Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackzeros

2025 distributor urunuyse ona gore bir fiyat almalısnız arkadaslar , bana gorede 1800 bile pahali olabilir paralel ithalat icin.

2025 bize Distrübütör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konunun kapatıldığı iyi olmuş. Ben ikisini irtibatlı sanmıştım. Sonuçta forum olarak bu telefonu alacaksak, tek başlık olmalı; sayı bölünmemeli.
  • Z satınca 1200 tl olur çok bea biraz daha mı beklesek kardeş ne dersin

• Lene kullanıcısına yanıt
    resmen soygunculuk yaptıkları. Delta gıbı sikayetvarda konusu olmayan bır fırma ucuzken eurasıa adı altinda tırt teleservıce a tamaa etmeyın ne olursa olsun...

• paralel ithalat cihaz alacağına yurtdışından getiren birine aldır resmi kayıt yap daha iyi bence. paralel ithalatlar fake imei. birde 1800 liraya alacaksın şurda 4 ay sonra yenisi çıkacak küllüm zarar. sony türkiyede zarardan başka bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

paralel ithalat cihaz alacağına yurtdışından getiren birine aldır resmi kayıt yap daha iyi bence. paralel ithalatlar fake imei. birde 1800 liraya alacaksın şurda 4 ay sonra yenisi çıkacak küllüm zarar. sony türkiyede zarardan başka bişey değil.

Dostum dediğin şekilde garantisi olmuyor bu 1
    2.cisi fiyat farkı aman aman değil( yurtdışından alıp satanlarınkinden bahsediyorum.) Fake imei falan da değil paraleller . 1yıldır paralel kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sıkıntı çıkanı da görmedim. Yenisi çıkacak dersen eyv bak o konuda aynı görüşteyiz.
  • kardes benimki 2 olsun
    emeği geçen herkese teşekkürler
    sabırızlıkla bekliyorum sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyboys -- 28 Mayıs 2014; 1:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

paralel ithalat cihaz alacağına yurtdışından getiren birine aldır resmi kayıt yap daha iyi bence. paralel ithalatlar fake imei. birde 1800 liraya alacaksın şurda 4 ay sonra yenisi çıkacak küllüm zarar. sony türkiyede zarardan başka bişey değil.

2.cisi fiyat farkı aman aman değil( yurtdışından alıp satanlarınkinden bahsediyorum.) Fake imei falan da değil paraleller . 1yıldır paralel kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sıkıntı çıkanı da görmedim. Yenisi çıkacak dersen eyv bak o konuda aynı görüşteyiz.

sorun olacağından bahsetmedim sadece fake imei onu belirtmek istedim. alacaklara h.o. bnm tavsiyem alıp biraz kullanıp satanlarlardan uygun fiyata almak tabi bu uzun süre kullanacaklar için 1 2 yıl.

• hocam gecenin su saatınde guldurdunuz n70 zamanında mı kaldınız, ithalat ihracattan vergiden haberınız mı yok yoksa :) sahte ımeı ıle alakası yok paralellerın telekom kayıtlılar sadece sony kendı degıl ithalat sırketlerı tarafından getırılıp satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

hocam gecenin su saatınde guldurdunuz n70 zamanında mı kaldınız, ithalat ihracattan vergiden haberınız mı yok yoksa :) sahte ımeı ıle alakası yok paralellerın telekom kayıtlılar sadece sony kendı degıl ithalat sırketlerı tarafından getırılıp satılıyor

Aynen paralellee kayıtlı senin fake imei dediğin sanal imei onu doğubanktakiler falan yapıyor süresi de doluyor hemen

• Bugün bir anlaşma bekliyorum artık :)
  • quote:

quote:

quote:

sorun olacağından bahsetmedim sadece fake imei onu belirtmek istedim. alacaklara h.o. bnm tavsiyem alıp biraz kullanıp satanlarlardan uygun fiyata almak tabi bu uzun süre kullanacaklar için 1 2 yıl.

Hocam bu fake imei olayını başka yerde söylemeyin açıkcası Teknolojiden hiç anlamadığınız burdan belli eğer imei fake olsa cihazımı operatör C6603 yani Xperia Z olarak görmez ayrıca ürünüm fransa menşeili xda dan bakınca imei kodumla hangi ülkeden geldiğini öğrenebiliyorum ve ayrıca Xperia z de imei cihazın dış yüzeyinde cama gömülü olarak duruyor *#06# yapınca aynı imei gözüküyor adamlar paralele olarak getirdiği her Xperia z için plastik ve camdan olan bir parça ürettirip içine kendi yazdıklarını 3310 un imei ni giriyorlar diyorsanız sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

quote:

quote:

Hocam bu fake imei olayını başka yerde söylemeyin açıkcası Teknolojiden hiç anlamadığınız burdan belli eğer imei fake olsa cihazımı operatör C6603 yani Xperia Z olarak görmez ayrıca ürünüm fransa menşeili xda dan bakınca imei kodumla hangi ülkeden geldiğini öğrenebiliyorum ve ayrıca Xperia z de imei cihazın dış yüzeyinde cama gömülü olarak duruyor *#06# yapınca aynı imei gözüküyor adamlar paralele olarak getirdiği her Xperia z için plastik ve camdan olan bir parça ürettirip içine kendi yazdıklarını 3310 un imei ni giriyorlar diyorsanız sağlıcakla kalın

Bahsettiğim şeyle teknolojiden anlamamak ne alaka? Siz bu işi yapıyorsunuz da ben mi bilmiyorum? Paralel ithalat satılan 10 cihazın 5inde sorun çıkıyor ki ben çalıştığım 2.5 yıl bu durumu gördüm. Fazla söze gerekte yok kimse malını kötülemez:) Senin cihazında sorun yok diye bu düzgün olduğunuda göstermez. Doğubanktakiler yapıyor demişsiniz de bu işi yapan bilen adamlar sadece kadıköyde var sanki:)

• Doğubank kadıköyde değil
    siz paralel ithalatı bilmiyorsunuz sanırım fake imei yok daha fazla tartışmaya da gerek yok çünkü doğrusunu söylüyoruz. Siz inatla kendi kafanızdakini anlatıyorsunuz

• quote:

Doğubank kadıköyde değil
    siz paralel ithalatı bilmiyorsunuz sanırım fake imei yok daha fazla tartışmaya da gerek yok çünkü doğrusunu söylüyoruz. Siz inatla kendi kafanızdakini anlatıyorsunuz

yahu sen daha yazdığımı anlamamışsın ki sana . kardeş sen fake imei olayını sadece değiştirme olarak algıladığından bişeyden haberin yok o yüzden boş yorum yapmayalım. Burdaki kişilerin alacağı yer veya cihazlardan bahsetmedim sadece sizden sonra paralel alacaklardanda bahsediyorum ki buda genel oluyor. 200lira fazla veririm resmi olsun madem uzun süre kullanıcam niye tatlı canımı sıkayım. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray_dx

Bugün bir anlaşma bekliyorum artık :)

Hadi ver bu gece mujdeli haberi

• bende telefon için bekleyenlerdenim.. ancak iphone 5s'ten daha alt bir fiyatta olursa alırım :) şuan için dock ve kulaklıklı kutu içeriği için 1800 civarı uygundur bana.
  • Kamera sadece 4k çekerken değil normal açıldığında bile çok ısınıyor diyorlar ya telefondan soğumaya başladım yavaş yavaş

• atp96 kullanıcısına yanıt
    Yani bana biraz abartıyor gibi geliyor insanlar. Uzun süre kullanılınca ısınmayan telefon mu var benim bilmediğim? Herkesin telefonu odayı soğutuyo herhalde.
  • Bishey kullanıcısına yanıt
    Sence fotoğraf çekerken kameranın ısınması normalmi ? Oyun oynarken ve 3G ile internete bağlanırken her telefonda ısınma olur ama fotoğraf çekerken telefonun ısınması normal değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 28 Mayıs 2014; 19:01:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.