Fan takmanız tabii ki iyi olacaktır. Lakin ssd nin sıcaklığı değişmeyecek bu durumda. Size bir de ssd soğutucusu lazım. |
XPG SPECTRİX S40G 500 GB M2 SSD 86 DERECE'Yİ GÖRDÜ KORKUDAN OYUN OYNAYAMIYORUM (2. sayfa)

-
-
O kasayla herhangi bir pc toplanması baştan yanlış. İdeal havalandıtma için 3 giriş 2 çıkış fanı öneririm. Fan kalitesi de önenlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam söyle durum var siz anlamadınız sanırım şimdi ekran kartı sıcaklıgı yükselince ssd kullanmasam bile onunda sıcaklıgı yükseliyor kasanın cam kapagını actıgımda ekran kartı işlemci anakart ssd yani tüm bileşenlerin ısısı düşüyor ama aradan zaman geçtikten sonra sanırım hava sirkülasyonu yapamadıgı için tekrar yükseliyor zaten camın kapagına el degmiyor sıcaklıktan acınca bi rahatlıyor ama sirkulasyon olmadıgı için tekrar ısınma yapıyor zaten asırı ısınan bi ssd var benim tahminim etrafındaki bileşenler yüzünden ısınıyor temperli cama degdigimde serinlik olupta hala ssd yüksek ısıda çalısırsa ssdyede bi sogutucu alırım extra ama bu bilgisayara masraf yapmaktan bıktım güya ucuza aldık diye sevinmiştik
-
hocam corsair af120 led aldım bazı yorumlar gördüm performansı iyi ama sesi yüksek diyorlar sizce nasıldır performansı 2 tane aldım bu arada yukarıda 2 tane ekleme aparatı var fan için
-
Orta kalite fanlar. Pahalı diye hatırlıyorum. İptal şansınız varsa Arctic F12 veya Silverstone Air Blazer alabilirsiniz. Daha ucuza aynı veya daha iyi performans verir.
Giriş olmadan zor akış olur ama hiç yoktan iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 16 Haziran 2021; 17:33:58 >
giriş olarak kasanın içinden hazır gelen 3 tane msı fan var üflemelerini kontrol ettim fena üflemiyorlar 860 rpm'da performans modunda calısıyorlar malasef fanlar coktan geldi şimdi iade işlemleri ile ugrasmak istemiyorum ama sizin dediginizi bir çok kişi söyledi ama akılsız ben fanı aldıktan sonra yorumlara baktım neyse saglık olsun bişeyde düzgün gitmezki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojdescz -- 16 Haziran 2021; 17:37:54 > -
Tamam o halde, 1 üst 1 arka olacak şekilde 2 çıkış fanı ideal akışı sağlayacaktır.
yapma ya ben yetmez diye 2 tane almıstım okadar cok sıkıldım ssd sıcaklıgından bi önce kurtulmak istedigimden sanırım keske 1 tane alsaydım
-
2. Üst fan muhtemelen gelen soğuk havayı islemciye ulaşmadan tahliye eder. Takmanızı önermem. İptal edin komple siparişi bir adet F12 alın en uygun performanslı fan.
bu sabah geldi fanlar malasef ama 1 tanesinin kutusunu açmadım direk satayımmı
-
arkadaşlar 2 fan taktım bir işe yaramadı kasanın ön paneli çıkaramadım :(
-
bu sorun başlarına gelenler için yazıyorum 2 tane fan taktım tepeye dışarıya üfleyecek şekilde kasanın ön panelini çıkardım sorun bitti mesh olmayan kasa almayın :D
-
Hocam geçmiş olsun sevindim iyi oyunlar 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet arkadaşlar tekrar günceleyeyim sorunu yasıyanlar için ön panelini cıkardım bi süre çare oldu sonra yine yükseldi sıcaklıklar bende rgbsini söküp anakartın kendi sogutucusunu taktım rgbsiz şekilde kulanıyorum sıcaklıgı max 45 gördü bu ssdyi rgbsi için almayın performansıda vaad edilenden düşük ama diger ucuz ssdlere göre işini iyi yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X