Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2500 olur diyip vazgeçmeye başlamıştım . şu gariban çocuğu sevindirdiniz
  • Beklediğimize deyecek inşallah. Tabi kutu içeriği konusundada bilgilendirirseniz seviniriz. Neyse ben her türlü alırım zaten 2000 altına.
  • Güzel haberler var galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

gerçek mi? 2199 tlhayal değil dimi

Hayır hocam gerçek 2025 ede bize bırakıyorlar zaten Hepsi sony falan koymuş siteye yeni haber aldım 2133 tl diyor havale ile nakit onlarda sony center mağazası
  • Alcağımız z2 lerin kutusundan dock ve nc kulaklık çıkcakmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mor renk nasıl ?
  • böyle bir cihaza o kulaklık gitmiş mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: cekuu58

Doğumgünüm geldi geçiyor hala Z2 den haber yok :D Ben eşime ne yüzle bu telefonu al diyim parayı kıyıp ben alamazken. Hayatımda telefona verdiğim max para eşime aldığım GM Discovery ile 729 tl.

Görüşmeler yapılıyor 1haftaya 2bintl altı bir fiyata anlaşacağız ama tam netlik yok fiyatta henüz. Ama tam sayıyı tespit etmemiz lazım.

Hocam hangi firma ile görüsüyorsunuz ? Paralel ise delta garantili olursa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: San Marino Forveti

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: cekuu58

Doğumgünüm geldi geçiyor hala Z2 den haber yok :D Ben eşime ne yüzle bu telefonu al diyim parayı kıyıp ben alamazken. Hayatımda telefona verdiğim max para eşime aldığım GM Discovery ile 729 tl.

Görüşmeler yapılıyor 1haftaya 2bintl altı bir fiyata anlaşacağız ama tam netlik yok fiyatta henüz. Ama tam sayıyı tespit etmemiz lazım.

Hocam hangi firma ile görüsüyorsunuz ? Paralel ise delta garantili olursa çok iyi olur.

Arkadaşlar önce bir sayıyı kesinleştirelim

• bende varım arkadaşlar yalnız paralel ve diğeri arasında kayda değecek bir fiyat olmazsa sony garantili alma taraftayım 2000 altı söylenilen fiyatlara varım.
  • hepsisony 2199'dan önsipariş açmış, 30mayıs-2 haziran arası teslim edilecek yazıyor. ciddi mi acaba ben bu siteye pek güvemiyorm
  • Listeye beni de ekleyebilir misin 1700-1800 tl ye kadar alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auglia

hepsisony 2199'dan önsipariş açmış, 30mayıs-2 haziran arası teslim edilecek yazıyor. ciddi mi acaba ben bu siteye pek güvemiyorm

Guvenilir sonynin kendi satis kanali gibi saglam sitedir iki tane xperia sp aldim ordan.

• Slm arkadaşlar rica etsem ödemeyi nasıl yapıyoruz yani nasıl bir arada telefonlar için başvuru yapıyoruz? K.bakmayın arkadaşlar zahmet veriyorum. Bende uzun zamandır takip ediyorum bu telefonu. Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Muhtemelen 150 lira falan oynar distribütörle degmez bence

• koloccini kullanıcısına yanıt
    yazık bu telefona verilen paraya g3 alın
  • Güzel haberler geliyor. Fiyatlar yakında rayına oturacak. Samsung S5 şu an 2000 altı alınabiliyor. O kadar çok yeni nesil telefon haberi geliyor ki ister istemez fiyatlar düşecek. Millet gözünü s805 işlemcili telefonlara dikmiş. Z2 benim ihtiyacımı fazlasıyla göreceği için diğerleri umurumda olmaz. O yüzden biraz daha bekleyip uygun fiyattan alacağım İnşaAllah.
  • sanırım anlamadın kardaş. z de ips bulunmaması ve 3.5mm jak girişinin kapaklı olmasından ötürü z tercihimiz olmuyor. yoksa z ile z2 arasında %100 lük bir performans deyeri yok.

ve z şuana kadar ki en güzel telefon dizaynına sahip telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auglia

hepsisony 2199'dan önsipariş açmış, 30mayıs-2 haziran arası teslim edilecek yazıyor. ciddi mi acaba ben bu siteye pek güvemiyorm

önsiparişe sakın bulaşma güvenilir falan değil orası kaç hafta önceden ön sipariş açtılar fiyatta 2399du.gelsin ürün ondan sonra bakarsın.Önsiparişe ne bir indirim ne bir hediye var üstelik önce falan teslim edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mudvayne- -- 27 Mayıs 2014; 3:41:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.