Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nedir öyle ya. Milletin arsasına, arabasına göz dikmiş resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuheylan12

O nedir öyle ya. Milletin arsasına, arabasına göz dikmiş resmen.

Kargoyu bile alana kitlemiş iyi güldüm akşam akşam
  • 1800-1900 arası olursa bende düşünebilirim. şuanki düşüncem direk yurt dışından getirme yoksa burada 2400 tl verilmez bu telefona.
  • 1 sıfır fazla yazmııştır dummkopf
  • Eğer güvenilir bir yer olursa bende takipteyim.
  • GOLDDA 2299 TL YE 29 UNA KARGOLAMAK ÜZERE SATIŞA GİRMİŞ BİZİM İŞLER NE DURUMDA :d
  • en az 50 kişi olmalıyız bence pazarlık edebilmek için. Yoksa fiyatta indirim yapmazlar diye düşünüyorum.
  • Lanet olsun çıkartın beni listeden almıyorum telefon falan.

Resmen dalga geçiyor piyasa bizimle...

bizdeuygun da 2 gün önce 2150 tl den stoktaydı 60 tane ürün eridi dediler telefonda

şimdi siteye baktığımda ürün stoklara girmiş aradım sordum niye böyle oldu fiyatı niye 140 tl arttırdınız dedim sattığımız frma ve müşterilerden iadeler oldu geri aldık cihazları ondan ötürü maliyeti arttı dedi.

BEN BU FİRMAYA KOCA BİR HA......TİR ORDAN DİYORUM. ALMIYORUM TELEFON FALAN

MALİYETİ 300 DOLARI GEÇMEYECEK TELEFONA 900 DOLAR FİYAT BİÇİLİYOR ULAN NASIL Bİ SİSTEM BU

• burda yeni oluşum açıldı diye ciddiyet oldu diye beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

Lanet olsun çıkartın beni listeden almıyorum telefon falan.

Resmen dalga geçiyor piyasa bizimle...

bizdeuygun da 2 gün önce 2150 tl den stoktaydı 60 tane ürün eridi dediler telefonda

şimdi siteye baktığımda ürün stoklara girmiş aradım sordum niye böyle oldu fiyatı niye 140 tl arttırdınız dedim sattığımız frma ve müşterilerden iadeler oldu geri aldık cihazları ondan ötürü maliyeti arttı dedi.

BEN BU FİRMAYA KOCA BİR HA......TİR ORDAN DİYORUM. ALMIYORUM TELEFON FALAN

MALİYETİ 300 DOLARI GEÇMEYECEK TELEFONA 900 DOLAR FİYAT BİÇİLİYOR ULAN NASIL Bİ SİSTEM BU

Bizdeuygunu başından beri samimi bulmuyordum zaten üçkağıtçı tipler oldukalrı belliydi. Ama z2ye alternatif olmadıkça yapacak bir şey yok. g3 bir seçenek onu da görücez max 1 haftaya

• Z1 Compact konusunda Bizdeuygun herkesin yüzünü güldürdü ve güvenini kazandı. Açıkcası sırf o yüzden bende güven duymaya başladım. Z2'de zaten pazarlama sıkıntısı var. Ben bu adamları suçlamıyorum. Belli ki onlarda işin kurnazlığına kaçıp, telefon piyasada yokken yüksek fiyat çekecekler. 1 ay daha beklemeyi düşünüyorum. Bu süre zarfında elbet fiyatlar oturacaktır. G3'de piyasa da olsaydı daha bir dengeli olurdu ama ne yazık ki beklemek zorundayız. Hiçbir firma ve cihaz alternatifsiz değildir.
  • quote:

Z1 Compact konusunda Bizdeuygun herkesin yüzünü güldürdü ve güvenini kazandı. Açıkcası sırf o yüzden bende güven duymaya başladım. Z2'de zaten pazarlama sıkıntısı var. Ben bu adamları suçlamıyorum. Belli ki onlarda işin kurnazlığına kaçıp, telefon piyasada yokken yüksek fiyat çekecekler. 1 ay daha beklemeyi düşünüyorum. Bu süre zarfında elbet fiyatlar oturacaktır. G3'de piyasa da olsaydı daha bir dengeli olurdu ama ne yazık ki beklemek zorundayız. Hiçbir firma ve cihaz alternatifsiz değildir.

Açıkçası 1 ayda bekleyince z3e 2 ay kalıyor ayıp günah yani. O saaten sonra almam z2
  • Teknolojinin hızına yetişemez olduk. Ne onlara harcayacak param var ne de zamanım. Z2 benim ihtiyacımı fazlasıyla görür. Siz hiç merak etmeyin bu firmalar eninde sonunda akıllanacaklar. Bu seneki telefon satışları geçen seneye oranla düşük. Bu konuda her gün farklı firmalar hakkında haber okuyorum. Millet artık 800 liralık ihtiyacı olduğu halde gidip 2000 liralık telefon almıyor. Ya o fiyatlar düşecek ya da ucuz olanlara yöneleceğiz. Geçen sene bu zamanlar amiral gemilerin ana konuları coşmuştu. S5 ve M8'in ana konuları ölü gibi. O kadar geziyorum, kimsede M8 veya S5 görmüyorum. Ya ellerinde Note3 var ya da S4.

1 ay daha beklerim en fazla. Hiç olmadı alırım Z1 Compact veya Lg G2 keyfime bakarım. Sizlere de tavsiyem budur. Çinliler gelene kadar burnu büyük firmaların milletimizi kazıklamasını izlemek zorundayız.
  • quote:

Teknolojinin hızına yetişemez olduk. Ne onlara harcayacak param var ne de zamanım. Z2 benim ihtiyacımı fazlasıyla görür. Siz hiç merak etmeyin bu firmalar eninde sonunda akıllanacaklar. Bu seneki telefon satışları geçen seneye oranla düşük. Bu konuda her gün farklı firmalar hakkında haber okuyorum. Millet artık 800 liralık ihtiyacı olduğu halde gidip 2000 liralık telefon almıyor. Ya o fiyatlar düşecek ya da ucuz olanlara yöneleceğiz. Geçen sene bu zamanlar amiral gemilerin ana konuları coşmuştu. S5 ve M8'in ana konuları ölü gibi. O kadar geziyorum, kimsede M8 veya S5 görmüyorum. Ya ellerinde Note3 var ya da S4.

1 ay daha beklerim en fazla. Hiç olmadı alırım Z1 Compact veya Lg G2 keyfime bakarım. Sizlere de tavsiyem budur. Çinliler gelene kadar burnu büyük firmaların milletimizi kazıklamasını izlemek zorundayız.

Ben de kazık yeme meraklısı değilim. Öyle olsam çoktan almıştım. İstediğim fiyata z2 bulamazsam 2 hafta içinde g3 alırım. Sony zaten gözümde iyice düştü. Hem 6 ayda bir telefon çıkar hem 3 ay geciktir hem Türkiyede pahalı sat hem de nc kulaklık bile satma. Yapılması gereken almamaktır zaten ama bende artık takıntı yaptı her gün takip etmekten. Keşke kimse almasa. Ama gene de fazla düşeceğini sanmıyorum. Millet gösteriş meraklısı kredi falan çekiyorlar telefon için. Çin markaları olsa bende alırım ama bu özentiler gene gider popüler ne ise onu alırlar. Alan gene alıyor anlayacağın yapacak bir şey yok bu halk kazık yemeyi seviyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Xperia Z2'nin Kıbrıs'taki durumu nedir bilen var mı, geldi mi veya ne zaman gelecek bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  • 1800 olmazsa almayalım aldırmayalım
  • 1700-1800 civarı olursa bende varım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşmeler ne durumda bir gelişme var mı ?
  • ben dayanamadım 2000tlye aldım almanyadan alınma çok güzel bir telefon
  • http://www.n11.com/arama/ara?q=xperia%20z2&sortingType=PRICE_HIGH&categoryId=0&categoryGroup=0

N11deki satıcılarındakinde nc var mı bilen var mı? Cahil cüheyla satıcılar ne sattığını bilmiyor daha.

Edit: Bilenler de yok diyor. Bu nasıl iştir ya 2200 para ver içine nc koyma dock koyma. Yok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 24 Mayıs 2014; 14:17:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.