Şimdi Ara

XPERIA Z3 EKRAN ÇATLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisi sürüyor. Üst tarafta Sony yazısının altında kalan yerde küçük çatlaklar oluştu. Hiçbir şey yapmadım. Cebimde taşırken olduğunu düşünüyorum. Kullanıma büyük ölçüde engel değil. Servise versem garanti kapsamına girer mi? Daha önce bunu tecrübe edenler var mı? Diyelim ki kullanıcı hatası sayıldı, ne kadar ücret öderim? Değer mi?

• Yüzde 99 kullanıcı hatası deyip 500 tl falan isterler. Böyle kullan bence. Çatlak büyürse sıkıntı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sağolasın. Kimseye güvenim kalmadı bu devirde.
  • Ekran ortadan çatlamaz, ortaya baskı yapsanız bile ortada her yöne yayılan kırıklar oluşur ve bu kırıklar kenarlara dopru yayılır. Ayrıca bı şekilde çatlak oluşabilmesi için dış kısmında bayağı bir darbe ve darbeye bağlı zedelenme olması gerekir. Hakkını aramaktan korkma gönder servise, kullanıcı hatası derlerse ver hakem heyetine. Adalar ekranı oryadan çatlamayak şekilde sağlam cihaz yapsalardı. Şıp kırıldı cihaz yapıp gramı 20 tl den satıyorlarsa bu onların suçu. Senin için önemli oşan kenarlarda darbe olmaması. Gönder gitsin. Yaz dokunmatiğine dokunuyordum çatladı de.

• khramn K kullanıcısına yanıt
    Dostum aradım firmayı. Fakat ne üzücüdür ki ürünün paralel ithalat olduğunu öğrendim. Pek önemi yok artık. Saçma bir firmanın garantisi var. Bir tanıdığımız aracılığıyla almıştık, ayıp olmasın diye. Meğer paralel ithalat getirtiyormuş.
  • Satılan üründen birinci derecede satıcı ikinde derecede garantör, içüncü derecede üretici sorumludur. Hepsiburada, kliksa vs. gibi bir yerden aldıysankz direk satıcıya gönderin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.