Şimdi Ara

XPG ASX8200PNP pro 512GB 450TL Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
5.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XPG SSD, SX8200, 512GB, M.2 PCIe ASX8200PNP-512GT-C: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07K1HMMJC/?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 17 Kasım 2019; 11:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün SX8200 Pro mu? Açıklamada yazmamışlar ama kod Pro modelin
  • Açıklamada ve resimlerdeki kutusunda da pro yaziyor.

• cok iyi fiyat eger urun satici iyiyse tabi

• yanıyor Y kullanıcısına yanıt
    Evet pro. Yanlış bilmiyorsam ASX8200 512gb modelinin sadece Pro versiyonu var. Yine de başlığı düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 17 Kasım 2019; 11:2:57 >
  • 8200 kod pro. Adata sitesinden bakabilirsiniz. Bende aldım 1 adet. Salı gelecek kısmetse

• 11.11 de n11 den kupon ile 439 a getirmiştim iyi fiyat sayılır yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat ASX8200 Pro'ya göre güzel ama hiçbir zaman Samsung 970 Evo Plus olamayacak bir SSD. Yazma'da hızı çok yavaş kalıyor + ısınma problemi var. Soğutma sistemini iyi kurmak gerekir. Laptop'da kullanacaksanız termal band ile soğutmayabağlamak lazım. Yoksa ciddi performans düşüklüğü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

11.11 de n11 den kupon ile 439 a getirmiştim iyi fiyat sayılır yinede
    Cardfinans Nakit ile 405 e gelir.

www.qnbfinansbank.com
    CardFinans Nakit ile İnternet Alışverişlerinize 50 TL ParaPuan! | QNB Finansbank
    https://www.qnbfinansbank.com/kampanyalar/diger-kampanyalar/cardfinans-nakit-ile-e-ticaret-sektorunde-50-tl-parapuan-10798

• İncelemesi
    Tom's Hardware
    Adata XPG SX8200 Pro Review: Go Pro on a Budget
    https://www.tomshardware.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-ssd,5955-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 17 Kasım 2019; 17:37:12 >

• kullanıyorum memnunum bu fiyata alınabilecek bir m2 ssd. 483tl ye almıştım
  • Yanında gelen soğutucu ile laptopun içine sığar mı acaba

• Bende bu üründen var içinden çıkan yapıştırılan plakayı takmadım ne kadar soğutabilir ki diyerek bu plaka gerçekten işe yarıyor mu?

• Bende bu üründen var içinden çıkan yapıştırılan plakayı takmadım ne kadar soğutabilir ki diyerek bu plaka gerçekten işe yarıyor mu?

• tesekkurler hocam. wd black pesindeydim ama testleri hic fena durmuyor. dusunecegim.
  • 570₺ civarına James Donkey aldık 1TB M2 SSD, 2100/1700MB/s idi. Tabi marka bilinmedik ve okuma yazma hızları düşüktü. XPG markası iyimidir bilmem ama okuma yazma hızları güzelmiş.
  • Bu m2 den bizzat kullanıyorum, gerçek okuma yazma değerini almak için anakartınızın sağlam olması gerek, orta seviye bir anakartınız varsa da en kötü 1500 mb/s leri görürsünüz

• Güzel bir ürün ama evde bir dolu sata ssd var o yüzden fiyatın biraz daha düşmesini bekliyorum

Amazon.com da 1 tb olanı 100 dolara bulunabiliyor o da değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 18 Kasım 2019; 11:39:53 >
  • bende m2 ssd düşünüyorum masaüstüne. benim pc soğutma konusunda iyi ama bilmiyorum m2 takınca ne yapar sizce bu sistemde iyi yarar mı bu ssd
    sistem:
    msi b450 tomahawk
    ryzen 5 2600
    silverstone 600w 80+ güç kaynağı
    cooler master mb511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 18 Kasım 2019; 14:12:25 >
  • Bu ssd’ye bakarken şunu gördüm:

Göndermezler muhtemelen de şansını denemek isteyen baksın. Satıcı amazon olsa acımazdım da düz satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 18 Kasım 2019; 14:22:25 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.