Şimdi Ara

Xperia Z3/Z3Compact Dock (DK48) - kargo ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba,

Xperia Z3 için 14 haziranda aldığım docku hiç kullanamadığım için satıyorum. Kullanamama sebebim docktan kaynaklı değil telefondan kaynaklı. Z3ün manyetik kısmı sorunlu çıktı yaptırırım diye docku satmadım bugüne kadar. Şimdi de vazgeçtiğim için docku satmaya karar verdim. Dediğim gibi birkaç kez denedik telefonda sorun olduğunu fark edince geri kutusuna koyduk.

İnternetten alınmıştır ürün,www.mysonyshop.com üzerinden. Bu site Ankara'daki Kentpark ve Armada AVMlerinde bulunan Sony Centerların(koç tekno) internet sitesidir. Yani garantisinde de sorun çıkmayacaktır direk sony garantili. Ancak faturası bize ulaşmadı, firma da bizde değil diyor. Garanti konusunu internetten satın alındığını görünce sorun yapmayacaklarını söylediler ama iade durumunda fatura istediler. Yani internetten alındığını belirttiğinizde garantide de sorun olmayacaktır. 19 ay daha garantisi var.

4 tane farklı aparat var. Z3, Z3(kapaklı hali), Z3 compact, Z3 compact(kapaklı hali) için.

Fiyat 65tl. Ankara elden teslim tercih edilir. Diğer şehirlere ücretsiz kargoyla gönderilir. Artısı, eksisi kafanıza takılan şeyleri pm ile görüşebiliriz. Elimden geldiğince her şeyi açıkça yazmaya çalıştım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 8 Kasım 2015; 21:11:11 >

• n11 de Sony Xperia Z3 Manyetik Dock Stand Şarj Ünitesi 77,90 TL.
    sıfır faturalı ve ücretsiz kargo ile. çek vs ile daha uyguna gelir.
  • Dediğim gibi pazarlık kısmı pm ile, teklifi olanlar pm ile geliyorlar zaten. Ben de hep öyle yaptım. Teşekkürler link için yine de fiyatı indirdim biraz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 9 Kasım 2015; 8:46:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.