Şimdi Ara

Xperia Z3 Ekran Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta önce aldım telefonu geçen cebimden düştü kahvede otururken sağ altta çatlak oluştu bundan önceki telefonum z di onunda aynı şekilde çatlak oluştu şu an z3 ün ekranın yarısı çalışmıyor şimdi ben servse versem 1 haftalık telefon diye garantiye girermi yoksa ücret ödermiyim veya sadece cammı değişir toptan ekranmı
    Not: Görüntüde hiçbir sıkıntı yok sadece dokunmatik çalışmıyor

• geçmiş olsun ücreti karşılıgında değiştiriler kullanıcı hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardaozen45

1 Hafta önce aldım telefonu geçen cebimden düştü kahvede otururken sağ altta çatlak oluştu bundan önceki telefonum z di onunda aynı şekilde çatlak oluştu şu an z3 ün ekranın yarısı çalışmıyor şimdi ben servse versem 1 haftalık telefon diye garantiye girermi yoksa ücret ödermiyim veya sadece cammı değişir toptan ekranmı
    Not: Görüntüde hiçbir sıkıntı yok sadece dokunmatik çalışmıyor

1 haftalık cihaz diye kullanıcı hatası olduğu halde garantiye girer mi sorunuzun amacını anlayamadım :)
  • Ücret ödersin her türlü geçmiş olsun..
  • 700 tl civari tutar sanirim g3un ekrani 700 tl ordan yola cikarak tahminde bulunuyorum. ah nerde eski telefonlarin kalitesi. teknolofi ilerledikçe cihazlarin dayanıklılığı ve kalitesi ne yazik ki düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranin kirilmasi kullanici hatasina girer ve ucret odersin.

Buyuk gecmis olsun.

• Ulan cepten dusen telefon kiriliyor.nokia 2700lar, n95ler boylemuydi, sony ericcson biylemiydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz 1 haftalık diye değiştirdiler ayrıca parkeye düştü dedim kılıfıda ekran kırıldıktan sonra aldım taktım öyle götürdüm zaten çatlak ekranın ortasında değildi alttakı beyaz boşlukta çatlak vardı direk yenisini verdiler allah razı olsun serviten
  • Ardaozen45 A kullanıcısına yanıt
    Hangi serviste değiştirdiler telefonunu, çok şanslıymışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardaozen45

Cihaz 1 haftalık diye değiştirdiler ayrıca parkeye düştü dedim kılıfıda ekran kırıldıktan sonra aldım taktım öyle götürdüm zaten çatlak ekranın ortasında değildi alttakı beyaz boşlukta çatlak vardı direk yenisini verdiler allah razı olsun serviten

Hertürlü yalanı söyleyip kılıfına uyduracaksın,ondan sonra ALLAHIN adını zikredip Razı olsun diyeceksin,

bu nasıl bir keşmekeşdir anlamıyorum,

sonrada buraya kalkıp yazcaksın ÖRNEK İNSAN.

AYIP BE !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.