Bildirim
Xperia Z5 Premium Root-Twmp-Drm fix-Xposed -Ekran ışığı fix ! (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorunlarimi hallettim tessekur ederim.
Z5 7.0 kernel trwp drm fix root kaynak paylasabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosyalar uyumlu olmaz hocam illa ki ufak değişiklikler olabiliyor. Dil sorunu son gelen güncelleme ile çıktı. İlerde düzelecektir. -
aslında full ingilizce kullancan. nisan sonu günceleme verceklerdi ama benim telefon bl acık olduğu için güncellemeyi görmüyor. ilginiz için teşşekür ederim. -
Güncellemeyi daha sonra da yapabilirsiniz hocam. İnşallah ilerde 810 kırılabilirse böyle ufak hatalar içinde fix ler bolca yayınlanır. Şu anlık yapabileceğimiz çok birşey yok. -
MERHABA,
32.4.a.1.54
SON SÜRÜM YAZILIM için KERNEL BULAMADIM lütfen yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYMATRONX -- 14 Kasım 2017; 0:33:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
160 sürümüne ait olan bütün stock kerneller. 54 sürümünde sorunsuz çalışır pdesire kernellerini tavsiye ederim
Merhaba Android 7.1.1 sürümü Z5 premium var anlattığınız yöntemle root atabilir miyim?
Konuyu hortlatıyorum öncelikle kusura bakmayın. Telefon 3.5 senedir bende ama bu konuyu yeni gördüm. Daha önce xda developers gibi yabancı forumları araştırıp rootlamaya çalıştım ama olmadı. Kullandıkları dil çok teknik terimler içeriyor, android yazılım konusunda benim gibi cahil insanlara hitap etmiyor. Şu an bu konuyu daha önce görüp z5 premiumlarını rootlayanlar mutlu mesut yaşarken ben öyle ham telefonla kalakaldım. Konuyu ve linkleri bugün için güncellemek mümkün mü acaba? Çok teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X