Şimdi Ara

Xperia z3 compact 9şubat 2016 da alınır mı (bi kac soru var kafamda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9 subat 2016 dayız xperia z3 compact ın fiyatı hayli düştü 1300 tl civarına sıfırını bulabiliriz. Her neyse arkadaşlar pembe kamera sorunu felan var dı ama yeni üretilenlerde böyle bi sorun yok diye duydum eğer böyle bişey var ise ne zamandan sonra üretilen lerde sıkıntı yok? ve bu telefonu almalı mıyım? Bunun yerine bana başka hangi telefonu önerirsiniz?

aradıgım özellikler

1)kaliteli bir telefon

2)yüksel performans

3)5inç den büyük olmaması

4)günlü kullanımda pil in bana sıkıntı vermemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

• Hocam telefonu 6 ay önce aldım önceki kullanımlarda şarj 1 güne kadar dayanırken yarım güne kadar düştü.Kulaklık girişi bozuldu,şarj girişinin kapakları düştü.Ben lg g3 le bu telefonun arasında kalmıştım zamanında.Şimdi olsa lg g3 Ü tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yck666 -- 10 Şubat 2016; 12:28:05 >
  • bende 2 aydır kullanıyorum 1350 tl ye almıştım teknosadan ve çok memnunum boyutu çok güzel kullanışlı performansı çok iyi hiç pişman değilim aldığıma..
    şarj olarakda sabah 8 de çıkarıyorum iş yerinde sürekli wireless açık dışarda 3G açık hiç kapatmam interneti günde 6-7 saat ekran süresi alıyorum ben tavsiye ederim şahsen
  • yck666 Y kullanıcısına yanıt
    Acaba ürün hatalı olabilir mi sizdeki yoksa bu sorunlar kronik midir

• arkadaşın ürünü hatalıdır, çevremde kullananlar var yaklaşık 1 yıldır hiç bir sorunları yok gayette memnunlar
  • Samsung galaxy alpha
    Sony xperia z3 compact
    İphone 5s

Bu telefonlar arasında kaldım ios ve küçük ekrandan dolayı 5s i eledim sonra bu ikisi arasında kaldım alpha nın sarz sıkıntısı var diyolar ve samsung a cok bulasmak istemiyorum z3 compact ın ise ekranı 4.5 inç e kdr düşüyo diyolar günlük kullanımda yani bana küçük geldi bana 5-4.6 inç tel lazım

• Compact iyidir pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrbhdr1905

Arkadaşlar 9 subat 2016 dayız xperia z3 compact ın fiyatı hayli düştü 1300 tl civarına sıfırını bulabiliriz. Her neyse arkadaşlar pembe kamera sorunu felan var dı ama yeni üretilenlerde böyle bi sorun yok diye duydum eğer böyle bişey var ise ne zamandan sonra üretilen lerde sıkıntı yok? ve bu telefonu almalı mıyım? Bunun yerine bana başka hangi telefonu önerirsiniz?

aradıgım özellikler

1)kaliteli bir telefon

2)yüksel performans

z5 compactlar 1500lerde yada lumia 930 var 1300lere
  • 2 yıl kullandım, beni en çok şaşırtan şey ise bu süre zarfında hiç kasma yapmadı, hiç sorun çıkarmadı, ısınma sorunu yok, büyük ekran derdi yok, çabuk biten batarya derdi yok, hızlı şarj olma özelliği var. Her türlü güncelle var. Tek eksiği kamerası ve arka kapağın cam olması. Bu yüzden elden kolayca kayıp düşebilir. Mutlaka kılıf ile kullanmak şart, bir de mutlaka önlü arkalı kırılmaz cam takviyesi yapmak gerekli. Ben yaptım ve 4 5 sefer yere düştü bir sorun olmadı. Ayrıca çook çook aşırı ısındığı da arka cam mukavemetini yitiriyor, zamanla çatlıyor. Bu kadar çok ısınma olayını da başarmak bu telefonda biraz zor. Kamerası vadettiği görüntü kalitesini yansıtmıyor. Günlük çekimler güzel, ama gece çekimler fotoğrafta iyi değil. Video çekimleri de aydınlıkta çok iyi, gece çok iyi değil. 4K çekimlerde 1 dakikadan fazla çekimlerde çok ısınır ve kasıyor. O yüzden 4K çekimleri sadece dakikalık olarak sınırlandırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asau kullanıcısına yanıt
    Öneriyorsunuz yani birde aldıgımda dock yada manyetik sarj cihazı mı kullanmalıyım yoksa kendi sarj aletini mi?

• quote:

Öneriyorsunuz yani birde aldıgımda dock yada manyetik sarj cihazı mı kullanmalıyım yoksa kendi sarj aletini mi?

Ben manyetik şarj cihazını kullandım. Normal şarj yeri kapaklı ve her zaman aç kapa yapmak stabil değil. Zamanla kapakcık kopabilir. Zamanla yalama yapıyor, suya girince su kaçırıyor.

Manyetik şarj cihazının sadece kablosunu kullandım, adaptör telefonun kendi adaptörü. Öyle fazla para vermeye gerek yok manyetik şarj cihazına, 20 lira yeter. 50 60 lira basit bir kabloya vermeyin. Sonuçta önemli olan kablo değil adaptördür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScORphY kullanıcısına yanıt
    şu an içinde bulunduğum kafa karışıklığına neden olan diğer iki cihazı da yazmışsın. bildiğin kararsız kaldım. z3c ve z5c arasında çok fark yok o nedenle z3c fiyat olarak öne çıkıyor. lumia 925 aldıktan 2 ay sonra 930 çıktığı için, cihaz o gün bu gündür içimde ukde kaldı. performans olarak 930, uygulama market olarak z3c ve z5c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmza

şu an içinde bulunduğum kafa karışıklığına neden olan diğer iki cihazı da yazmışsın. bildiğin kararsız kaldım. z3c ve z5c arasında çok fark yok o nedenle z3c fiyat olarak öne çıkıyor. lumia 925 aldıktan 2 ay sonra 930 çıktığı için, cihaz o gün bu gündür içimde ukde kaldı. performans olarak 930, uygulama market olarak z3c ve z5c.

gücüm yetse direk 950 alırdım ama 1020 varken 930 alınır mı karışıklığındayım...! =)
    z5de de en iyi kamera var görünüyor android sevmiyorum ama belki bi amiral gemisi düşüncelerimi değiştirir...! =)
  • yck666 Y kullanıcısına yanıt
    Telefonu hoyrat kullanırsan her şey olur. Telefona suç atmayın kendinize bakın önce ben nasıl kullanıyorum diye.

Z3 Compact ı 1 yıl kullandım gayet güzel cihaz. Tavsiye ederim, yukarıdaki elemanın dediklerine bakmayın. Hala alınır, z5c falan değil z3c alın arada fark yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar,

artık 5 inç den küçük telefonalar compact (mini) gibi sınıflara giriyor ve hiç bir üretici bu boyutlardaki telefonlar için amiral tabirinde üretim yapmıyor. şahsen samsung galaxy s serisinin en iyi telefonu olan S2'yi yıllarca kullandım artık pili ve teknik özellikleri çağın gerisinde kaldığı için değiştirmek zorundaydım. çok aradım taradım isterlerim küçük boyut köşeli tasarımdı sadece. bu isterlerle piyasada ki en iyi telefon z3 compacttır.

alırsan güle güle kullanırsın.

sıkıntı editi:

tek sıkıntısı şarj etmek için sürekli kapak aç muhabbetinin olması bu durum aşınmaya neden oluyor manyetik dock alırsan bu problemde çözülebilir durumda veya kapakçıklar internette düşük fiyatlarda satılıyor kolay değiştiriliyor aletsiz elle youtube dan bakarak değiştirebilirsiniz.

bu sıkıntı dışında herhangi bir problemi yok kamerası iyi sesi iyi pili güzel gidiyor üstelik 3 mod var normal, stamina, ultra stamina(3310 modu diyorum ben) gün içinde şarjının bitmesi imkansız. yaşadığım bir sıkıntıda şarjı %100 bitirmeyin özellikle ultra stamina modun belli bir süre telefon açılmayabiliyor sony'nin bu durum için açıklaması da var internette olağan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLge SS -- 9 Mart 2016; 11:17:43 >

• Z3 compact aldım 30 cm den düştü yavaşça ama arka kısmı çatladı direk cırt die öyle dandık cam yapmıslar ki komple gitti neysekı önde koruma vardı bişi olmadı ama bence z3 compact alma z5 compact arkası cam değilse ona yönel yada g3 filan al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce sırf sıkıntıdan sattım compactimi. Cihaz teklemez üzmez performans ve pil canavarı mükemmel bir cihaz. Alpha yi almayın yazılım konusunda desteği bitti. Bir de tw arayuzu şişer. İPhone da çok kısıtlı. Alabiliyorsaniz z5 compact alin. Ama z3c üzmez hiç.

• quote:

Arkadaşlar 9 subat 2016 dayız xperia z3 compact ın fiyatı hayli düştü 1300 tl civarına sıfırını bulabiliriz. Her neyse arkadaşlar pembe kamera sorunu felan var dı ama yeni üretilenlerde böyle bi sorun yok diye duydum eğer böyle bişey var ise ne zamandan sonra üretilen lerde sıkıntı yok? ve bu telefonu almalı mıyım? Bunun yerine bana başka hangi telefonu önerirsiniz?

aradıgım özellikler

1)kaliteli bir telefon

2)yüksel performans

Merhaba hocam telefonu aldınız mı? memnun musunuz ?

arrtık sıfır bulmak zor bende temz 2.el alıcam ama kararsız kaldım özellikle ön kamerası nasıl acaba

• habip07 H kullanıcısına yanıt
    ben sahibinden den 850 liraya aldım getle. helal olsun çocuk dediği gibi çok temiz kullanmış ve bir sene daha garantisi var. kronik sorunlar genellikle sıfır alanlarda oluyor çünkü sonradan çıkıyor. 2.elde en azından test ediliyor bir nevi zaten ona göre alıyorsun. ön kamerası çok süper değil ama iyi, iş görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.