Bildirim
XPERTVISION 7600GS nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ONUN SAAT HIZLARI DÜŞÜK SANIRIM DİĞER MODELLERE GÖRE -
hadiya kötü ozaman tam bilgisi olan varm ı -
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
hadiya kötü ozaman tam bilgisi olan varm ı
Var XPERTVISION 7600GS Sonic ise almaya değer ama düz GS ise hiç uğraşma. Benim asıl anlamadığım Palit'in sayfası ile birebir aynı. Hatta aynı firma olduğunu söyleyenler var ama net değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
quote:
Orjinalden alıntı: mnevzat
hadiya kötü ozaman tam bilgisi olan varm ı
Var XPERTVISION 7600GS Sonic ise almaya değer ama düz GS ise hiç uğraşma. Benim asıl anlamadığım Palit'in sayfası ile birebir aynı. Hatta aynı firma olduğunu söyleyenler var ama net değil.
palit ile xpertvision aynı fimalar ama neden farklı marka kullanıyorlar ben de bilmiyorum
-
sadece xpertvision 7600 gs var sonic yok yani x1600 pro mu alayım 7600gs nin başka modeli yok
xpertvison palitinmiş kart birebir aynıymış satıcı ole diyor -
YOK MU KULLANAN XPERVİSİON -
Sanırım bu kartı alıp kullanan ender kişilerden olacaksın Buradaki pek çok arkadaş yazdıklarını okuyup içinden kimbilir neler geçiriyordur ama tavsiyem şu; 7600 serisinde GT almayacaksan en azından GS Sonic olanı tercih et. (Tabi stoğa girmesi için biraz beklemelisin) Çünkü aralarındaki F/P oranı en ideali GS Sonic oluyor. Ayrıca X1600XT alsan elbet senin için iyi olur ama o da GT den pahalı Sadece önümüzdeki bikaç ayı düşünüyorsan o zaman bahsettiğin modeli alabilirsin... -
kartı bugun almam lazım ya xpertvision 7600gs alacam yada asus 512 mb x1600pro alacam sizce hangisi -
eğer x1600pro almayı düşünüyosan hiç düşünme 7600 gs al derim leadtek falan -
7600gs x1600pro'dan daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X