Şimdi Ara

Xs 1.5 tb e-sata sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün electroworld den xs 1.5 tb e-sata harici dsk aldım..kullanama klavuzuna uygun olarak esata kablosunu bağlamaya çalıştım(e-sata yazıları kablo ve disk üzerindeki aynı yöne bakmalıymış) ancak o şekilde kablo yerleşmiyor ters takınca yerleşiyor.

Bilgisayar kapalıyken bütün bağlantıları yaptım ve bilgisayarı açtım ancak sistem açılmıyor bu durumda belli bir yerde tıkanıyor windows bilgisayar açıkken denedim tanıdı diski ama görmedi

diskin usb bağlantısı sorunsuz çalışır.

zaten xs 1 tb ile xs 1.5 tb ın tasarımları birazcık farklı

acil yardımlarınızı bekliyorum..

• Kabloda sorun olabilir. Kutusunun e-sata slotunda sorun olabilir. Yada kullandığınız sata slotunda sorun olabilir. Bazı anakartların bios ayarlarından e-sata kontrolcüsünü devredışı bırakma imkanı oluyor. BU ihtimalide göz önünde bulundurmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_20

Kabloda sorun olabilir. Kutusunun e-sata slotunda sorun olabilir. Yada kullandığınız sata slotunda sorun olabilir. Bazı anakartların bios ayarlarından e-sata kontrolcüsünü devredışı bırakma imkanı oluyor. BU ihtimalide göz önünde bulundurmanızı öneririm

tavsiyelerin için saol mahoni_20

diski esata üzerinden çalıştırabildim ancak bir daha çalışmadı 3-4 kere daha denedim olmadı.
  • Hocam canını sıkma o zaman götür değiştir. Az buçuk indirimli ürün için canını sıkmaya değmiceği gibi ilerde bilgilerinide riske atmış olursun..
  • acaba hardiskin açma kapama düğmesi var mı? eğer varsa bilgisayar aç ondan sonra çalıştır.
    çünkü bilgisayar açılışınca harddisk açık olursa onu okumaya çalışıyor. ve sonuçta bilgisayar açılmıyor.
    Harddisk bozuk değil.1.5 terabyte olduğu için bilgisayar problem yaratıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.