlı versiyon Donanımhaber Özel ürün yazılı sayfada bize 1919 lira smartband 250tl aldığınız gün 100tl ye satsanız 1819 tl ama maalesef herkes sanki şirketlere bu cihazlar 1000tlye mal oluyormuş gibi komik rakamlar istiyorlar :))))
    Öyle konuşan arkadaşlara dediğim gibi şu mantıkla bir arpa boyu yol gidemezsiniz az gerçekci olun.
    Ve ayrıca smartbandlılar beyaz olduğu çoğunluğun siyah taraftarı olduğu için siyah ürün istedim cihazda kulaklık nedir dock varmıdır bilmiyorlar bizim için uçakla isterken 1879 liraya ürünü bırakıyorlar
    Arkadaşlar Alt tarafta konuşmaların resimleri ve benim sözlerim var ben sözümü tuttum 1700-1900 arası 1879 ile(kutu içeriği belli değil) veya hediyeli 1919tlye smartbandli cihaz

Toplam 12 şirketle kontakt kurdum çok yordu.
    En son Bizdeuygun Netcell ve büroteknikle görüştüm **** falanla son 2 sinde cihaz yok netcell ise artık nasıl bir etki oluşturduysak Pazarlama müdürüne olan dayatmamızla 1999tl yi sonyden gördük ki bu hem iyi hemse az o yüzden br kere daha görüşeceğim bizdeuygun ise iyi satıyor ama bizim arkadaşlar beğenmiyor özellikle bu fiyat hesabından sonra arkadaşlar iyice düşünsün yarın nelere söz verip kanaat ederken şimdi neler istiyoruz diye sizce z2 s5 in m8 in altındaki bir cihaz mı? Sizce o hediyeler almasa da Z2 diğerlerinden daha değerli değil mi bana ne demiştiniz ne yapıyoruz Ben sizi bekliyorum arkadaşlar mantıklı fiyat ve isteklerle bazısı koca kutudaki saati çıkarıp fiyat düşsün diyor o adam o kutu içeriğini bozuyor ve o ürünü satması zorlaşıyor ki bunun yasal bir bağlayıcılığıda vardır

Arkadaşlar inanın çok yoruldum.Cihazı çoğu arkadaş almadığından ilk smartbandlı sürümden Koray_dx alacak bense 300 lira açıkta olduğum için sanırsam forumla alamayacağım bileklikli versiyon gayet uygun fiyat daha yazacaklarım var ama Allah aşkına bana 2000 in aşağısına paralel bulamazsınız diyenler nerde o fiyatı netcell distrübütörden aldık biz ve cihazı maliyetinden daha ucuza garantiyle bulacağını iddia eden arkadaşlar ATAK bekliyorum sizden laf değil. Aşşağıdaki yazışmalar var.Sony centerda ki ürünlerde de açıklık var. Bizdeuygunda gayet makul davranıyor iş patronda emin olun görüştüğüm siteler arasında en makul davrananlar çünkü önceden biliyorlar bizi compact sağolsun
    Cihaza verilen fiyatlar arasında en makulu smartbandlı olanı Sw2 linin gelememesi kötü oldu her ne kadar forum istemese de…

Arkadaşlar büyük ihtimalle yazmayı unuttuğum çok şey vardır ama Acele etmekte çok beklemekte çok garip fiyatlar beklemekte mantıklı değil unuttuklarım affola ama inanın arkadaş zorda kalmayacak olsa o faturayı da alırdık
    Mantıklı olan ayın 15 ine kadar bekleyip önümüzü görmek ve herkesin makul şeyler beklemesi…
    Bazı arkadaşlar görüştüğüm şirketleri arayıp illa dock+nc li promosyon kutu istiyoruz demiş adamlar :))ona göre fiyat çekiyor bununda bilincinde olmak lazım

Fotoğrafları Engin.OK abim atacak mobilden girdiğim için atamadım çok teşekkürler abi

Smartbandlıyı düşünelim derseniz bakarız ama bekledikçe suyu çıkıyor biz dockluyu 1919 a veya şimdi smartbandlı yı o fiyata alabilirken 1890 a boş cihaz hiç mantıklı değil

****************************************************************************************************************

****************************************************************************************************************

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne ara 81 olduk yakında sony distürbütörlüğü bize verecek Fakat eminimki alırken bu kadar kişi alamayız. Bazı arkadaşların koyduğu üst sınır 1700. Bunları da göz önünde bulundurarak cuma günü büroteknikle ve bizdeuygunla görüşme yapılacak. Konu başlığına yazdığım 1800 ve 1700 olayları bizdeuygun söylemiş PLATINIUM'a . Fakat biliyorsunuz bu firmalara güven olmuyor bugün öyle der yarın zam yapar. O yüzden cuma gününü bekleyip görmek lazım. Cuma günü artık bir yol haritası çizeceğimizi düşünüyorum. Çünkü fiyatlar yavaş yavaş oturdu. Çok fazla da değişmez daha. Üst sınırını düşük tutan arkadaşlara tavsiyem (maddi durumu yetmeyenler hariç) eğer piyasanın altında bir fiyata anlaşma sağlayabilirsek bir düşünün derim. 1600 falan diyen arkadaşlar var inşallah olur. Ama diyelim ki 1800 e bulabildik 1750ye bulabildik. O vakit o telefonun pek fazla düşmeyeceğini anlayabilirsiniz. Karar vermeniz gereken şey z2 alıp almayacağınız.

Bu arada aynı firmaları birden fazla kişi aramasın sonra talep var deyip yükseltiyorlar. Mesela yukarda yazdım bizdeuygun ve büroteknik ile cuma görüşülecek. Netcell ile gene PLATINIUM görüştü ve görüşecek. Bunun dışındaki firmaları konuya yazıp grup adına arayabilirsiniz. Sonucu da söylersiniz burdan herkese duyururuz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şuan 50 kişi için 1800, 70 kişi için 1700 gözüküyor alacağımız fiyat. Tarih 15 hazirana kadar hallolması yönünde. Büyük kısmımız bu konuda zaten hemfikir.
    Dananın kuyruğunun koptuğu yer ise kutu içeriği. Ben detaylı bilmiyorum PLATINIUM'un dediklerini yazıcam. Asya ülkelerinde dock nc vs hediyeli olan ürünler genelde ilk üretimler yani kasa açıklığı vs. sorunlu olan ürünlermiş. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. Bir de şunu öğrendim ki orda bile docklu nclilerle standart kutular aynı fiyatmış. Bunu doğru kabul edersek durum vahim. Yani illa dock nc olsun diye sorunlu üretim mi alalım? Asıl soru da bu. Bu konuda uzlaşalım. Ortak bir yol bulalım.

NOT: Bazı arkadaşlar sipariş verir gibi mesajlar atıyor. Aşağıda yazıyor fakat ben gene bilgilendireyim. Çeşitli şirketlerle görüşülüyor ama hiçbir görüşmeyi ben yapmadım . Ben sadece görüşen arkadaşların söylediklerini yazıyorum. Fiyat aralığı ve aksesuar tercihlerinizi sormamın sebebi genel fikri öğrenmek ve şirketlerle görüşmelerde ona göre hareket etmek.

quote:

Arkadaşlar bu arada yanlış anşılma olmasın Mustafa beyle konuştuğumuzda 21 adet sattı 25 lira düştü.
    Geceleyin 40 oldu şimdi 10tl daha düşmüş ve fiyatlar bu 2-3 hafta düşecek bir arkadaştan aldığım bilgiye göre paralel 1700-1800 arası olacak yani bizdeuygun her fiyat indirdiğinde whatsappdan bana yazıyor zaten sakın bize daha pahalı sanmayın Alpten ricam bu mesajıda ilk mesajın başına koyması ayrıca bekleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yarı yolda bırakmadınız

quote:

Hocam ben bekleme taraftarıyım haftaya Cumaya kadarda Bürotekniği bizdeuygunu falan aramayı düşünmüyorum Çünkü o hafta yavaş yavaş satamayacaklarını anlayacakları hafta birde 1600 e alalım diyen arkadaşlar Allah aşkına herkese dedim ben bizim adımıza görüşebilirsiniz diye en çok konuşanlar hiçbir iş yapmayanlar, hızlıal la bizim adımıza görüşebilecek varmı?

Söylenen açık isteyen varsa belirtsin. Bu arada mümkünse şu zamana kadar beklerim falan diye yazarsanız onları da eklerim bu mesaja her şey açık net olur.

quote:

Arkadaşlar bugün bizdeuygun 200 tane mal getirmiş cihaz kodu 14W18 100 siyah 100 beyaz olmak üzere
    Kutu içeriğinde DOCK mevcut kulaklık standart
    1948tl
    Haftaya saatli model gelecek Smartwatch2 Sw2 o da 1999tl yalnız hatırlatmamda fayda var.Amazondan dock+nc alsak 150-160tl etmiyor kulaklı ve dock türkiyedede 2 si toplasan 1-2 aya 220 tl falan olur.
    Smartwatch2 saat ise yurtdışında 150-220$ arası trde ise 400 lira

Docklu yu kabul eden varsa bir sayı alalım
    Saatliyi de öyle
    mesela saatli aklıma yattı yalnız ürünü bize vermeyebilirler çünkü kemiksiz et gibi birşey çok iyi fiyat saatlide sayı konuşur Büroteknik ise 2199tl yi görünce bugün telefonu açmadı

Docklu iyi diyen "dock" saatli iyi diyen "saat" yazsın ki kim ne istiyor durumu anlayalım.

Açıkçası durum buyken 50tlye sw iyidir gider alırım. Ama docklu 1948den daha aşağılara çekilebiliyorsa 1800e docklu alırım daha iyi. Benim kafam bu sizin görüşlerinizi alalım.

PLATINIUMun büroteknikle görüşmesinden şimdilik bir şey çıkmadı. Resmi olarak sony çıktıktan sonra tekrar görüşülecek şimdilik bir şey yok yani

Sony center 2025e razı bu arada. Distribütör garantili. Fakat biz 2bin altı fiyatlar için uğraşıyoruz lütfen takipte kalın

Öncelikle belirteyim benim amacım topluluğumuzun dağılmamasını sağlamak görüşmeleri ben yapmayacağım.

Eski Konu :http://forum.donanimhaber.com/m_90189863/tm.htm

quote:

Arkadaşlar Konuyu Alp kardeşimize AlpKhanate a devrediyorum.
    Son bilgiler Sony Mobile Tr Mayısın son çeyreği diyor.Geçen Genel müdür konuşmuş risk almamak için haziran demiş.Sony sızıntımız
    Vodafone çalışanlarına seminer vermiş tarih 2 haziran
    TİM çalışanlarına bilgi vermiş haziran başı

@Goldpunch inceleme hazırsa sayfa ya yollarmısın linki

Arkadaşlar hala bu oluşumla paralel almak isteyen varsa lütfen buraya yazsın. Bu mesaja ekleyip şuan kaç kişiyiz tespit etmek istedik. Paraleller çoğaldıkça bizde teklif sunacağız. Ne yazıkki o işi ben yapmayacağım bir başkası yapacak ama değişen bir şey yok. Benim amacım iletişimimizi güçlendirip tekrar dirilmemizi sağlamak. Öncelikle bir sayımızı bilmemiz lazımki ona göre hareket edip haberleşelim. Kim hala paralel sevdasında?

1)PLATINIUM ~ 1900 Sw2
    2)ZZ RAT ~ 1800 Sw2
    3)relaxa
    4)valval ~1800 Dock
    5)Katates Kızartması
    6)ggkhan
    7)
    8)byhtk l Sw2 (Çoğunluğa uyarım)
    9)
    10)suleyman.sry Sw2
    11)frhtnc l NC kulaklık + Dock(sadece dockda olur)
    12)Bishey
    13)sekoçi ~ 1750 Dock + nc [10 Hazirana ]
    14)aslann06 l Nc + dock
    15)mimarius
    16)koloccini ~ 1700 Dock
    17)sener_aydogan ~ 1800 Nc + dock
    18)Allied ~ 1800 dock [Sorunlu cihaz alacağıma boş kutu alırım. ]
    19)ergunsoy
    20)eren..34
    21)cekuu58 l Alayı olur
    22)
    23)hkn.usta
    24)speedyboys
    25)speedyboys(2 tane alıyor) [15 haziran]
    26)AbesLang l Nc + dock
    27)Koca Ümmet
    28)canertrb
    30)koray_dx Sw2
    31)maren
    32)TNRYLMZ
    33)batu78 ~ 1800-1900 Sw2 (duruma göre çoğunluğa uyarım)
    34)se_runtome ~1700
    35)headhunter
    36)feardark
    37)
    38)
    39)Cru.
    40)
    41)kaanari7
    42)BerkhanBalta
    Yeni 43)radreSword ~ 1700 Dock
    44)bhz
    45)
    46)senerbg
    47)arifceken
    48)EgeTurk ~1700-1800 dock+nc veya sw2+nc
    49)VAİOMAN
    50)Berkusb
    51)guclu.a ~1800 Dock + nc
    52)Effective61 ~1800 Dock + nc
    53)hardalarda
    54)pSy! ~1850 Nc + sw2
    55)duman6966 ~1850
    56)Mark Valley
    57)
    58)Engin.OK ~ 2000 Sw2
    59)musant ( z2+sw2 1800 veya z2+dock 1700 ) [15 Haziran ]
    Yeni 60)antifb001 ~ 1800 Dock + nc
    61)mahapurusha ~ 1750 Full aksesuar
    62)06fthtky (Çoğunluğa uyarım)
    63)
    64)Mysti.win ~ 1800 Dock+ Nc ( Aksesuar şart )
    65)akgolo
    66)akgolo ~ 1800 Nc+ dock(veya sw2) [ 2 tane alıyor ]
    67)Auglia ~ 1900-2000 sw2f
    68)alkani Nc + sw2 veya sw2
    69)afrik1500 ~ 1800 Z2+sw2
    70)
    71)SertyAdams
    72)SertyAdams ~ 1800 Z2+SW2 (Zaman sorunumuz yok) [ 2 tane alıyor ]
    73)atarli ergen ~ 1650-1700 e orjinal kulaklık düzgün satıcı bende varım. Dock elzem değil
    74)RODEOMUSTAFA
    75)vimpir1905 ~ 1650-1700
    76)CDBurnerXP ~ 1600
    77)mateseko Nc + sw2
    78)bhelliom ~ 1700 -1900
    79)8Billyopg ~ 2000 Sw2
    80)yildizalican ~ 1800
    81)serkanbaba ~ 2000 Sw2 (Kesin değil)
    82)efe_20_43 ~ 1800
    83)hanjin

11 kişinin üst sınırı 1700
    1 kişi 1600 diyor.

Eklemediklerim varsa söylesin. Tartışmalarımıza burdan devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 12 Haziran 2014; 20:24:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Hala akıllanmadınız boş işler kimsenin umrunda değilsiniz işte..

Değerli görüşün için teşekkür ederiz. Şimdi dışarı alalım seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Hala akıllanmadınız boş işler kimsenin umrunda değilsiniz işte..

Değerli görüşün için teşekkür ederiz. Şimdi dışarı alalım seni.

Hocam siz almak istemiyorsanız neden konuyu başka yönlere çekiyorsunuz bırakın insanlar istediğini yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin almaya çalısacağım.
  • Beni de ekleyin ama alacağımız yerde en azından Delta garantili olsun.
  • ben niye yokum burda ekleyin bakiyym

• iPhone 6, Z2, Lumia 930 arasında kararsızım.

Ekleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haziran gibi bende almayı düşünüyorum 1800-1900 arası olursa

• 1850 1900 e kadar beni de yazın

• Beni de ekle.
  • Hadi bakalım bir önceki konuyu biraz erken açmışız ama bu sefer başaracağız umutluyum
  • Xperia Z2 Haziran’ın İlk Haftası Türkiye’de!
    Xperia Z2, Türkiye’ye gelişiyle birlikte “ohh” deyip derin bir nefes alacağımız muhteşem cihaz, 2014′ün en iyi akıllı telefonu. Xperia Türkiye olarak sizlere her zaman en doğru haberi getirme çabası içinde olduk ve içi boş haber yerine dolu dolu haber okuyun istedik. Bu sebeple size kanıt göstermeden ya da herhangi bir delile ya da ize dayanmayan haberler yayınlamadık. Şimdi Xperia Z2′nin Türkiye’ye geliş tarihini resmi bir kanaldan duyuruyoruz sizlere.

one-12_Xperia_Z2_and_Z2_TabletDaha önce en iyi performans göstermiş Sony Center olarak Sony tarafından ödüllendirilen “HepsiSony” Xperia Z2′yi listelediği ürün sayfasında ön siparişlerin teslim tarihini de açıkladı. Teslim tarihi olarak 2 Haziran ve 7 Haziran aralığı verilen Xperia Z2′ye artık çok yakınız. Xperia Z2 Türkiye Lansman tarihi olarak henüz bir bilgi yok. Ama bahsettiğimiz bu zaman aralığında yapılması muhtemel. Çünkü lansman yapılmadan ürün teslimlerine başlanacağını sanmıyorum. Önümüzdeki hafta bile yapılabilir. Herşey bir tarafa ürünün Haziran’ın ilk haftası ülkemizde olacak olması muhteşem. Çünkü çok bekledik ve artık gelsin öyle değil mi…

• BENİ DE EKLEYİN UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUM İNŞALLAH BİR SAKATLIK ÇIKMADAN ALABİLİRİZ TELEFONU :D :D :D
  • Beni de ekler misiniz?
  • Tamam güzel bir amaca hizmet ediyorsunuz ama tedarik ve servis hakkında hiçbir bilgi yazmamışsınız. Bizdeuygun sitesi mi getirecek yoksa başka tedarikçi mi var? Kendi sitesinde yüksek fiyat belirtirken buraya özel indirim mi yapacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuheylan12

Tamam güzel bir amaca hizmet ediyorsunuz ama tedarik ve servis hakkında hiçbir bilgi yazmamışsınız. Bizdeuygun sitesi mi getirecek yoksa başka tedarikçi mi var? Kendi sitesinde yüksek fiyat belirtirken buraya özel indirim mi yapacaklar?

Aynen dediğin gibi olacak daha önce örnekleri var. Önce şunu belirteyim PLATINIUM kendi ilgilenemediği için konuyla ilgilenmemi istedi hepsi bu. Yani dediğim gibi başka biri görüşecek paralel getiren şirketlerle uygun olanından alıcaz. Bizdeuygun şart değil. Son stokta 2099 dedi bizdeuygun reddettik kayda değer bir indirim yapmadıkları için.
  • Telefonu almak için tek umudumuz paralel ithalat. Telefon almak için bir takla atmadığımız kalmıştı, sağolsun firmalar onu da yaptırdı. Konuyu takipteyim, uygun ve güvenilir bir yer bulursanız o zaman bakarız. İnşaAllah bulabilirsiniz.
  • quote:

Telefonu almak için tek umudumuz paralel ithalat. Telefon almak için bir takla atmadığımız kalmıştı, sağolsun firmalar onu da yaptırdı. Konuyu takipteyim, uygun ve güvenilir bir yer bulursanız o zaman bakarız. İnşaAllah bulabilirsiniz.

Ben 2binden fazla bir telefona verilmesini etik bulmuyorum. Haketmiyor , para sıkıntı değil haketmeyene para vermem. Hak ettiği değer 1500den bile fazla değil de işte ne yapalım Türkiye burası. Gelen geçen soyma peşinde biz de hangi yolla daha az soyuluruz diye uğraşıyoruz. Açıkçası bu konu olmazsa g3 benim için bir seçenek.
  • quote:

quote:

Telefonu almak için tek umudumuz paralel ithalat. Telefon almak için bir takla atmadığımız kalmıştı, sağolsun firmalar onu da yaptırdı. Konuyu takipteyim, uygun ve güvenilir bir yer bulursanız o zaman bakarız. İnşaAllah bulabilirsiniz.

Ben 2binden fazla bir telefona verilmesini etik bulmuyorum. Haketmiyor , para sıkıntı değil haketmeyene para vermem. Hak ettiği değer 1500den bile fazla değil de işte ne yapalım Türkiye burası. Gelen geçen soyma peşinde biz de hangi yolla daha az soyuluruz diye uğraşıyoruz. Açıkçası bu konu olmazsa g3 benim için bir seçenek.

Aynı kafadayız. Bende G3'e yedek gözüyle bakıyorum. O kadar çalışıyoruz, uğraşıyoruz bir telefon için mi yani. 2400 lirayı telefona vermeyi vicdanım kaldırmıyor. Bir de 2500 lira verdim ama değdi, diyen arkadaşlar var. Bu adamların hepsi zengin falan da değiller yani. Şahsen delirdiklerini düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Aynı kafadayız. Bende G3'e yedek gözüyle bakıyorum. O kadar çalışıyoruz, uğraşıyoruz bir telefon için mi yani. 2400 lirayı telefona vermeyi vicdanım kaldırmıyor. Bir de 2500 lira verdim ama değdi, diyen arkadaşlar var. Bu adamların hepsi zengin falan da değiller yani. Şahsen delirdiklerini düşünüyorum.

Gerçekten aynı fikirdeyiz ben onlara sistemin köleleri diyorum. Kapitalizmi, aşırı ve tüketimi içlerine sindirmiş insanlar. Bir de kredi falan çekiyorlar telefon için ya pes bu millete. İşte o noktada Yılmaz Özdil'in müstahak sözü yerini buluyor.(Siyasi bir amaçla söylemedim)
    Onları es geçelim de şu ilanı koyan Plütonda mı Jüpiter demi yaşıyor biri bana söylesin.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-d6503-z2-115098235

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 22 Mayıs 2014; 23:49:04 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.