Şimdi Ara

XPG CORE REACTOR 850W GOLD - 1499 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende iki tane seasonic focus 750w var 10 sene garanti ama ben 2019'da aldıktan kısa bir süre sonra sorun yaşadım benden kaynaklıymış adamlara da yazmıştım yurt dışı ürün olunca amazon direkt seasonic ile görüşün dedi.adamlar bunun garantisi cart curt biz sonra bakarız falan demeden bana uygun kargo ayarlamaya çalışmışlardı yollayın değiştirelim demişlerdi hallettik sonra yollamadık ama hani sanmam adata'da bu kadar sağlam bir garanti olduğunu.direkt global seasonic'in garantisi konya'daysan adam cebini düşünüp sana ucuz kargo ayarlıyor ben keyfi gönderecektim çünkü bi bakın diye ona da olmaz demediler.bu core reactorler seasonic çakmasıdır tasarım olarak yani kablosuz tasarımdır.ha kötü mü değil alın bulunsun bir köşede çünkü benim iş yerindeki cougar 850w yandı pzt günü buranın tedaşı yüzünden ve 1069 liraya aldığım şimdi 2200 olmuş yedekteki phanteks amp 750w'ı taktık ki bu çakma değil direkt seasonic ürünüdür focustan tek farkı üzerindeki yazılardır yani ne zaman lazım olacağını bilemezsiniz.

• Fisk hocam keyfin yerindedir umarım.. O psu nasıl yandı yav ? Ofisteki makinada halbu ki öyle güç çekmiyordu diye biliyorum. En iyisi ups de almak şart oldu cidden çok sıkıntı oluyor elektrik sürekli gelip gitmeleri. Ups şart en azından 15 dk idare edebilecek psu şart diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim kurumun çatısında chiller sistemi var deniyor ki konya'da daha büyüğü yokmuş.hoş bunu şehir hastanesi açılmadan önce diyorlardı şimdi nedir bilmiyorum ama baya büyük ve mütehahit yarım bırakmış kaçmış tam kurmamış.biz de yaptıramadık 2017'den beri deniyoruz ama çok para gerekiyor ödenek de olmayınca olmadı.biz de hibe ettik TSK'ya gelip alacaklar aylardır.odaların tepesini falan açtırmıştık götürecekler diye.ya yağıştan bir sıkıntı oluyor diyorlar elektriği de kesilemiyormuş.ya da aşağıda milyon euroluk ayakkabı atölyesi var BM'nin bir projesinin oraya elektrikçi soktular bir iki kez ondan oldu ya da diyorlar ki buranın tedaşı nötr mü vermemiş çok yüksek akım gelmiş haftasonu kömür olmuş notebookların adaptörleri internetimiz falan.hafta sonu biri girmiş benim odaya fişleri çekmiş ama ben bilemeyince geri taktım elektrik mi birikti ne oldu makine açılmayınca 0 1 yaptım fişi çıkarayım takayım diye elimi kabloya değdim çaaat diye bir ses ve bir karış kıvılcım ve sigorta attı.buranın tedaşı kabul etti zararınızı karşılayacağız fatura edin diye ama benim makine TİF yani taşınır mallara kayıtlı değil şahsi makinem 2200 liraya psu taktık mı diyecez?o yüzden notebook kullanıyorum pzt'den beri aldık geldik aslında makineyi dün.phanteks 750 takıldı ama ben bağlamıyorum bi koruma olmadan buna da bir şey olmasın diye.regülatör aldım gönderiyoruz diye telefon açtılar ama yok.akım korumalı priz aldım hani en azından idare etsin biraz diye.ups kimsede yokken bende vardı ama en sevmediğim olayı aküsünü değiştiremiyorsun atıyorsun bir daha alıyorsun.ilk aldığım apc ingiltereden getiriyordun aküyü oldu canım demiştim.sonrakileri de değiştiremedim salladım attım bir köşeye ama evet bi koruma şart.2004'te mi ne aldığım apc 1200va voltaj regülatörü hala bir sistemimde çalışıyor kütük gibi büyük bir şey.yeni aldığım oyuncak gibi küçük.

amazon
    Schneider Electric APC LS1500-RS 1500VA/750W 3 Schuko Çıkış Otomatik Voltaj Regülatörü - LS1500-RS
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08J7TCSXW

• Sizin olay ekstrem birşeymiş ya. Genede ups ile kullanmanız en sağlıklısı. Psu nun garantisi var miydi ? Yoksa içini açıp bakmak lazim belki bir sigorta vs atmıştır hızlı ve ucuz yapılabilir.

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    nasil?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 650w olanı var. 5900x (eko mod) + RTX A5000, 4-5 tane disk ve 64 gb ram'i neredeyse yarı güçte sorunsuz çalıştırıyor.

Çok çok iyi fırsat.

• Altyazar kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/msi-shout-out-kampanyasi--144580302

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    amazon sayilmiyor sanirim :|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psu 7 senelikti o zamanlar 10 sene garanti diye bir şey yoktu.tamirciye verdik olmaz dedi ama belli de olmaz belki dediğin gibi yapılabilir ama ben uğraşmadım zaten değiştiresim vardı ondan almıştım phanteks'i.şimdi de xpg aldık yedek diye.öğlen vermişler kargoya.

• QnurEs Q kullanıcısına yanıt

yoğunluktan biraz geç ulaştı ama geldi zero fan özelliği yok ama fan seside gelmiyor ben çok beğendim birde şunların cpu kablolarını uzun yapsalar çok güzel olacak

• kargo geldi kurmadım ama sıfır jelatinli ambalajda jet gibi de geldi yani açılmış kullanılmış iade olsa anlarım ama pckolik güvenmiyorum diyenler olmuş.zaten adı bu değil tek tekal sanal mı öyle bir şey.pckolik de sitesi markası falan var ya akortek dağıtıcı teknobiyotik.yavaş al ticaret olsa çok gülerdim. 

TEKTEKAL SANAL MAĞAZACILIK VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ tarafından düzenlenen e-Arşiv faturanız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.