Bildirim
XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 Nasıldır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşım kullanıyor birkaç aydır, pek fena sayılmaz. 2000MB okuma 1000 Mb yazma hızı var ve şuana kadar hızlarda bir düşüş olmamış.
Bende de Su650 var 2 senedir sorun çıkarmadı gittiği yere kadar artık -
Hocam hız düşüşü ve ömür konusunda endişeliyim ama alacağım galiba -
Çok fiyat farkı yoksa xpg 8200 pro modelini alın, yoksa 6000 pro da çok çok işinizi görür. -
Hocam dayanıklılık konusunda nasıllar acaba ? Su650 gibi birkaç ay içinde perti çıkmasından korkuyorum. Sırf bu dayanıklılık mevzusu yüzünden Samsung'a gidiyor aklım. -
150 terabyte toplam yazma ömrü var. Kullamımınıza bağlı olarak yıllarca dayanacaktır. Yalnız minimum %10 kadar kısmını boş bırakın, ömür ve performans için iyi olacaktır. -
Çok teşekkür ederim hocam. İmzanızı şimdi gördüm sanırım siz de kullanıyorsunuz herhangi bir ısınma vs durumu var mı acaba ? -
Hocam benim anakartta m2 soğutucu var, o yüzden sıcaklık problemi olmuyor. Gerçi kutu içeriğinde ince bir soğutucı çıkıyor, o yüzden sıcaklığın sorun olacağını sanmıyorum. -
Tekrardan teşekkür ederim. Almaya karar verdim inşallah üzmez -
Şimdiden hayırlı olsun hocam uzun kullanım testi yaparsınız artık -
Sağolun hocam bakalım artık -
SU 650 Faciasından sonra millet tırsıyor, bendeki de çöp olmıştu, -
Ben Adata Gammix S11 PRO 256 GB kullanıyorum. 1 Sene oldu gayet memnunum. Fakat SX6000 yerine SX8200 Pro tavsiye ederim -
-
ADATA XPG SX6000 aldım, www.amazon.com.trXPG ASX6000PNP-256GT-C Ssd 256Gb Sx6000 Pro Pcie M.2 2100/1200Mb Nvm 1.2 Heatsink: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07H53JT77/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
-
Nasıl hocam memnun musunuz ? -
Şimdilik sorun yok, güzel çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: IVBACK
Nasıl hocam memnun musunuz ? -
Güzel günlerde kullanın hocam, Sx8200 Pro 250gb modelinde karar kıldım ben de. -
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.quote:
Orijinalden alıntı: IVBACK
Güzel günlerde kullanın hocam, Sx8200 Pro 250gb modelinde karar kıldım ben de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X