Şimdi Ara

XPG ASX8200PNP pro 512GB 450TL Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
5.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün indirim vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    pusudayım ama zaten evde sata ssd doldu indirim olduğundan çok olmazsa sevineceğim

• 256 GB olanı da 285 lira. Samsung Evo 850 SATA yerine değerlendirilebilir çünkü daha ucuz ve daha hızlı ve de evo gibi DRAM'i var.

• arkadaşlar bu ürün alınır mı? m2 ssd almak istiyorum. ısınma sorunu var diyorlar hep. b450 tomahawk ve ryzen 5 2600 işlemci var soğutması iyi olan bir kasaya sahibim. cm mb511 kasam, tecrübeli arkadaşlar fikir bekliyorum
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    İyi ürün ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Üstünde metal plakası varmış ama yetersiz gelirse alüminyum ısı bloğu takarsınız çok dert etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ssd ile corsair mp510 480gb arasında kalıp corsair almıştım.
    Sizce kötü mü yaptım?

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    neden arada kaldınız ki, testler açık. bu ssd samsung evo killer olarak adlandırılıyor.
    Tom's Hardware
    Adata XPG SX8200 Pro Review: Go Pro on a Budget
    https://www.tomshardware.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-ssd,5955-2.html

• z.x.c kullanıcısına yanıt
    Adata markasına pek güvenemiyorum ondan dolayı.
    İops ve tbw olarak nasıl peki?
    Neyse verdim siparişi, inşallah pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 23 Kasım 2019; 7:26:43 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Bu m2 ssd yi iki üç ay önce yiğenim için aldım. İçinde soğutucu plaka çıktı, üzerine yapıştırdık. Testlerden anlamam ama kullanımda bir sıkıntı, şıkayet gelmedi yiğenimden. Gayet memnun. O zaman fiyatı 540TL idi. Şuan çok uygun ve banka kampanyalarıyla daha da uyguna geliyor. Bu arada m2 ssd ve Ssd arasında gözle görülür bir fark yaratmadı. Kastım mekanik harddisk ten ssd ye geçerken ki fark müthişti. Ama m2 ve Ssd arasında bir kaç saniye oynuyor. Belki büyük dosya transferleri ve ya başka durumlar için olabilir onu bilemiyorum. Ama günlük kullanımda ve oyunlarda öyle büyük farklar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 24 Kasım 2019; 11:8:8 >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun aldım pazartesi gelir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Adata markasına pek güvenemiyorum ondan dolayı.
    İops ve tbw olarak nasıl peki?
    Neyse verdim siparişi, inşallah pişman etmez.
    Neden güvenmiyorsunuz? Ben senelerce profesyönel foto. makinasından tutunda USB belleklerini kullandım hiçbiri bozulmadı. Bence çok iyi bir marka. Hele ki bu modeli her kullanan her teste alan öve öve bitirememiş. Diğer arkadaşların da dediği gibi EVo killer olarak geçiyor, piyasada biraz testleri araştırırsanız hiç bir testte kötü yanı söylenememiş. Bir tane testte sırf Kötü yanlarında bir madde olsun diye. TBW değeri PRO seviye modellerin (samsung 970 Pro yu kastediyor) gerisinde standart modeller ile aynı yazmış. E zaten fiyatı normal EVo ların bile altındaki sen 970 PRo ile kıyaslıyorsun. Özellikle bu modeli çok araştırdım yabancı forumları vs. okudum, hiç bir kötü yorum yok sadece 1TB modelde bazı anakartlarda restart sonrası nadiren Boot diski yok hatası alması (yani disk kapanıyor tekrar açılmıyor) bu hata sonucu bilgisayarı kapatıp açmak gerektiği durumu yaşandığı ibareleri var. Oda sizin anakartınıza denk gelirse bile çok büyük problem değil sanırım sonuçta bir arıza vs. değil yazanlar nadiren oluyor olursada kapatıp açıyoruz sistemi yazmışlar. Yani durumlarından çok şikayetçi değiller gibi.

Bu arada cihazın üzerindeki kontrolcü Silicon Motion'un en üst modellerinden ve flash çiplerde micron un 3D TLC çipleri kısaca bilinen yaygın komponentlerden oluşan bir ürün. Bence şu anda piyasada ki alınabilecek en iyi fiyat-performans NVMe SSD si. Hatta En iyi perfomansa çok yakın bir performans ve En iyi fiyatın bir arada bulunduğu tek SSD. Samsung 970 EVO performansı yarı fiyatına sunuyor hatta 500 GB mdoelinin fiyatı nerdeyse Sata SSD ler fiyatında, hatta biraz daha indirime gitseler fiyat olara QLC modeller ile yarışacak ki bu Q lu modellere yanaşmayın bile. Hep dayanıklılık hemde hız açısıdnan oldukça eleştriliyorlar QLC nandlar, 3D TLC lerden şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 24 Kasım 2019; 12:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Cevap için sağolun aldım pazartesi gelir büyük ihtimalle.
    Güle güle kullanın. Ben pişman olmadım siz de olmadınız inşallah. Bu arada ürünün garantisi hakkında biraz karışıklık var. Bana gelen garanti belgesinde 2 yıl yazıyor, kutusunda ing. 5 yıl olduğu belirtiliyor, firmayı aradığımda Türkiyede bu ürüne 3 yıl Garanti verildiğini söylüyorlar. Adata ya mail attım bu konu ile ilgili, durumu açılladım; ürünün garantisi 5 yıl eğer bir sorun olursa o zaman mail atın dediler. Çok çabuk geri dönüşleri var.

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Geçmişte flaş belleğinde sorun yaşamıştım ondan biraz önyargım vardı ama şimdi zaten c diski olarak kullanacağım için şimdiki sistemin imajını alacam ve eğer sorun olursa ona dönerim en azından. D diski olarak kullanacam şimdiki diski.
    Bana dayanıklılık ve performans lazım olduğundan diğer nandlara bakmama pek gerek yok.
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunu çok önemsemiyorum, belki rma bile açılır sorun olduğu zaman.
  • haksancan H kullanıcısına yanıt

bu ürün mü?

vergi hariç 163 dolar altına düşmemiş ki hiç. kargo ve vergiyle birlikte 200 ü geçer diye düşünüyorum.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    yanlış görmüşüm gammix s11 modeliymiş. 15 dolar kuponla 104 dolara inmiş
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir yorum aklımdakileri aynen yazmışsınız hocam. Markadan daha çok modele bakması gerekir insanların. Bir markanın her ürünü aynı kalitede olmuyor sonuçta. Giriş seviyesinden üst seviyeye kadar çeşitli modeller üretiliyor. Ben de ADATA'nın SU650 modelini kullandım, 1 yıldan sonra bad sector oluştu ve sayısı artmaya başladı. Hızı da oldukça düştü. Ancak şimdi gelip SX8200 Pro modeli için sırf benim kullandığım üründen dolayı kötüdür diyemem, incelemeler ortada, kullanılan bileşenler ortada, fiyatı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 25 Kasım 2019; 11:2:58 >
  • Kullanan arkadaşlar bende 15gün önce 1tb sx8200 pro modelini almıştım ,crystaldiskmarkta sonuçlar 3500/3200 civarı ancak dosya transferi veya kopyalama yaparken hızı 100-200mb/s düşüyor sizde nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Çok doğru bir yorum aklımdakileri aynen yazmışsınız hocam. Markadan daha çok modele bakması gerekir insanların. Bir markanın her ürünü aynı kalitede olmuyor sonuçta. Giriş seviyesinden üst seviyeye kadar çeşitli modeller üretiliyor. Ben de ADATA'nın SU650 modelini kullandım, 1 yıldan sonra bad sector oluştu ve sayısı artmaya başladı. Hızı da oldukça düştü. Ancak şimdi gelip SX8200 Pro modeli için sırf benim kullandığım üründen dolayı kötüdür diyemem, incelemeler ortada, kullanılan bileşenler ortada, fiyatı ortada.
    Bendede o ssd vardi 6.ayda çat diye bozuldu pek kaliteli bir marka olarak göremiyorum.

• Ben de 1 adet kaptım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.