Şimdi Ara

Xperia Z2 Paralel İthalat Dock + NC 1950 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
13
Favori
46.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizdeuygun istanbul borsası gibi maşallah,fiyatlar bir düşüyor bir yükseliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bishey kullanıcısına yanıt
    docka telefonu takarken yine şarj kapağı açılacak
  • ozgens kullanıcısına yanıt
    Dock kısmında kapak yok.
  • ozgens kullanıcısına yanıt
    Hayır şarj kapağını açmak söz konusu değil dock a takılan yer açık durumda.
  • Merhaba bende bugün sony centere uğradım telefona baktım sonunda.
    birkaç hafta daha bekleyip dock+nc ile birlikte paralel alabilirim.. eğer olmazsa sony centerden alacağım.
    beni de ekleyin 1800 bandı olsa fena olmaz. ama aksesuarlar iyi ise fiyat sıkıntısı yok bende
  • 1999 sw2 li bulan olursa s 5 verip bende alacağim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulakılar ne durumda , bunlarda nc kulaklık var mı?

eğer nc kulaklıkta varsa 1900e filan sw2'li bir paket alniasi olur.
  • Aynen ya, yok docklu yok sw2 li diye konusuyoruz da nc kulaklık var mı bu paketlerde arkadaslar?
  • Henüz satışların başladığı ilk günlerdeyiz. 10 15 gün beklemek paralel alım fiyatı için iyi olur diyerek şahsi fikrimi belirtmiştim. Ancak 50 - 60 Lira daha da düşük bir fiyat için Temmuz sonuna kadar da beklenmez. Bunu da belirteyim. :)
    Açıklaması da şöyle:
    Zaten telefon çok önceden tanıtıldı. Samsung Galaxy S5, Htc one m8'le aynı sezonda tanıtıldı, üretildi ve piyasaya sürüldü diyebiliriz. Bu yüzden 30 günden fazla beklemek kayda değer bir fiyat avantajı sağlamaz diye düşünüyorum. Ancak ülkemizdeki satışı geç başladı. Bu yüzden kısa bir süre beklemenin faydası olacaktır. Yani aklın yolu birmiş. Buradaki mesajları da okuyunca çoğunlukla aynı fikirde olmamıza sevindim.

Ayrıca akıllı saat konusunda soru sormuştum. Ne işe yarıyor? Kullanılabilirliği nedir? Açıklayıcı bir cevap veren olmadı ama maillere bakıldığından bahsedilmiş.

NC Kulaklık şu işe yarıyor. Noise cancelling özelliği Türkçe'si gürültü önleyici özelliği vardır. Uçak ve benzeri gürültülü yerlerde müzik dinlediğinizde kulağınıza gürültünün çoğu gelmez ve sessiz bir yerde müzik dinliyormuş gibi hissedersiniz. Bildiğim kadarıyla konuşurken bu kulaklığı kullanırsanız gürültülü bir yerde olsanız bile aradığınız kişi sizin sesinizi net duyar. Siz de onu net duyarsınız. Gürültülü yerlerde iletişim kurabilirsiniz. Sokakta metrobüste kalabalıkta gürültülü yerlerde müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Çünkü müziği müzik yapan sessiz olması gereken anlarda ses olmamasıdır. Bu kulaklık gürültüyü yüzde 90 civarında engelliyor diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Test etmedim.

Dock şu işe yarıyor. Bildiğim kadarıyla, telefonu şarj etmek için dock'un üzerine telefonu koyuyorsunuz. Hepsi bu. Dock'un fişi prize takılı olacak tabii ki. Şarj cihazının ucunu sokmak için telefonun kapaklarını falan açmıyorsunuz. Böylece su geçirmezlik özelliğinin uzun süreli korunması sağlanabilir. Faydalı ve kullanılabilir buluyorum.

Gelelim smartwatch'a yani akıllı saate.
    Saati gerçekten kullanacak ve faydalanacak kişilere sözüm yok ama kusura bakmayın biraz ağır eleştireceğim.
    Cebinizde son model Sony Xperia Z serisi telefon olacak; telefonda 5.2inch full hd güzelim bir ekran var. birkaç sene önce hayal etmesi bile zordu. 3GB ram vesaire vs vs donanımlar vs vs olacak ama maillere bakmak için kolunuzdaki saate mi bakacaksınız? Saati arada bir şarj mı edeceksiniz?

Saatin kaç olduğuna görmek için cebimdeki telefonu çıkaran biriyim. Maillere ya da bildirimlere bakmak için saat kullanmaktan bahsedilince bana ters geliyor. Saati almayı düşünenler hangi amaçla nasıl kullanmayı düşünüyorlar? 2 gün kullanıp sonra evde çekmecede veya dolapta tutacaksanız hiç bir anlamı yok. Yararlı bir şeyse herkes alsın. Ama bir faydası olmaz ki. İlk günden beri Dock+NC süper olur diye düşünüyorum.

• Ithalat docklu nedir sw2li nedir yav? Bende z2 dusunuyorumda bu nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    sarj icin manyetik dock var bir secenekte digerinde sonynin akilli saati smartwatch 2 var.
  • Sony SmartWatch 2 video inceleme:
    (Mesut Çevik farkıyla )

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Sony-SmartWatch-2-En-alinasi-akilli-saat-video-inceleme.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu78 -- 31 Mayıs 2014; 21:15:09 >
  • kullanmayacağım gereksiz aksesuarları almadan 1700'e verirlerse alırım.

• Tam olarak net fiyat ne zaman belli olacak?Ben de almayı düşünüyorum.
    1800-1900 benim için uygundur
    Aldığımız z2 ler için pasaport kayıt filan yapilmayacak değil mi?
    Yani bu fiyatlara sim kartımızı takıp kullanabileceğiz.
    Haberlerini bekliyorum. @PLATINIUM
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • duman6966 D kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşımız güzelce anlatmış. Bana da paylaşmak düşer. Yani pasaport kaydına falan gerek yok. tek fark garanti farkı.

quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

arkadaşım paralel ithalat,bir ürünün o ülkedeki distribütörü haricinde başka bir şirket tarafından yasal olarak ithal edilmesidir örnek:KVK garantisi olmayan bir nokia telefon gibi KVK değil NETSEL garantili misal
    bu tip ürünlerde garantisi sorun olabilir distrübütör firmanın garanti ağı daha geniştir oyda paralel ithalat bir üründe garanti belli başlı yerlerde az sayıda servis ile emvcuttur yoksa ürünlerde bir problem olmaz sadece garanti farkı bilmem anlatabildimmi..

• Arkadaslar bende alicam ancak paralel almayi fusunmuyorum,,,100 200 icin garantili almak daha mantikli,,,y.disi imkanim var irak almanya vs,,,irakta cihazi goremedim fiyatlar nasil bilmiyorum,,,ne dersiniz sizce bekleyip tr garantili mi almali yoksa y.disi mi almali,,,

• killerwhitewhale kullanıcısına yanıt
    Hocam paralel zaten garantili oluyor

• Açıkçası hızlıaldaki distirübör garantili 1999+100 tl worldpuan olayını gördükten sonra bu kadar kişinin toplu alımda alacağı fiyat dock ile birlikte 1700 tl falan olmalı. Hızlıal da para kazanıyor bunlar da.Sonuçta tek kişi almıyoruz yaklaşık 50 kişi var burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Hocam paralel zaten garantili oluyor

Onu biliyoum hocam da merdiven alti firmalar vs ile ugrasmak istemiyorum,,,apple storeun hizmetini de gordukten sonra orjinal servisten sasmam artik,,,

• eseslisemih26 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. paralel için fiyat ekstra'sız 1700 civarı uygundur..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.