Şimdi Ara

Xperia Z2 Şarj oluyor görünüyor fakat olmuyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 10 gün önce aldım cihazı t mobile almanya cihazı. 1 haftadır herhangi bir sıkıntı yoktu fakat 2 3 gündür gece şarja takıyorum sabah şarj olmamış bi şekilde alıyorum. şarj ışığı da yanıyor ve oluyor görünüyor fakat en iyi ihtimalle 10 dk da %1 doluyordu. Format ve onarım dahil herşeyi yaptım. Bugun öğlene kadar aynı sorun vardı fakat şimdi normal şarj oluyor. 14 gün gönderme süresi var ne yapmalıyım gönderiyimmi yoksa aynı şey başına gelen var mı? Teşekkürler

• başka usb kablosuyla denedinizmi?
  • Orjinal Nokia usb kablosuyla, Orjinal samsung şarj aletiyle de aynı sıkıntıyı verdi fakat g2 nin orjinal şarj aleti ile 10 dk da %7 doldurmuştu dün akşam.
  • Orjinal Nokia usb kablosuyla, Orjinal samsung şarj aletiyle de aynı sıkıntıyı verdi fakat g2 nin orjinal şarj aleti ile 10 dk da %7 doldurmuştu dün akşam.
  • ahmetcan68x A kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede vardı şarj adaptörünü elimdeki başka bir sony adaptörle değiştirdim problemim çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Aynı problem bendede vardı şarj adaptörünü elimdeki başka bir sony adaptörle değiştirdim problemim çözüldü.

eyv hocam bilgi için. Bilmiyorum benim ki kendiliğinden düzeldi hala da bi sıkıntı yok umarım böyle kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.