Merhabalar, XPG SX6000 PRO 512 GB M.2 ssd satın aldım ve gigabyte b450m s2h anakartımın m.2 yuvasına kurulumunu yaptım. Fakat karşılaştığım sorun şu bilgisayarımı sıfırdan çalıştırdığımda okuma ve yazma değerlerim 1. numaralı resimde görüldüğü gibi 1600MB/s okuma & 1300MB/s yazma ki bu değerler ssd nin vaad ettiği 2100MB/s okuma & 1500MB/s yazma değerlerinin altında. Fakat daha büyük sorun şu bilgisayarımı yeniden başlattığımda bu değeler 2 numaralı resimdeki hale geliyor 500MB/s okuma & 400MB/s yazma. Sorunun çözümü için denediğim adımlar, *Temiz W11 kurulumu ve güncelleştirmeler *Chipset, Bios, Raid vs. tüm sürücülerin güncellenmesi, *XPG yazılımını yüklemek ( hiç bir işe yaramayan bir yazılım ) Firmware kontrolü yapmak ( tabiki bulunamadı :) ) *Anakarta bağlı olan tüm sabit diskleri, wifi kartını sökerek hız testini tekrar yapmak. Tüm bu denemelerim sonucunda aynı sonuçları aldım ve çözüm bulamadım. Yaşadığım sorunu daha önce yaşayan veya çözüm noktasında yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. 2nolu resim 2nolu resim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aem_tr -- 8 Ocak 2022; 13:32:59 > |
Bildirim