< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
XPG CORE REACTOR 850W GOLD - 1499 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Psu yeni model bir psu’dur. Gerekli tüm korumalar var içerisinde. Kesinlikle bedava denilebilecek bir fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI A850GF 1899₺. Şu kadar daha koy şunu al diyenlerden değilimdir ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.
https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-a850gf-850w-80-gold-power-supply-p-HBCV000000NUL0?url_src=and-product-detail
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150 lira da Steam cüzdan veriyor bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 14 Haziran 2022; 15:1:8 >
400 TL fark var.
Değmez kesinlikle ikiside tier a benzer kalitedeler.
-
E onu alacağına da o zaman Corsair rm850 alınır :))
Aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok dostum corsair rmx serisiyle aynı üretici üretiyor bu güç kaynağınıda buda 10 yıl garantili.quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
MSI A850GF 1899₺. Şu kadar daha koy şunu al diyenlerden değilimdir ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.
https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-a850gf-850w-80-gold-power-supply-p-HBCV000000NUL0?url_src=and-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
XPG 850W iyi fiyatta ve kaliteli bir ürün. Üstüne ekleyip MSI almaya gerek yok. İhtiyacım olsa XPG 850W alırdım.
-
çok iyi fiyat
-
corsair rm850 ve msi 850 bundan daha kötü, rmx modeli daha iyi bilginize. 10 numara psudur. 2 hafta önce indirimde 2k ya aldım.
-
Zero fan özelliği neden yok bu cihazlarda? Ne tür bearing'e sahip olursa olsun ben masaüstü işlemi yaparken ve psu maksimum %10-15 kullanılırken neden saatlerce fan çalışsın ki.
-
Ben de aynı düşüncedeyim hocam. Corsair rmx lerde var. Şuan mini itx sistemde coraair sf serisi var. Oyun harici ses yokquote:
Orijinalden alıntı: x X xZero fan özelliği neden yok bu cihazlarda? Ne tür bearing'e sahip olursa olsun ben masaüstü işlemi yaparken ve psu maksimum %10-15 kullanılırken neden saatlerce fan çalışsın ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
850w olanı pazar günü sipariş verdim hala hazırlanıyor kargoya vermediler umarım yoğunluktan dolayıdır 2gün oldu insanın içine şüphe düşüyor başka alan var mı ?
-
Msi garanti belgesinde 10 yıl yazıyordu. Bunda da 10 yıl yazıyor mu yoksa 2 yıl sonrası üreticiye mi yollamak gerekiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende pazar günü verdim siparişi dün elime ulaştı.
Daha açıp bakmadım garanti belgesine ama kutusunun üstünde 10 yıl garanti ibaresi var.
2 yıldan sonra üretici ile muhatap olacaksak çok bir esprisi yok 10 yıl garantinin.
Msi'da Penta bilgisayar 10 yıl garanti olarak yazmıştı.
-
-
Ürün bende de var 4-5 ay önce 2.000 tlye almıştım. Şu anki fiyat çok çok iyi. Ürünün araştırmıştım. Japon kapasitörleri olan tier a güç kaynağı. Yabancı forumlarda yorumları hep olumlu. Corsair rm850den daha iyi (rmxten kötü). Verimliliği yüksek. İnternette akım ölçerli videoları da mevcut her şeyini test ediyorlar. Hepsinden geçer not alıyor. 10 yıl adata xpg garantisi de var.
Edit: endeks bilgisayar 2 yıl garanti veriyor. Sonrası için adataya başvurmak gerekiyor. Kingston da öyle yapıyor mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 15 Haziran 2022; 12:42:46 >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X